2008 Ekim Anneleri

evy baby ablam kullanmıştı, pişik yaptığını söyleyince bende tedirgin oldum.bende yurdumun mallarınını kullanılmasından yanayım.ama kalite de çok önemli.ne yapacağım bilemiyorum.

:1shok: :1shok: :1shok:

neee çorapsız mı yatıyooooo :1shok:

benim lülü 3 bazen 4 kat çorap giyiyo delikafadulden

ibolya nın tavsiyesi üzerine ben de evybaby aldım ve çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum
bence primadan hiç bi farkı yokkk üstelik türk malı

dbest
bir deneyeyim bakalım , bende oğlanı çorapsız yatırıyorum.ayaklı zıbın (iç pantalonu) giydiriyorum sadece.hem kan dolaşımı açısından da faydalı olduğunu düşünüyorum.kendimiz çorapla yatınca sanıl oluyoruz bi düşünsenize.

ibolya nın tavsiyesi üzerine ben de evybaby aldım ve çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum
bence primadan hiç bi farkı yokkk üstelik türk malı

Bende ibolyanin tavsiyesi uzerine aldim cok memnunum en cokta bu bacak arasi kisa ya onu sevdim cocugun bacaginin arasi cok ayrik kaliyodu bu oyle degil

Ay ne bas agrisi ne kusuru yaa olurmu hic oylee seyy sekerim anlatacan tabi de niye okadar sik uyaniyoki yaa sen nasil giydirp yatiriyon bana komsum kiz cocugu kandini isitamaz sicagi sever bunun ayaginin altina sicak su torbasi koy onun sicagina yatsin usursede senin sicagini kucagini ister demisti bi dene bakalim ben denedim ama benim kizim zaten gece iyi uyuyo duzene girdi uykusu

offffff yine mok muhabbeti yapıcam sizeeee delikafadulden
kızım hala kaka yapmadı yaa 3 gün oldu bugünn.... normalde günde 3-4 kere yapıyodu noldu anlamadım yaw bu moklar nereye gidiyooo delikafadulden
ek gıda vs de almıyo sadece beni emiyoooo

ibolya bacım hoşgelmişsin
geldi mi misafirlerin nasıl geçti anlat hele neler yaptın

ne antropozu be bunlar daha onun ne olduğundan bilem haberdar diil :roflol::roflol: yanlız benim sıpa sınırları zorlamaya başladı bilmim nolcek, iki gecedir s aat 1-2 arası uyuyo salağa çeviriyo la bizi kafamçokkarıştı

yafrim niye problemli büyüyomuş ya bak hala aynı şeyi sayıklıyosun, la benimkisi de kuş kadar bebe, seninkiyle kilo olarak çok yakın, benimkisi 38. haftada doğduğu halde minik seninkisi erken doğduğu için minik, ya bi de gününde doğsaymış tosun olcekmiş herhal, hatırlıyonmu seninkile benimkinin kiloları birbirine çok yakındı, ahan de en miniklerden biri benim sıpa, hatta bu aralar dozu artırdı, emme olayımız çok az, anca geceleri uykusunda iyi emiyo, gündüzleri iki cuk cuk yapıyo etrafı seyrediyo, uykusu geliyo uyumuyo sankim ben uyutmuyom, uyuduğu zaman da yarım saatlik uyuyo, zıvanadan çıkartıyo, bizi, bazen çıldırcak gibi oluyorum, ama bu kadar kafaya takmanın alemi yok bak leyla ne doğru söylemiş sen pozitif olmassan bebeğin nasıl pozitif olcak ki, nasıl hamileliğimizde bizim hormonlarımız bebeğe geçiyodu heyecanlandığığmızda üzüldüğümüzde hissediyodu aynı öyle şimdi de, ya sen nasıl problemli diye yakıştırma yaapabiliyon ki çocuğuna, ahan benim sıpaya aaaa minnacııkkk dedikleri zaman siz onun marifetlerini görseydiniz öle demezdiniz deyip lafı ağızlarına tıkıyom, sonra bi bakıyolar ahan benim sıpaya aşık oluyolar, şaklabanlık yapiy yaramazlık yapiy anaa şuna bak ne kıpırdak çocuk diyolar, zaten kıpırdadığından büyümüyo sıpa :roflol: bak bi daha bebene problemli deme, ya sen başta kabullenmişsin yenilgiyi, hemi bebeğinde çok şükür ne beden ne ruh arızası var eli kolu sağlam aklı fikri yerinde gelişimi normal daha ne olsunki yafrim, herkeşin bebesinde olur böle şeyler, bu seninkine özel bişiy diil, duymucem bak bi daha böle şeyler, ahan gel burda gırgıra katıl geyik yap stres neyin at yav çok zevkli oluyo niye kendini bu zevkten mahrum ediyon hiç anlamyıom

celenle bize anca kitapcçık geliyyy afiyet olsun minik zilliye yarasın cokacimcoook

yok yafrim öle erotik olar sen giymeden koy, banlanmayalım durduk yere, zaten bu ara ban olayı meşhur biliyon

aman salla benimki de aynı haltı yapıyo zorlamı sokacaz ağızlarına yaf

neyse ben çıkıyorum gece gelmeye çalışırım başım çok ağrıyo lülünün mokunu düşünmekten kafam patladı gece görüşürüz :a015:

merancım sana msn den mesaj bıraktım gece görüşürüz canım

herobeybi ülkerin anam bence güvenle kullanabiliriz

delikafaduldenkötükedihüso yafrim gelmeküzereler bende hemen bişeler yazim size diye geldim her an gidebilirim

Eliffcim yapar ya o kadar cok takma kayisi hosafi yap ic suttun geciyo ben denedim ise yaradi hem sut oluyo hemde bebisin bagirsaklari calistiriyo

ben geldümm gezdk hödğmlen geldik.haftalık çişe cıkardı kocacım.havalar soğuk die parka gidemiyorum bende işimi alısveriş merkezlerinde hallediyorumkaydirigubbakcemile3 nese.acaip indirim heryer.azıcık masrafa soktum herfü:dilcikar:
ya cemrenn bu yüzündekiler deli edücü benüü:çok üzgünüm:

la varya aymnı cemre haa.gece 3+4 kez uyanıo aslında uyanmıo mızıldıo emip uyuyo.bende yatmadan veriim diyorum tok tutsun ama o saatlerde cok huysuz olduğu için kalıo.ben milupanın gece mamasını aldımcokacimcoook
ne iş len:mymeka:
Eliffcim yapar ya o kadar cok takma kayisi hosafi yap ic suttun geciyo ben denedim ise yaradi hem sut oluyo hemde bebisin bagirsaklari calistiriyo

yapaaar 10 güne kadar yolu vaar:lepi:
özkereeeeemmm hoşgeldin kuşuuuummmŞeniza.s.:1hug:

canım aynı sorun bir haftadır bizde de var,ama bugün yaptı sonunda ben de çok takıyordum sonunda bugün yaptı rahatladım galiba üşütmüş kakanın rengi biraz koyu. umarım sen de rahatlarsın

bebişiniz normalden az emiyorsa ve emzikte tutuyorsa bence birde silikon göğüs ucuyla deneyin benimki en fazla 5 dk emiyordu çok şükür şimdi nerdeyse yarım saat emiyor acaba sadece havamı çekiyor demiştim ama ara sıra çekip bakıyorudm ucunda hep birikmiş süt oluyo dolu çekiyor yani emzik gibi geliyor ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…