la yafrim o mesacına yanıt verdiydim ya be
iy olmuş iyi olmuş şirket adı gibi, ileride bi şirket açmaya neyin karar verirseniz özkerem dieyevrrirsiniz, hemi anasnını hemi oğlunun ismi olar yane, bubanın adı ne bu arada özkeremin yanına uyar mı, bu arada bu benim sıpa da durmii ya, ne etcem bilmimmmm
çamaşır makinesi bozuk :mymeka:hemi sağlam olsa bilem sıpa çamaşır makinesini çalıştırmamıza izin vermiiiiiiiii senağlama
napsın keroş da zırlıo babası uyutmaya uğraşıo şuan...mama yedi biraz...ay ne bilim keroşşş alcaktım nick kullanılıomuş aklıma bişey gelmedi özkerem yazdım gittiiiii
çamaşır makinan bozuk ama fırının iyi çalışıyo puhahahaa :roflol:
İBOLYA demek seninkinin gözü kayferengi heç kara olmadı he yazzuk sana bu arada niye ısrarla istiyon limon tuz tarifini sen bıçak kullansana:roflol:
fırın derken :uhm:
ibolya demek arayı düzelttiniz maşallah çok sevindim tabi canım hepimizin yaşadığı sıkıntılı bir dönem bu bizde iyiyiz çok şükür zaten bebiş olmadan önce bu tür problemlerimiz hiç olmazdı annelik babalık en zor meslek ne kadar anlaşmazlık olsada çocuklarımıza bunu yansıtmamak çok zor birşey şuan bebekler ama büyünce daha dikkatli olcaz
şuan o kadar güzel bir hava varki dışarda çıkkıp yürüyüş yapmak istiyorum ay ben kilo aldım 64 kiloya düşmüştüm şimdi 70im doğum kiloma ulaşacam ayva tatlısı yiyorum habire ayva çok güzel süt yapıyo kızlar
özlemcim hoşgeldin oğluş napıyo
anlamazdan gelme leyyynnn
mercimek-fırın hesaaaabııı kaydirigubbakcemile3
çamaşır makinan bozuk ama fırının iyi çalışıyo puhahahaa :roflol:
ahan da hazır ortalık kalabalıkkene bişey sorcem, şindik ben bu sıpaya ne cins bi mama aliimm, nası bişiyler verimm, yavaş yavaş başlıcem ya artıkın, şunun şurasında 10 gün sonra dört aylık olcek, bugün ilk defa elma suyu vendim üçbeş kaşık, şindik nası bişiy yapim o hazır mamalardan alimmi, alceksem haknısından alim, kalanını ben yiyimmi :roflol:
la makine bozuk diim fırın dii yaaaaaaaa :mymeka:
meran nereye gitti beeee döfecem haaaaklava:
Pu ha ha ha ne guldum bé
Ay benim dedigimemi alindi yoksa ozur dilerim ama ama ben saka yaptim hatta da soyledim saka diye uzuldum simdi ahaanda bende gidiyom o zaman
meran nereye gitti beeee döfecem haaaaklava:
ay ben milupanın 2 numarasını aldım aptamil çıtır ek gıda tarifi vermiş onu uygulayacağım arada pirin unlu ve mamalı aslında benim sütüm var ama ben 2 gündür sabah akşam aptamil veriyom artıkın benim doktorum hepsini yazılı olarak verdi bana nasıl yoğurt mayalayacam nasıl çorba yapacam nasıl bir menu uygulayacam bide bu ay meyve sularını ver 5. ayda yavaş yavaş ek gıdalara geçecez dedi bide bu aydan sonra 400-500 gr alıyolarmış öyle dedi
heee diyom var mı leynnn
sen kocandan bahsederken bu :asigim: smiley i kullancan ben de senin makinanın bozuk olduğuna inancam kaydirigubbakcemile3 noldu da aşık oldun leyyynnn puhahaaa
aynı işi sen de yaptın geçende iki gün ondan mı komik geldi puhaha kaydirigubbakcemile3
Len dbest karisi sen herhalde surekli faliyettesin herkesi ayni saniyon bizim herufler hoduk unutma al ahanda bu sanalülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?