Az once aralik annelerine bi baktim neler var diye aralik babalari diye konu acmislar hepsinin babasi nasil ilgili nasil anlayisli öve öve biteremiyolar kacalarini off neden aralik annesi olmadim
slm arkadaslar bende hamileyim ve dogum ekime geliyor
evy baby ablam kullanmıştı, pişik yaptığını söyleyince bende tedirgin oldum.bende yurdumun mallarınını kullanılmasından yanayım.ama kalite de çok önemli.ne yapacağım bilemiyorum.
:1shok: :1shok: :1shok:
neee çorapsız mı yatıyooooo :1shok:
benim lülü 3 bazen 4 kat çorap giyiyo delikafadulden
ibolya nın tavsiyesi üzerine ben de evybaby aldım ve çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum
bence primadan hiç bi farkı yokkk üstelik türk malı
ben geldümmgezdk hödğmlen geldik.haftalık çişe cıkardı kocacım.havalar soğuk die parka gidemiyorum bende işimi alısveriş merkezlerinde hallediyorumkaydirigubbakcemile3 nese.acaip indirim heryer.azıcık masrafa soktum herfü :dilcikar:
ya cemrenn bu yüzündekiler deli edücü benüü:çok üzgünüm:
la varya aymnı cemre haa.gece 3+4 kez uyanıo aslında uyanmıo mızıldıo emip uyuyo.bende yatmadan veriim diyorum tok tutsun ama o saatlerde cok huysuz olduğu için kalıo.ben milupanın gece mamasını aldımcokacimcoook
ne iş len:mymeka:
yapaaar 10 güne kadar yolu vaar:lepi:
özkereeeeemmm hoşgeldin kuşuuuummmŞeniza.s.:1hug:
kız ibolya sana bişi sorduk ama salamıyon bizi haaa :dilcikar:
Tahmin ettigim kisimi len
selam bacular bugün tüm gün gezdik oğlumla kocişimle
alışverişe çıktık bizim kuzuya yeni ciciler aldık malum büyüdü sıpayerimseniben
sonra da kocacım bizi yemeğe götürdü tabi velet biberon mamasına talim etti annesi cuk cuk götürdü uzun zamandır dışarda yemek yemiyoduk çok iyi moral oldu bana ah ah bu veleter tüm zevklerimizden mahrum bırakıyo bizi vallagamyoncuiremsu
geçmişi okuyamıcam çok yorgunum bebiş de yorulmuşken onu uyutmaya çalışıyım
umarım kötü bişey olmamıştır
bu arada siteye girerken önce portal mortal çıktı site yenilenmş sanırsam önce banlandım zannedip tırstım-tatlicadiarzu- sonra forum bölümü olduğunu görünce içim rahat etti:roflol:
neyse uyumazsam gece gelirim kıllatmaya
a.s.öpüldünüzzz
Bende sizi çok ösledim ya gel senide öpecemŞenizYa işte bebek görmeye gelmişler ama anacım tatil yaptılarÇok üzgünüm çoook açıkcası :tomato:ya beni ayıplamıyosunuz değil mi napem sevmiyom yatılı misafiri yaBu gelenler dayımın hanımı ve kızları kızlar evli ay biri baya işin ucundan tuttu ama diğeri valla yan geldi yattı Çok üzgünüm çoookinsan bekliyo ya yardım bi de kociş çrş günü lasix ameliyatı oldu lazerin bi parça daha ilersiymiş gözler oldu kan çanağı bu arada onu da aradan çıkardık neyse çok şükür fazla ızdırabı olmadı gözlük kullanmamak için kıydı kendine anlayacağınızkafamçokkarıştı
Az once aralik annelerine bi baktim neler var diye aralik babalari diye konu acmislar hepsinin babasi nasil ilgili nasil anlayisli öve öve biteremiyolar kacalarini off neden aralik annesi olmadim
Ibolyaam ne yaptin gulum gittimi misafirlerin
