hadi yaa niye bu kadar sık uyanıo sıcak mı oluyooo nedir sengözlerimebaksanab daha önceki gibi giydrimiorsun demii huzursuz olmasa uyur yaaa :sm_confused: gece bu muhallebilerden yani benim kaşık maması dediğim deneden bii sanki uyur gibi gelioo bana :1closedeyes: uyurken çorap falan giydirmiyorsun değil mii ben sadece atletini ve pijamasını giydiriyorum çorap falan giydirmiyorum bazen babası uyumadan önce ayak altlarına topuklarınıa masaj falan yapıoo rahatlatmak amaçlıı işe yarıo galibaa :dance: oda da 25-26 derece oluyo üzerine bi tane ince battaniye tamam sabaha kadar uyur çok şükür a.semziklede uyumuyorr her zaman emzik istemio zaten yerimseniben
ibolya nın tavsiyesi üzerine ben de evybaby aldım ve çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum
bence primadan hiç bi farkı yokkk üstelik türk malı
ya kızlar dbeste 3 defa uyanmasına bile çok demişsiniz benim kızım 1.5 saati asla geçirmiyor hemen uyanıyor bide bugün sabah 6 da yattık öldük bittik kuzum benim sabaha kadar durup durup ağladı dün bebek görmeye gittim. arkadaşımın kaynanası durup durup ne tatlı bebğiniz varmış dedi maşallah bile demedi kuzum benim 11de bir başladı 6 ya kadar şimdi biraz iyiy şükür hiç uyumuyo bu çocuk ya 6 da uyudu 7.5 da, 9 da ve en son 10.30 da uyanadı bidahada şimdi uyudu ve yarım saati geçmez napacam bilimiyom düzelir düzelir diyolar ama üüf moralim çok bozuk işte uyandığında kendi kendine oyalansa hiç durmuyo sürekli ya konuşma o da 5-10 dakika sonra gezme istiyo yarım saat geçincede gene deli gibi ağlamaya başlıyo eline ne versem aen fazla 2 dk ilgileniyo ısırmaya çalışıyo ısıramadıkça hırslanıp daha çok ağlıyo gece çayı aldık rahatlasın diye ağzına yudum veremedim içmiyo beğenmedi üüüüüüüüüüüüf hiç konuşasım da yok başınızı ağrıttım kusura bakmayın
günaydınn
aferüm ün ben yokkene az kıllatmışınız hemencük okudum
kıs celen cemre kızamık neyim mi çıkarıyo yaoksambenneyaptımkifisfisfis
gerçim hiç görmedim nasıl çıktığını ama kırmızı noktacık diyon ya böle teker teker mi başlıyo ki zati bebişler kızamık kabakulak vs. çıkarırmış genelde:uhm:
iboşum bu aralar benim delü de öle 10 d bayılıyo uykusu geliyo yatırıyom ama 12 ye kadarr her yarım saatte bir kalkıp pış pış istiyo gece daha çok kalkıyoo
antropoza mı girdi bu oğlanlar ne:roflol::roflol: yoksam diş mi çıkarıyo bizimkiler de gerçi ben anlamadım eray ın ağzında bişey yok gibinCADIARZU
biliyorum canım ya bende takmıyuorum artık napalım bizimkide problemli büyüyecek sağlığı yerinde olsun ama dediğin gibi normal bir şekilde doğum yapmadım doğduğundan beri küçük doğmasından kaynaklanan problemler var değilse niye kendimi harab ediyim
günaydınn kızlarrrhihoyyyt
az önce kapı calı ve mılupaadan kargo geldiiiiiiii:dance::dance::dance:
bırsuru numune gondermişler...
