2008 Ekim Anneleri

Az once aralik annelerine bi baktim neler var diye aralik babalari diye konu acmislar hepsinin babasi nasil ilgili nasil anlayisli öve öve biteremiyolar kacalarini off neden aralik annesi olmadim

Az once aralik annelerine bi baktim neler var diye aralik babalari diye konu acmislar hepsinin babasi nasil ilgili nasil anlayisli öve öve biteremiyolar kacalarini off neden aralik annesi olmadim

inanıyorsan aralık babası olunca farklı olacağına inanıyorsa bir dahakine şansını aralıktan yana kullan

slm arkadaslar bende hamileyim ve dogum ekime geliyor

yafrim allah bebene kavuşmayı nasip etsin de sen 2008e gelmişin yanlışlıkla, 2009a tıklıyacan anacım b urda hamile neyin yok artıkın kaydirigubbakcemile3

evy baby ablam kullanmıştı, pişik yaptığını söyleyince bende tedirgin oldum.bende yurdumun mallarınını kullanılmasından yanayım.ama kalite de çok önemli.ne yapacağım bilemiyorum.

yafrim bebenin cildine göre değişiyo aama evy baby primaya binbasar, hemi de türk malı, ben gayet memnunum yani, her bebekte de pişik olcek diye bi şart yok istersen önce bi küçük paket alıp dene olmadı başka bez kullanırsın, ama ben evy babyden memnun kalacağınna inanıyorum, molfix babystar gib kalın diil, primanın tıpkısının aynısı diyebiliriz, sadece çok az bi kalınlığı var, dikkat çekecek bi kalınlık bile diil, istersen bi dene gör a.s

:1shok: :1shok: :1shok:

neee çorapsız mı yatıyooooo :1shok:

benim lülü 3 bazen 4 kat çorap giyiyo delikafadulden

yafrim sen kızına niye lülü diyip duruyon merak ettim :uhm:

ibolya nın tavsiyesi üzerine ben de evybaby aldım ve çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum
bence primadan hiç bi farkı yokkk üstelik türk malı

len bu yazıları evyapa göndertmem lazım aslında ya neyse, ahan size bu kadar müşteri buldum bi paket beleş bezi çok görmeyin bu garip vatandaşa diye acıklı bi mesac mı fışkırtsam acaba :roflol:

len sakın o gece mamasına da niyetlenme bak hea :roflol: bu arada aynen benim sıpa da öyle, böcük akşam saatlerinde huysuz olduğu için aç da olsa emmiy, la bu çocuk bu ay hiç kilo almadı herhal yaa :uhm: senin cemre hatunun yüzündeki şeyler niye geçmediki acep bi doktora mı sorsan acaba :uhm:

kız ibolya sana bişi sorduk ama salamıyon bizi haaa :dilcikar:

ne sordun yafri:uhm:

Tahmin ettigim kisimi len

özkerem :uhm: ule ule uleeeee ççççççaktım ben köfteyiiiiiiiiii hihoyyythihoyyyt

gezme mi :çok üzgünüm: ya bugün millete hizmet etmekten imanım gevredi, allahtan leloşum herbişeylere yardım etti, hakkını ödeyemem yavrunun vallaha, yaklaşık olarak 15 kişi filen vardı, anam noli laa ne zor kalabalık yerde hizmet etmek, bi yandan da sıpa durmuyo mu delirecün kafamçokkarıştı gerçi hala durmuyo ya neyse, bu arada bu portal olayından bende tırstım ha noliy la dedim yosan kazen kızdı da bi haltlarmı etti dedim ama reklam olaylarına filen girmiş sanırsam kazen :roflol:

bende sevmim anam yatılı misafiri, evlrinde yatsınlar yaf, ama bazen benim de sevsem de sevmesemde misafirim oliy, genellikle kocişin akrabaları oliy o ayrı tabi Çok üzgünüm çoook b u arada nasıl cesaret etmiş len kocan ben olsam tırsarım hea, geçmişler olsun anacım, bu limonlu tuzlu su olayı senin fikrinmiydi bu arada, tuz limon ve suyun ölçülerini baa yazarmısın :roflol:

bizim eşler aralık babası olsalardı dsa yine aynı olurlardı bence
onlaırın hamurunda var bnece

