ya çıtır bizde de aynı sorun var.eskiden en az 1 defa kaka yapan çocuk şimdi 3-4 günde 1 yapıyo.bizim de bugün 3.gün ve hala tık yok
günaydınn kızlarrrhihoyyyt
az önce kapı calı ve mılupaadan kargo geldiiiiiiii:dance::dance::dance:
bırsuru numune gondermişler...
çorbalar,sutlu pirinçli muhalebi,meyve suları,,,cesıt cesıt super ya:dance:
buzolbı süsü koymyşlar,,,
bırde ıcıne bır kıtapcık koymuşlar mılupaın tum urunlerı var,muhtesem tarıfler varr...bır ara paylasırım sızınle..
daha oncede bır kutu gelmişti mılupadan yine nmuneler vardı,,
tebrıkler mılupaaaa:teytey::teytey::teytey:
sız ne yaptınızz bakimm ??sositososito
ya çıtır bizde de aynı sorun var.eskiden en az 1 defa kaka yapan çocuk şimdi 3-4 günde 1 yapıyo.bizim de bugün 3.gün ve hala tık yok
günaydıın kızlar
günaydınn kızlarrrhihoyyyt
az önce kapı calı ve mılupaadan kargo geldiiiiiiii:dance::dance::dance:
bırsuru numune gondermişler...
çorbalar,sutlu pirinçli muhalebi,meyve suları,,,cesıt cesıt super ya:dance:
buzolbı süsü koymyşlar,,,
bırde ıcıne bır kıtapcık koymuşlar mılupaın tum urunlerı var,muhtesem tarıfler varr...bır ara paylasırım sızınle..
daha oncede bır kutu gelmişti mılupadan yine nmuneler vardı,,
tebrıkler mılupaaaa:teytey::teytey::teytey:
sız ne yaptınızz bakimm ??sositososito
tünaydın merancımmmŞeniz naberr
bebeği kaka yapamayan benim leyyynnn kaydirigubbakcemile3
ayrıca gece en az 3 kere uyanan da benim :çok üzgünüm:
günaydın merancım naber
dbestcim sabah sana msj gönderdim aldın mı?birde msnden sana göndercem şeyler ne zaman müsait olursun?birazdan dışarı çıkıcam da sengözlerimebaksanab
Ne ettun len mercimegi firina verdin ki gec geldin mu hahaha
delikafadulden
delikafaduldendelikafaduldenbana da göndert bana da göndertdelikafaduldendelikafadulden
iidr kuzum senden nbr Şeniz lülü napıooo hihoyyyt dün gece uyudumuu merak ettüm :dance:
cnım ya henüz erken daha 4 aylık bile olmadı kuzum..
aslında ben de senin gibi düşünüyorum çünkü uyandığında emiyo uyanmıyo yani karnı acıkıyo bu belli ama henüz erken yaa siz ne zaman başladınız muhallebi vermeye?
valla ben maıl atmıstım gelmişti daha once.şimdi ıkıncı hkez geldı.mail atıp ıste sene.hem enemıs olursun.ya çıtır kargodan nasıl geldi anlamadı ben.sen mamaya başladın mıki?bize de gelmesi için ne yapmam gerekiyo.milupadan ürün mü almama lazım bi anlatır mısın?
hoşgeldin kuzuum napalım yaa iştee gevezelik yapıoz...özlettin kendinii yaw Şeniz dişler çıkmaya başladı yavrularda..iinş.tamer geç çıkarır diorum gelişimi çok ii gidioşimdi gelişimi önde gittiği için çıkardı demiş doktor arkadaşa ama alakası yok diye biliyorum ben bunlar soya çekimle alakalı...ben 8 aylıkken eşimde 6 aydan sonra çıkarmış bakalım nisan 11 aylıkken çıkarmıştı...mümkün olduğu kadar geç çıkarmasını tercih ederim...
sen neler yaptın iklim napıoo :ecrin_bebek: mamişlerini afiyetle yesiinn kuzuu cokacimcoook
dbestcim sabah sana msj gönderdim aldın mı?birde msnden sana göndercem şeyler ne zaman müsait olursun?birazdan dışarı çıkıcam da sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?