2008 Ekim Anneleri

Demek ÖZLEMMMMMM' e bööle bişey oldu şimdi siteye giremiyormu yanim İBOLYA' m demek sende sefmiyon yatılı misafiri senin kocişinin tarafı geliyor he kalmaya anacım benim taraftı gelenler diyecek bişey yoktu maalesef benneyaptımkilaelaelaelaelaedelikafadulden

Dukatan opmek dogru degil ama dayanamiyom yavv ben hep dudagini opuyom boyle agzini acip dilini cikarark gulunce isirmak geliyo icimden

Ahanda bu misafiri bi yakalarsamklava:Ne misafirik ediyosan gelsene kardeşim sohbet edek ne ööle takılıyon İBOLYA' m he valla kocam nasıl cesaret etti bende hayret ediyom benim adamın gözü karadır karar verdimmi kimseleri dinlemez ALLAH' dan hayılısı dur bakalım şimdilik görüyorum diyo ama yani eskisinden iyi olduğunu söylüyor 1 ay sonra gidecek kontrole asıl o zaman bellş olacak sağolasın canım benim

neyin bekçisii ha yeme bizii olm :jeyyar: bankaya ver onlarda ii bekçilik yaparlar kaydirigubbakcemile3
ne olduu nie taş düşmüştü dedin anlamadım CADIARZU

la yok valla obebeğimin hakkı ellemem de elletmem de, canımı alırlar bebeğimin bilenziğini alamazlar, yanlız şöle bişiy var ben de makbiiile gibi takılıyım diorum bu aralar, biraz takim hevesimi alim sonra atarım bi köşeye, zaten gelinlik bilenziklerimi takamadan satmak zorunda kaldıydım iiçimde ukte kaldı :çok üzgünüm:
hea bu aralar bidenecik böcüğümün bidenecik bubası çuk datlu da

Bende cok opuyom dayanamiyom ayy

en çok neyi seviyom biliyonmu, gece uykusunda yumuşak yumuşak öpüyom, bööle okşuyom emzirirken, o zaman hiç uyanmıyo, yav uykusu derinleşince çok datlu oluyo bu oğlan yav :asigim:

ay biliiiim ama dayanamimmm, çok tatlı ay, direkt dudaklarına yapışıyom, yanaklar kesmiii :jeyyar: bubası da altını açınca karnından öpüyo, bigün depesine işeyecek ya baam hayırlısı a rtık :roflol::roflol:

başkasının taraf olsa da diyemiyon zaten bişiy anacım en iyisi salla

selam kızlar ben geldim özlediniz mi beni bakemdelikafadulden

şşşşşşş nolii de baam bana keroş napiyyy bakimm de denizleri aşmışın da gelmişin, bu özkerem de tuurizm şirketi adı gibi olmuş be, özkerem turizm :roflol:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım tanışabilirmiyiz bende ekim anası olcaktım fekat erken doğum yaptım

hoşgeldin özkerem nabersin yerimseniben

iolyacım saaa şunu sorduydum:
ibolya bacım hoşgelmişsin
geldi mi misafirlerin nasıl geçti anlat hele neler yaptın

ayrıca benim kızımın adı eylül ya, biz onu eylülüm eylülüm diye severkene lülüsü kaldı :roflol:

napsın keroş da zırlıo babası uyutmaya uğraşıo şuan...mama yedi biraz...ay ne bilim keroşşş alcaktım nick kullanılıomuş aklıma bişey gelmedi özkerem yazdım gittiiiii

ayrıca benim kızımın adı eylül ya, biz onu eylülüm eylülüm diye severkene lülüsü kaldı :roflol:

iidir canım sizleri sormalı bi yaramazlık yok inş kerem çok ağladı ben bi el atam duruma gelirim sonra gelebilirsem tabi öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiii

meranı bilmem de ibolyanın dün misafirlere hazırlık yapcam bahanesiyle mercimek yaptığından çok pis şüpheleniyom haaa kaydirigubbakcemile3

okumam bende ... hadi ii geceler

hiştt nolii la duygu sömürüsü sezdim olayda CADIARZU

benimkinin gözü kayferengi, hiçbi zaman da kara olmamıştır, :roflol: bu arada bişiy sorduydum unuttun herhal, o limonlu tuzlu suyun ölçülerini istiim :roflol:,,

arkadaşlar aranıza yeni katıldım tanışabilirmiyiz bende ekim anası olcaktım fekat erken doğum yaptım

heaa katılabilirsin yafrim buyiirr, keroşumun bidenecik anası, telekomcu karı lülülülülülü:roflol:

la yafrim o mesacına yanıt verdiydim ya be

napsın keroş da zırlıo babası uyutmaya uğraşıo şuan...mama yedi biraz...ay ne bilim keroşşş alcaktım nick kullanılıomuş aklıma bişey gelmedi özkerem yazdım gittiiiii

iy olmuş iyi olmuş şirket adı gibi, ileride bi şirket açmaya neyin karar verirseniz özkerem dieyevrrirsiniz, hemi anasnını hemi oğlunun ismi olar yane, bubanın adı ne bu arada özkeremin yanına uyar mı, bu arada bu benim sıpa da durmii ya, ne etcem bilmimmmm

meranı bilmem de ibolyanın dün misafirlere hazırlık yapcam bahanesiyle mercimek yaptığından çok pis şüpheleniyom haaa kaydirigubbakcemile3

çamaşır makinesi bozuk :mymeka: hemi sağlam olsa bilem sıpa çamaşır makinesini çalıştırmamıza izin vermiiiiiiiii senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…