Ibolyaam ne yaptin gulum gittimi misafirlerin

hea anam gitti şindik, öliim yorgunluktan, bi de leyla diye bi arkadaş var, leloş diyom ben ona, yavrum yardım etti, o da olmasa halim harapmış ha, ule çok kalabalıktı evin içi, bi yandan da sıpa durmiymi, anam benim herif de dalmış muhabbete, ben mutfakta ikramlıkları hazırlıycam diye uğraşıyom mu, anaaa bi baktım yavrum misafirin birinin kucağında öööle garip garip uluyo kimsecikler de duymuyo kaydirigubbakcemile3 alim ver diyom karı da sen işine bak ben tutiyim diyo, e bişiy de diyemedim, orda da sıkılıyo yavrum anladım ama ne edim karı ben tutuym diyo, en sonda acıkmıştır bu deyip kaptım elinden artıkın, öf bu sıpa bu saat oldu uyumiyy yaa, ne edim ben buna bi akıl verecek olanınız yokmu 3 gündür böleyiz yaa kafamçokkarıştı

hadi iiisin olm altınlar geldimii hıı :jeyyar:

Mu hahaha tamam ulee

yok olm yaa bazı şeyler doğuştan oluyo...nunu hep söylüyorum ;biz doğuştan anne olmaya hazırız ilk oyuncağımız bile bebek oyunlarımız evcilikk ama erkekler genelde öyle değill... :çok üzgünüm:

kendimi önceden bu kadar şanslı görmezdim siz yaşadıklarınızı eşlerinizi anlatmadan önce :çok üzgünüm: etrafımdakiler eşime harika insan dediklerinde ben burun kıvırıorum şimdi daha ii anlıyorum..gerçekten fazlasıyla uyumlu bir insanmış eşim... :asigim:
sizin içinde dua ediyorum akıllarını başlarına alırlarda inş.kadir kıymet bilen insalar olur eşleriniz ... :Saruboceq:

Son düzenleme:
bu ne ya kesik kesik muhabbet kimse bişe yazmıooo klava: çıkıyorum ben bişe anlamıyorum böyle muhabbetten

hadi iiisin olm altınlar geldimii hıı :jeyyar:

yok 1 tanesinden geldi, şindik ben onlaırı birleştirip eşşşek kadar bi adana burması bozdurtcem, ben takıciym ama böcüğümün olcek, onun malı olcek yani, ben sadece bekçiliğini üstenicem, haftaya cumartesi tanıdık bi sarraf var ora gidcez bozdurcez :dance:

sanırsam benimkinin kafasına taş düştü :roflol: :asigim:

bu ne ya kesik kesik muhabbet kimse bişe yazmıooo klava: çıkıyorum ben bişe anlamıyorum böyle muhabbetten

ule yaziiz ya, sıpa duriymi demiiyon, geberdecün ama gel gör kıyamıyom yav , ay ben bu sıpanın sapığı oldum hea, kucağıma aldıysam dudakları dudaklarımdadır yane :roflol: ben şapır şupur öptkçe o da bağırıyo ben irkekim beni böle ö pme resmi ol diye ben de inadına olmuyom işte olmuyom bu kadar tatlı olmasaydın sende napim çok tatlısın yafrim benim diye asılıyom :roflol:

neyin bekçisii ha yeme bizii olm :jeyyar: bankaya ver onlarda ii bekçilik yaparlar kaydirigubbakcemile3
ne olduu nie taş düşmüştü dedin anlamadım CADIARZU

Bende cok opuyom dayanamiyom ayy

bende dayanıom yaww severken zarar vercem die korkuyroum eşim kurtarıo walla kaydirigubbakcemile3 bide nisan olduğuu için onun yanında çok mıncıklamıyorum o da yapar aynısını dengelemez örnek olmasın hemde kıskanmasın diyee Şeniz nisan olmayınca mıncık mıncık seviom felakett tatlıı yawww hihoyyyt
ama dudaktan öpmek doğru değill yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…