2008 Ekim Anneleri

çamaşır makinan bozuk ama fırının iyi çalışıyo puhahahaa :roflol:

ahan da hazır ortalık kalabalıkkene bişey sorcem, şindik ben bu sıpaya ne cins bi mama aliimm, nası bişiyler verimm, yavaş yavaş başlıcem ya artıkın, şunun şurasında 10 gün sonra dört aylık olcek, bugün ilk defa elma suyu vendim üçbeş kaşık, şindik nası bişiy yapim o hazır mamalardan alimmi, alceksem haknısından alim, kalanını ben yiyimmi :roflol:

ibolya demek arayı düzelttiniz maşallah çok sevindim tabi canım hepimizin yaşadığı sıkıntılı bir dönem bu bizde iyiyiz çok şükür zaten bebiş olmadan önce bu tür problemlerimiz hiç olmazdı annelik babalık en zor meslek ne kadar anlaşmazlık olsada çocuklarımıza bunu yansıtmamak çok zor birşey şuan bebekler ama büyünce daha dikkatli olcaz
şuan o kadar güzel bir hava varki dışarda çıkkıp yürüyüş yapmak istiyorum ay ben kilo aldım 64 kiloya düşmüştüm şimdi 70im doğum kiloma ulaşacam ayva tatlısı yiyorum habire ayva çok güzel süt yapıyo kızlar
özlemcim hoşgeldin oğluş napıyo

İBOLYA demek seninkinin gözü kayferengi heç kara olmadı he yazzuk sana bu arada niye ısrarla istiyon limon tuz tarifini sen bıçak kullansana:roflol:

süt yapsa nolcek sıpa emmiyki bu aralar :çok üzgünüm:

ay ben milupanın 2 numarasını aldım aptamil çıtır ek gıda tarifi vermiş onu uygulayacağım arada pirin unlu ve mamalı aslında benim sütüm var ama ben 2 gündür sabah akşam aptamil veriyom artıkın benim doktorum hepsini yazılı olarak verdi bana nasıl yoğurt mayalayacam nasıl çorba yapacam nasıl bir menu uygulayacam bide bu ay meyve sularını ver 5. ayda yavaş yavaş ek gıdalara geçecez dedi bide bu aydan sonra 400-500 gr alıyolarmış öyle dedi

la makine bozuk diim fırın dii yaaaaaaaa :mymeka:

heee diyom var mı leynnn
sen kocandan bahsederken bu :asigim: smiley i kullancan ben de senin makinanın bozuk olduğuna inancam kaydirigubbakcemile3 noldu da aşık oldun leyyynnn puhahaaa

meran nereye gitti beeee döfecem haaaa klava:

bilmiimm msn açıksa yazın baam bi gelsin bura, gidcem dedidi, acab kızdımı ki bişeye :uhm:

hüfffff o kadar çok şey var ki hankısını verim yaaa, bi de anne sütüne bebe bisküvisi koyup versek erken mi olur daha:uhm:

heee diyom var mı leynnn
sen kocandan bahsederken bu :asigim: smiley i kullancan ben de senin makinanın bozuk olduğuna inancam kaydirigubbakcemile3 noldu da aşık oldun leyyynnn puhahaaa

bu aralar güzel güzel konuşuyoruz da ondan o smileyi kullanmıştım, sankim kanım ısınyo manasında yane, fesat karı geberttirtttirntttirttttme kendini baaa :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…