göğsümüde emiyo ama dediğin gibi 5 dk falan ben biraz daha uzun emsin sonra silikonu takıyorum onunlada emiyor her türlü emiyo amaç uzun emsin diye yani kapişTerkencim neden gogsunu emmiyo ki
ne başağrısı be olur mu öyle şeyy saçmalamaa.... :teselli:ya kızlar dbeste 3 defa uyanmasına bile çok demişsiniz benim kızım 1.5 saati asla geçirmiyor hemen uyanıyor bide bugün sabah 6 da yattık öldük bittik kuzum benim sabaha kadar durup durup ağladı dün bebek görmeye gittim. arkadaşımın kaynanası durup durup ne tatlı bebğiniz varmış dedi maşallah bile demedi kuzum benim 11de bir başladı 6 ya kadar şimdi biraz iyiy şükür hiç uyumuyo bu çocuk ya 6 da uyudu 7.5 da, 9 da ve en son 10.30 da uyanadı bidahada şimdi uyudu ve yarım saati geçmez napacam bilimiyom düzelir düzelir diyolar ama üüf moralim çok bozuk işte uyandığında kendi kendine oyalansa hiç durmuyo sürekli ya konuşma o da 5-10 dakika sonra gezme istiyo yarım saat geçincede gene deli gibi ağlamaya başlıyo eline ne versem aen fazla 2 dk ilgileniyo ısırmaya çalışıyo ısıramadıkça hırslanıp daha çok ağlıyo gece çayı aldık rahatlasın diye ağzına yudum veremedim içmiyo beğenmedi üüüüüüüüüüüüf hiç konuşasım da yok başınızı ağrıttım kusura bakmayın
yuhh ben çıkar o çucuğunn çoraplarıını ev zaten sıcaktırr bunaltma yavruyu..bak şimdi mesela ev 25-26 yine çıkardık çorabını babasıı oynuyoo ayaklarıylaa...bunalır yavrum ya..sen giyy 3-4 kat çorap bakalım noluyoo :mymeka::1shok: :1shok: :1shok:
neee çorapsız mı yatıyooooo :1shok:
benim lülü 3 bazen 4 kat çorap giyiyo delikafadulden
he len hiiç kıllatmamışsınız şakkıdıBugun burasi cok durgun yaa bende didiyom gece gelirim
Aaaaaaaaaaaaa birtek ben varım görüyomusun nerdesiniz leynnnnnn özledim hepiciğinizi erken mi yoksa daha yok ya saat 22.17 nihayet misafirler gitti evim savaş alanı gb kızlar ya yarın temizlik yapacağım gece gelirim ancak gelinde iki lafın belini bi kıralım
özkereeeeemmm hoşgeldin kuşuuuummmŞeniza.s.:1hug:
selam bacular bugün tüm gün gezdik oğlumla kocişimle
alışverişe çıktık bizim kuzuya yeni ciciler aldık malum büyüdü sıpayerimseniben
sonra da kocacım bizi yemeğe götürdü tabi velet biberon mamasına talim etti annesi cuk cuk götürdü uzun zamandır dışarda yemek yemiyoduk çok iyi moral oldu bana ah ah bu veleter tüm zevklerimizden mahrum bırakıyo bizi vallagamyoncuiremsu
geçmişi okuyamıcam çok yorgunum bebiş de yorulmuşken onu uyutmaya çalışıyım
umarım kötü bişey olmamıştır
bu arada siteye girerken önce portal mortal çıktı site yenilenmş sanırsam önce banlandım zannedip tırstım-tatlicadiarzu- sonra forum bölümü olduğunu görünce içim rahat etti:roflol:
neyse uyumazsam gece gelirim kıllatmaya
a.s.öpüldünüzzz
sonundaaa geldim hihoyyyt kendime ciciler aldııııım ii olduu...oğluma ve kızımada esofman aldım ceylanda güzel indirim var....haberiniz olsun...
