2008 Ekim Anneleri

ya çıtır bizde de aynı sorun var.eskiden en az 1 defa kaka yapan çocuk şimdi 3-4 günde 1 yapıyo.bizim de bugün 3.gün ve hala tık yok

Bizim bu sorun bayagidir var gecen 5 gun oldu hala yapmadi fitille yaptirdim 3 gun sonra dun aksam yapti ve yapmadan once cok huysuzlandi bacaklarini karnina yittim felan yardimci oldum oyle yapti saslind asikintisi yoktu hic sizinkilerde oyle mi sikintisi var mi sadece anne sutu dimi mama vermiyon

ya çıtır kargodan nasıl geldi anlamadı ben.sen mamaya başladın mıki?bize de gelmesi için ne yapmam gerekiyo.milupadan ürün mü almama lazım bi anlatır mısın?

ya çıtır bizde de aynı sorun var.eskiden en az 1 defa kaka yapan çocuk şimdi 3-4 günde 1 yapıyo.bizim de bugün 3.gün ve hala tık yok

bebeği kaka yapamayan benim leyyynnn kaydirigubbakcemile3
ayrıca gece en az 3 kere uyanan da benim :çok üzgünüm:

hoşgeldin kuzuum napalım yaa iştee gevezelik yapıoz...özlettin kendinii yaw Şeniz dişler çıkmaya başladı yavrularda..iinş.tamer geç çıkarır diorum gelişimi çok ii gidio şimdi gelişimi önde gittiği için çıkardı demiş doktor arkadaşa ama alakası yok diye biliyorum ben bunlar soya çekimle alakalı...ben 8 aylıkken eşimde 6 aydan sonra çıkarmış bakalım nisan 11 aylıkken çıkarmıştı...mümkün olduğu kadar geç çıkarmasını tercih ederim...
sen neler yaptın iklim napıoo :ecrin_bebek: mamişlerini afiyetle yesiinn kuzuu cokacimcoook

bebeği kaka yapamayan benim leyyynnn kaydirigubbakcemile3
ayrıca gece en az 3 kere uyanan da benim :çok üzgünüm:

Bi cok yerde okudum anne sutu alan bebekler sutun tamammini besin olarak kullanirlar ve disari atik kalmaz diyo ondan yapmiyo olabilirler gece sadece emmek icin mi uyaniyo yaksa bi sikintisimi var yavrunun

dbestim canım benim kız ben de kalkıyorum geceleri.biz daha ek gıdaya geçmediğimiz için normal bencebak ek gıdaya geç.akşam yatmadan önce de doyurucu bi şey ver bak uyanıyo mu?artık büğüyolar miniklerimiz.bizim bi akrabamız yatmadan önce bebe bisküvisiyle sütü karıştırıp veriyo.ama onun bebeği 1 yaşına girdi.kaç aylıkken başladığını sormadım.alıştırmış bunu yatarken hep bunu biberona koyuyo.bebişi de ne güzzel emiyo görsen bi.

dbestcim sabah sana msj gönderdim aldın mı?birde msnden sana göndercem şeyler ne zaman müsait olursun?birazdan dışarı çıkıcam da sengözlerimebaksanab

delikafadulden
dbestcim sabah sana msj gönderdim aldın mı?birde msnden sana göndercem şeyler ne zaman müsait olursun?birazdan dışarı çıkıcam da sengözlerimebaksanab

delikafaduldendelikafaduldenbana da göndert bana da göndertdelikafaduldendelikafadulden

senağlama nereye gidecen bu arada.bana yazık değil mi eve tıkılıp kaldım.hava da soğuk.eylül hasta olacak diye biyere de gidemiyorumsenağlama

:QUOTE=meran07;5217294]gizllii görev günderemem :1ninca:[/QUOTE]

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ben yenı yenı başlıyorum işte.mılupanın sutlacını dendeım sımdılık.armutlusunuda aldım verıcem.bunun yanısıra meyveler devam edıyor(armut-havuc verdım.elmaya baslıycam),
artık kendım yapmaya başlıycam pirinc unuyla muhallebi,tarıfı yazdım ek gıda tarıflerı baslığında.
sabahları sutun ıcıne 2 bebe bıskuvısı koyuyorum 1 tatlı kasığı da pekmez,onu güpletıyor.
ama tabı tum bunarı verırken az mıktarda vermeye ozen gosterıyorum kı emme ıhtıyacı duyup benı bırakmasın.
basla bence az az.4 aylık olmak uzere zaten senınkıde..

ya çıtır kargodan nasıl geldi anlamadı ben.sen mamaya başladın mıki?bize de gelmesi için ne yapmam gerekiyo.milupadan ürün mü almama lazım bi anlatır mısın?
valla ben maıl atmıstım gelmişti daha once.şimdi ıkıncı hkez geldı.mail atıp ıste sene.hem enemıs olursun.

iyi iklimcıkk...
duzene oturtmaya calsıyorum uyku ve beslenme saatlerını kendıme gore plan yaptım ,uygulamaya calısyorum yavastan alışsın düzene.hem ben hem o rahat ederız..bende hergun nereyse kontol edıyorum dıs var mı dıye ama bır kabarıklık falan yok henuz.hepimiz heyecanla beklıyoruz.hihoyyyt ne zaman ısterse keyfı ozaman cıkarsınkaydirigubbakcemile3

şişş noluyorzzz ne gonderıonuz leeynn:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…