2008 Ekim Anneleri

senağlama nereye gidecen bu arada.bana yazık değil mi eve tıkılıp kaldım.hava da soğuk.eylül hasta olacak diye biyere de gidemiyorumsenağlama
ay-yıldıza gitcem :asigim: daha sonra kızımın ihtiyaçlarını alcam ikinci dönem için yeniden boyalar falan alıncak şakkıdı burada da havalar çok güzel..dün babamızın maçına bile gittikk merakla oturup izledi tamer bizde karularla çene çaldık maç bitti biz kaç kaç bitti diooz alındılar erkekler kötükedihüso güya onları izlemye gittiikkk kaydirigubbakcemile3 en son maça doğumdan bir hafta önce gitmiştim en son karnımda görmüşlerdi şimdi kucağımızda tuaf olduu kaydirigubbakcemile3 bir dahaki maçta artık tamerde oynar dedik...olsun ama nisan babasına güzel baskı yaptıı baba gol atsana baba koşsana diye hihoyyyt
merana 1 kahve bol köpüklü olsun benden:roflol:

çok güzell olmuşş yavrumm yapanın ellerine sğlık kaydirigubbakcemile3

sabah kayfenızi içmediniz mı sız daha:dilcikar:
bız ıctık kocişle keyfımızı yaptıkk ohoo:1closedeyes:

1 buçukta zor bela uyuttum :1shok: sabaha kadar da 3 kere uyandı..
şimdi uyuyo sıpaa döfecem haaa klava:

hadi yaa niye bu kadar sık uyanıo sıcak mı oluyooo nedir sengözlerimebaksanab daha önceki gibi giydrimiorsun demii huzursuz olmasa uyur yaaa :sm_confused: gece bu muhallebilerden yani benim kaşık maması dediğim deneden bii sanki uyur gibi gelioo bana :1closedeyes: uyurken çorap falan giydirmiyorsun değil mii ben sadece atletini ve pijamasını giydiriyorum çorap falan giydirmiyorum bazen babası uyumadan önce ayak altlarına topuklarınıa masaj falan yapıoo rahatlatmak amaçlıı işe yarıo galibaa :dance: oda da 25-26 derece oluyo üzerine bi tane ince battaniye tamam sabaha kadar uyur çok şükür a.s emziklede uyumuyorr her zaman emzik istemio zaten yerimseniben

slm arkadaslar bende hamileyim ve dogum ekime geliyor

hayırlı olsun canım.sağlıkla al kucağına inş..

kızlar sımdı eşim kıpadan geldı..
cok ındırım varmış.
*mesela molfix 5 lıra düşmüş.17,50 olmuş.(evybaby yıne yokk!!)
*aptamıl2 bıberon maması 2 meyve suyu hediyeli(elma-kayısı ve elme-üzüm- muz)
18.90.

aldiğı kavonoz mamaları:
*mılupanın sütlac
*mılupa armutlu muhallabı
*herobaby şeftalı-muz püresi
*herobaby elma-yabanmersini püresi
*herobaby elme-mürdümeriği püresi
*herobaby karışık meyve suyu püresi

herobaby urunlerının usutunde organıc oluğu yazıyor.
hem mılupaya gore daha uygun fıyatı ve kavonozları daha buyuk.acaba guvenle kullanabılır kıyız??yerimseniben

cok sagol canım allah razı olsun cümlemıze ınsallah..

bizim tükanda evy babay var.size verem ben:sm_cool::roflol:hihoyyyt

nurcecim valla çok memnunum.çok emici+kremli olduğu için gerçekten memnunum.prima bizde pişik yaptı ama evy babay süpperhihoyyyt

çıtır bişi soruyummu?ben milupa.com yaptım site çıktı ama üyelik istiyo.sen üye oldun mu oraya?

hero babyyi denedim bi tek ondan tedi kuzum zaten eşim kesinlikle herşeyin türk malını kullanmaya çalıştığından öncelikle ülkeri denedik hatta artanı kociş yedi

ya kızlar dbeste 3 defa uyanmasına bile çok demişsiniz benim kızım 1.5 saati asla geçirmiyor hemen uyanıyor bide bugün sabah 6 da yattık öldük bittik kuzum benim sabaha kadar durup durup ağladı dün bebek görmeye gittim. arkadaşımın kaynanası durup durup ne tatlı bebğiniz varmış dedi maşallah bile demedi kuzum benim 11de bir başladı 6 ya kadar şimdi biraz iyiy şükür hiç uyumuyo bu çocuk ya 6 da uyudu 7.5 da, 9 da ve en son 10.30 da uyanadı bidahada şimdi uyudu ve yarım saati geçmez napacam bilimiyom düzelir düzelir diyolar ama üüf moralim çok bozuk işte uyandığında kendi kendine oyalansa hiç durmuyo sürekli ya konuşma o da 5-10 dakika sonra gezme istiyo yarım saat geçincede gene deli gibi ağlamaya başlıyo eline ne versem aen fazla 2 dk ilgileniyo ısırmaya çalışıyo ısıramadıkça hırslanıp daha çok ağlıyo gece çayı aldık rahatlasın diye ağzına yudum veremedim içmiyo beğenmedi üüüüüüüüüüüüf hiç konuşasım da yok başınızı ağrıttım kusura bakmayın

benim oğlum da bu sıralar öyle uykusu çok hafif , gece bir uyandı saat 2 de , gözler öyle bi açılmış ki sanki iki gün durmadan uyumuş gibi.ben uyuttum o uyandı, ben uyuttum o uyamdı, şimdi uyuyor kerata. bakalım ne olacak sonumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…