doğumdan sonra alışverişe gitmiştim bissürü kıyafet olmamıştıı üzülmüştüm şimdi denedim olduu aldım hihoyyyt çok mutluyum ama kilo vermem lazım tabi azcık daha sabuur edelüüm nasıl olsa gider kilolar kaydirigubbakcemile3 ay-yıldıza da gittim heeç hoş bişee bulamadım şöyle değişik bişeyler bakayım dedim heeç birini begenmedim :dilcikar:
ne başağrısı be olur mu öyle şeyy saçmalamaa.... :teselli:
yuhh ben çıkar o çucuğunn çoraplarıını ev zaten sıcaktırr bunaltma yavruyu..bak şimdi mesela ev 25-26 yine çıkardık çorabını babasıı oynuyoo ayaklarıylaa...bunalır yavrum ya..sen giyy 3-4 kat çorap bakalım noluyoo :mymeka:
he len hiiç kıllatmamışsınız şakkıdı
hoşgeldin canım...ii sonunda gönderdin misafileri özlettin kızz gel öpiim Şeniz
Hoşbulduk cnmmmmmm ay sorma ya sonunda gönderdim ama valla çok zor oluyo kızlar bebekle gerçi ben yatılı misafir ağarlamayı heç bi zaman sevmedim zatenbenneyaptımki:1no2:ya yer yerinden oynuyo evim savaş alanına döndü dağınıklıktan nefret ederim ben heryer heryerde şu anda ama çok yorgunumdelikafadulden yarın kocişle yapıcaz
demek öslediniz beni ay valla aklım sizdeydi ben de ösledim hepiciğünüzü gel bende seni öpecemŞenizgeçmişi okuyamıyorum maalesef inşallah yaramaz bişey yoktur
Hah sonunda dokulmus herkes sabahtab beri tek basima kazindim buralarda len nerdeydiniz
Hosgeldin sekerim ozlettin yaa bu misafirlede niye oyle yapmislar yaa cocuklu kadina eziyet edilir mi insan az duzenli olur
Bende sizi çok ösledim ya gel senide öpecemŞenizYa işte bebek görmeye gelmişler ama anacım tatil yaptılarÇok üzgünüm çoook açıkcası :tomato:ya beni ayıplamıyosunuz değil mi napem sevmiyom yatılı misafiri yaBu gelenler dayımın hanımı ve kızları kızlar evli ay biri baya işin ucundan tuttu ama diğeri valla yan geldi yattı Çok üzgünüm çoookinsan bekliyo ya yardım bi de kociş çrş günü lasix ameliyatı oldu lazerin bi parça daha ilersiymiş gözler oldu kan çanağı bu arada onu da aradan çıkardık neyse çok şükür fazla ızdırabı olmadı gözlük kullanmamak için kıydı kendine anlayacağınızkafamçokkarıştı
Bende sizi çok ösledim ya gel senide öpecemŞenizYa işte bebek görmeye gelmişler ama anacım tatil yaptılarÇok üzgünüm çoook açıkcası :tomato:ya beni ayıplamıyosunuz değil mi napem sevmiyom yatılı misafiri yaBu gelenler dayımın hanımı ve kızları kızlar evli ay biri baya işin ucundan tuttu ama diğeri valla yan geldi yattı Çok üzgünüm çoookinsan bekliyo ya yardım bi de kociş çrş günü lasix ameliyatı oldu lazerin bi parça daha ilersiymiş gözler oldu kan çanağı bu arada onu da aradan çıkardık neyse çok şükür fazla ızdırabı olmadı gözlük kullanmamak için kıydı kendine anlayacağınızkafamçokkarıştı
özlemi banlamışlardı...onun dışında yaramazlık yokHoşbulduk cnmmmmmm ay sorma ya sonunda gönderdim ama valla çok zor oluyo kızlar bebekle gerçi ben yatılı misafir ağarlamayı heç bi zaman sevmedim zatenbenneyaptımki:1no2:ya yer yerinden oynuyo evim savaş alanına döndü dağınıklıktan nefret ederim ben heryer heryerde şu anda ama çok yorgunumdelikafadulden yarın kocişle yapıcaz
demek öslediniz beni ay valla aklım sizdeydi ben de ösledim hepiciğünüzü gel bende seni öpecemŞenizgeçmişi okuyamıyorum maalesef inşallah yaramaz bişey yoktur
sğl cnm sende güle güle kullan kaydirigubbakcemile5Gezenti meran bugun yine gezenti olmussun bakiyomda cicilerinizi gule gule kullanin hayirli olsun dun de ben gezdim kendime biseyler aldim
ay sabah oturduk kocişle lostu izledik sonra feyzayı banyo yaptırdık.öğleden sonra boğazım falan ağrımaya başladı gene.kendime bir sinir oluyorumki sormayın hastalık bitmedi gitti.bunada şükür gerçi.ıhlamur içiyorum limonla beraber.minoset ağrı kesici aldım.biraz daha iyi oldum.sen naptın hemşom nasılsın.bebek arabası bakmak için çıkmışsınız dün.bizde alalım diyoruz ama burda yoktur düzgün bişey.inttten alacağz sanırım
rakip sitenin adını özelden msjla gönderdiği iiçin banlandııNURCE DBEST MERAN sağolun canlarım:1hug:a.s.a.s.Ya ÖZLEM' e ne olmuş anlamadım MERAN
ay sabah oturduk kocişle lostu izledik sonra feyzayı banyo yaptırdık.öğleden sonra boğazım falan ağrımaya başladı gene.kendime bir sinir oluyorumki sormayın hastalık bitmedi gitti.bunada şükür gerçi.ıhlamur içiyorum limonla beraber.minoset ağrı kesici aldım.biraz daha iyi oldum.sen naptın hemşom nasılsın.bebek arabası bakmak için çıkmışsınız dün.bizde alalım diyoruz ama burda yoktur düzgün bişey.inttten alacağz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?