bizim eşler aralık babası olsalardı dsa yine aynı olurlardı bence
onlaırın hamurunda var bnece
inanıyorsan aralık babası olunca farklı olacağına inanıyorsa bir dahakine şansını aralıktan yana kullan
hea anam gitti şindik, öliim yorgunluktan, bi de leyla diye bi arkadaş var, leloş diyom ben ona, yavrum yardım etti, o da olmasa halim harapmış ha, ule çok kalabalıktı evin içi, bi yandan da sıpa durmiymi, anam benim herif de dalmış muhabbete, ben mutfakta ikramlıkları hazırlıycam diye uğraşıyom mu, anaaa bi baktım yavrum misafirin birinin kucağında öööle garip garip uluyo kimsecikler de duymuyo kaydirigubbakcemile3 alim ver diyom karı da sen işine bak ben tutiyim diyo, e bişiy de diyemedim, orda da sıkılıyo yavrum anladım ama ne edim karı ben tutuym diyo, en sonda acıkmıştır bu deyip kaptım elinden artıkın, öf bu sıpa bu saat oldu uyumiyy yaa, ne edim ben buna bi akıl verecek olanınız yokmu 3 gündür böleyiz yaa kafamçokkarıştı
Mu hahaha tamam ulee
la aralıkla ekimle ne alakası var delü karı :roflol:
bizim eşler aralık babası olsalardı dsa yine aynı olurlardı bence
onlaırın hamurunda var bnece
hadi iiisin olm altınlar geldimii hıı :jeyyar:
yok olm yaa bazı şeyler doğuştan oluyo...nunu hep söylüyorum ;biz doğuştan anne olmaya hazırız ilk oyuncağımız bile bebek oyunlarımız evcilikk ama erkekler genelde öyle değill... :çok üzgünüm:
kendimi önceden bu kadar şanslı görmezdim siz yaşadıklarınızı eşlerinizi anlatmadan önce :çok üzgünüm: etrafımdakiler eşime harika insan dediklerinde ben burun kıvırıorum şimdi daha ii anlıyorum..gerçekten fazlasıyla uyumlu bir insanmış eşim... :asigim:
sizin içinde dua ediyorum akıllarını başlarına alırlarda inş.kadir kıymet bilen insalar olur eşleriniz ... :Saruboceq:
bu ne ya kesik kesik muhabbet kimse bişe yazmıoooklava: çıkıyorum ben bişe anlamıyorum böyle muhabbetten
yok 1 tanesinden geldi, şindik ben onlaırı birleştirip eşşşek kadar bi adana burması bozdurtcem, ben takıciym ama böcüğümün olcek, onun malı olcek yani, ben sadece bekçiliğini üstenicem, haftaya cumartesi tanıdık bi sarraf var ora gidcez bozdurcez :dance:
sanırsam benimkinin kafasına taş düştü :roflol: :asigim:
ule yaziiz ya, sıpa duriymi demiiyon, geberdecün ama gel gör kıyamıyom yav , ay ben bu sıpanın sapığı oldum hea, kucağıma aldıysam dudakları dudaklarımdadır yane :roflol: ben şapır şupur öptkçe o da bağırıyo ben irkekim beni böle ö pme resmi ol diye ben de inadına olmuyom işte olmuyom bu kadar tatlı olmasaydın sende napim çok tatlısın yafrim benim diye asılıyom :roflol:
ule yaziiz ya, sıpa duriymi demiiyon, geberdecün ama gel gör kıyamıyom yav , ay ben bu sıpanın sapığı oldum hea, kucağıma aldıysam dudakları dudaklarımdadır yane :roflol: ben şapır şupur öptkçe o da bağırıyo ben irkekim beni böle ö pme resmi ol diye ben de inadına olmuyom işte olmuyom bu kadar tatlı olmasaydın sende napim çok tatlısın yafrim benim diye asılıyom :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?