çorbalar,sutlu pirinçli muhalebi,meyve suları,,,cesıt cesıt super ya:dance:
buzolbı süsü koymyşlar,,,
bırde ıcıne bır kıtapcık koymuşlar mılupaın tum urunlerı var,muhtesem tarıfler varr...bır ara paylasırım sızınle..
daha oncede bır kutu gelmişti mılupadan yine nmuneler vardı,,
tebrıkler mılupaaaa:teytey::teytey::teytey:
sız ne yaptınızz bakimm ??sositososito
yok yafrim öle erotik olar sen giymeden koy, banlanmayalım durduk yere, zaten bu ara ban olayı meşhur biliyongectı ama malum yeni gördüm canım doğum gunun kutlu olsun.nıce mutlu snelere inşa.s.
oldu anam taktım ölee koyiim istersen kaydirigubbakcemile3
bende burda bulamadım mıgros ve kıpada..şimd eşim gıttı yıe alısverişe bakıcak yıne.bakalım bulabılecek mii??CADIARZU
benımde laptop kucagımayken ıklım ağlıosa dıokıı durr yavrum ağlama ananın 2. bebeği var kucagında,sıra sana da gelıcekkaydirigubbakcemile3
tabı artık ben pek takılmıyorum boyle bır sorun kalmadı.
leyloşcum buraya yazınca tarıfleri yok olup gıdıyor ben bi başlık acıyıma orda toplu kalsın hepsii,,,yerimseniben
Kizlar bisey sorcam ya benim kizim gogsumu sadece 2 3 dk emiyo en fazla emdigi 5dk birakiyo sonra tekrar verince diliyle yitiyo istemiyp zorlarsamda öggk yapiyo sutum az degil ama cok acele emiyo sanko elinden alan var gibi nefes nefese emiyo arada genzine kaciyo tabi oksure oksure kizariyo doymasa birakma,z diye dusunuyorum oyle arti bi huysuzlugu yok hani ac desem degil ama 2dk icinde tas gibi gosumu yumusacik yapiyo bu konuda beni bi aydinlati
hayırlı olsun canım.sağlıkla al kucağına inş..
kızlar sımdı eşim kıpadan geldı..
cok ındırım varmış.
*mesela molfix 5 lıra düşmüş.17,50 olmuş.(evybaby yıne yokk!!)
*aptamıl2 bıberon maması 2 meyve suyu hediyeli(elma-kayısı ve elme-üzüm- muz)
18.90.
aldiğı kavonoz mamaları:
*mılupanın sütlac
*mılupa armutlu muhallabı
*herobaby şeftalı-muz püresi
*herobaby elma-yabanmersini püresi
*herobaby elme-mürdümeriği püresi
*herobaby karışık meyve suyu püresi
herobaby urunlerının usutunde organıc oluğu yazıyor.
hem mılupaya gore daha uygun fıyatı ve kavonozları daha buyuk.acaba guvenle kullanabılır kıyız??yerimseniben
offffff yine mok muhabbeti yapıcam sizeeee delikafadulden
kızım hala kaka yapmadı yaa 3 gün oldu bugünn.... normalde günde 3-4 kere yapıyodu noldu anlamadım yaw bu moklar nereye gidiyooo delikafadulden
ek gıda vs de almıyo sadece beni emiyoooo
la varya aymnı cemre haa.gece 3+4 kez uyanıo aslında uyanmıo mızıldıo emip uyuyo.bende yatmadan veriim diyorum tok tutsun ama o saatlerde cok huysuz olduğu için kalıo.ben milupanın gece mamasını aldımcokacimcoookcnım ya henüz erken daha 4 aylık bile olmadı kuzum..
aslında ben de senin gibi düşünüyorum çünkü uyandığında emiyo uyanmıyo yani karnı acıkıyo bu belli ama henüz erken yaa siz ne zaman başladınız muhallebi vermeye?
ne iş len:mymeka:neyse ben çıkıyorum gece gelmeye çalışırım başım çok ağrıyo lülünün mokunu düşünmekten kafam patladı gece görüşürüz :a015:
merancım sana msn den mesaj bıraktım gece görüşürüz canım
Eliffcim yapar ya o kadar cok takma kayisi hosafi yap ic suttun geciyo ben denedim ise yaradi hem sut oluyo hemde bebisin bagirsaklari calistiriyo
özkereeeeemmm hoşgeldin kuşuuuummmŞeniza.s.:1hug:
neyse ben çıkıyorum gece gelmeye çalışırım başım çok ağrıyo lülünün mokunu düşünmekten kafam patladı gece görüşürüz :a015:
merancım sana msn den mesaj bıraktım gece görüşürüz canım
Tahmin ettigim kisimi len
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?