2008 Ekim Anneleri

bu limon, tuz su nedir, anlayamadım ben
bıçak ne için, n
ne işe yarıyor anlamadım ki
geçmişi okumaktan gelceğe yetişemiyorum:1no2:

heee diyom var mı leynnn
sen kocandan bahsederken bu :asigim: smiley i kullancan ben de senin makinanın bozuk olduğuna inancam kaydirigubbakcemile3 noldu da aşık oldun leyyynnn puhahaaa

şşşşş makinemi zorla gösterttirtme baaa :mymeka:

Ay benim dedigimemi alindi yoksa ozur dilerim ama ama ben saka yaptim hatta da soyledim saka diye uzuldum simdi ahaanda bende gidiyom o zaman

yok len saa alınmamıştır, öle şeylere alıncak biri diil ki o, vardır başka bişi sen üstüne alınma, belkim tamer beyler uyanmışlardır belkim başka bişiy vardır du baam sorar öğreniriz, ama sana kızmamıştır rahatol bence

bıçak ne için, n

güzel sormuşsun bacım da çok uzun hikaye.. sana anca ibolya cevap verebilüüü zira kendisi iş bitirici olup on barnağında on marifet vardır hemi çok hızlı klavye kullanır :lepi:

Len dbest karisi sen herhalde surekli faliyettesin herkesi ayni saniyon bizim herufler hoduk unutma al ahanda bu sanalülülülülülü

aynen yafrim duygularıma tercuman oldun tenkyu verimaç neyin ederi m yani, ahan bu da saaa emzik dbest lülülülülülü

bıçak ne için, n

bırak geçmişi anacım gel kaldığın yerden yakala geçmişi geçmişte bırak geleceeğe bak ben saa anlatam bıçak limon olayını filen :roflol:

güzel sormuşsun bacım da çok uzun hikaye.. sana anca ibolya cevap verebilüüü zira kendisi iş bitirici olup on barnağında on marifet vardır hemi çok hızlı klavye kullanır :lepi:

sağolun var olun övgülerinize layık olmaya çalışacağım, tezahurat istemez naniknanik

Cicöz alsaydin gerci buda guzel olsun:teytey:

hakket hiç aklıma gelmedi valla cicöz daha ii olurdu belki onu alırım alıştım nasılsadelikafadulden

hoşbulduk canım oğluş da şimdi uyudu babasıyla anasını harap ve bitap düşürdü uyyo şimdi ossura ossura bende yatcam birazdan
bıçak ne için, n

meraba nurce boşver geçmişi geleceğe bak
bu arada neresindensin bursanın?a.s.

Ne oldu hosuna mi gitti zekzu kari sende fantazi diz boyudur haa aklin hep mercimek olaylarinda

sen ablanla ne biçim gonuşuyon bakem :mymeka: buranın en yaşlısı benim unutmaaa delikafadulden bizden geçti artık öle fanteziler neyin :çok üzgünüm:

öyle geziniyom işte, çok sesiz kaldım dimi, ama yetişemiyorum size, bende hızlı klavye kullanırım emme yetişemiyom size.

nurçeeeeeeeeeee ahan bak sana yazacağım şeyi iyi oku o zaman gemçişi okumuş gibi olcen, hiç uğraşma, ben saa haşır haşır anlatim olayı :roflol: şindik bi zamanlar ben deprasyona girdiydim anacım, benim herif de çok üstüme geldiydi, ben de kendimi kaybetmişim o ara tuttum bıçağı üzerine yürüdüm yeter artıkın diye, sona zaten sinirden baygınlık geçirdim filen, kötü günlerdi geçti gitti de şindik espirisi kaldı, bu karılar baa bıçak çektim deyi gırgır yapıyolar, şindik ben bu aralar hala kocaya kızıyom ya, hödüklük yapıyo diye sinir oluyom arkasından binbir çeşit laf paralıyom ya, bu karılar da baa maytap geçiyler bıçak bu işi görür diye, geçenlerde de okbilmemkaç karısı '(kısaca biz ona olcay diyoz :roflol: ) kocası hasta oldu diye tuzlu limonlu su içirim demiş, iyi geliyomuş sanırsam, amma velakın o tuzlu limonlu su kocasının boğazında kalmış öksür öksür adam az daha boğuluyomuş, az daha tahtalı köyü boyluyomuş yane, şindik ben de diyomki o tarifi ben alem, hane nolur nolmaz lazım olabilü, kocaya içirmek isteyebülürüm, sonra da ah kocacuuumm boğazına mı takıldııı öksür öksür diye bilürüm :roflol: kısaca geçmişi anladınmı anacım, bu çamaşır makinesi olayına da girimmi yosan o espiriyi biliyonmu :roflol:

puhahahaha okbilmemkaç karısıymış :roflol:

meraba nurce boşver geçmişi geleceğe bak
bu arada neresindensin bursanın?a.s.

bi hemşeri buldum valla, merkez osmangazi.
bu arada ben kaçtım pc nin ortağı geldi:asigim:.hadi ben kaçar eyi gecelr.:a015:çocuklar uyurken sizde yatın uyuyun ya da uyumayın:CüvCüv::.çok da kaynatmayın.sonra yetişemiyorum klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…