puhahahaha okbilmemkaç karısıymış :roflol:
bi hemşeri buldum valla, merkez osmangazi.
bu arada ben kaçtım pc nin ortağı geldi:asigim:.hadi ben kaçar eyi gecelr.:a015:çocuklar uyurken sizde yatın uyuyun ya da uyumayın:CüvCüv::.çok da kaynatmayın.sonra yetişemiyorumklava:
senden 3 ay büyüğüm len ibolya karısı senin de ablanım ben :mymeka:
canlarım ben yatıom ii geceler sizlere :ecrin_bebek: sütünüzle kalın
bi hemşeri buldum valla, merkez osmangazi.
bu arada ben kaçtım pc nin ortağı geldi:asigim:.hadi ben kaçar eyi gecelr.:a015:çocuklar uyurken sizde yatın uyuyun ya da uyumayın:CüvCüv::.çok da kaynatmayın.sonra yetişemiyorumklava:
nurçeeeeeeeeeee ahan bak sana yazacağım şeyi iyi oku o zaman gemçişi okumuş gibi olcen, hiç uğraşma, ben saa haşır haşır anlatim olayı :roflol: şindik bi zamanlar ben deprasyona girdiydim anacım, benim herif de çok üstüme geldiydi, ben de kendimi kaybetmişim o ara tuttum bıçağı üzerine yürüdüm yeter artıkın diye, sona zaten sinirden baygınlık geçirdim filen, kötü günlerdi geçti gitti de şindik espirisi kaldı, bu karılar baa bıçak çektim deyi gırgır yapıyolar, şindik ben bu aralar hala kocaya kızıyom ya, hödüklük yapıyo diye sinir oluyom arkasından binbir çeşit laf paralıyom ya, bu karılar da baa maytap geçiyler bıçak bu işi görür diye, geçenlerde de okbilmemkaç karısı '(kısaca biz ona olcay diyoz :roflol: ) kocası hasta oldu diye tuzlu limonlu su içirim demiş, iyi geliyomuş sanırsam, amma velakın o tuzlu limonlu su kocasının boğazında kalmış öksür öksür adam az daha boğuluyomuş, az daha tahtalı köyü boyluyomuş yane, şindik ben de diyomki o tarifi ben alem, hane nolur nolmaz lazım olabilü, kocaya içirmek isteyebülürüm, sonra da ah kocacuuumm boğazına mı takıldııı öksür öksür diye bilürüm :roflol: kısaca geçmişi anladınmı anacım, bu çamaşır makinesi olayına da girimmi yosan o espiriyi biliyonmu :roflol:
canlarım ben yatıom ii geceler sizlere :ecrin_bebek: sütünüzle kalın
kocamış karı :dilcikar:
güle güle özlemcimm
buarada avatardaki resim süperrr.. keltoş ayyyy kaydirigubbakcemile3
heeee bende bişiy sandıydım. çocuklara iyi gelecek bişy fln , o muydu,yok çamaşır makinesini anladım.ama gerçek çamaşır makinesi bozlmasın çocuğin çamaşırları iyi olmaz sonra:içelim:
güle güle yafrim, sütümle kaliim zaten, süt bende kaliii, bu sıpa emmii ne edcem ben :uhm:
harbi keliz ama biz....herkesin saçı döküldü yenileri çıktı bizim ne döküldü ne yenisi çıktı sadece uzadı biraz yani bu uzamış hali sarışın ya biraz belli olmuo aslında uzun teyzesi:roflol:
bak beni gaza getirtme buraya resmimi koyarım hepünüz depresyona girer kaçarsınız sonraa kaydirigubbakcemile3 mihrap hala yerinde yaneee :sm_cool:
harbi keliz ama biz....herkesin saçı döküldü yenileri çıktı bizim ne döküldü ne yenisi çıktı sadece uzadı biraz yani bu uzamış hali sarışın ya biraz belli olmuo aslında uzun teyzesi:roflol:
kızma ibolyacım okudum cevabı, okumadan yatarmıyım, içimde kalır valla,ayrıntılı bilgi içni tşkür
hadi ben kaçtım iyi gecelr , pc nin ortağı tepemde bekliyor zati
uyurken tık ağzına bizimki uyurken emio uyanınca bırakıo bide şaşkın şaşkın bakıo allahım ben napıorum emmemeliydim der gibi :jeyyar:
:roflol::roflol: yok olm onda kasıt olduğu belli, bana çaktırmadan kesin çözüm lazım :roflol::roflol:LEYNNNNNNNN 2 dk bi sörf yapayım dedi m ne çok kıllatmışınız oku oku bitmedi delü karularrrrrrr yazayım mı kıs İBOLYA şicik 1 datlu kaşığı limona 1 torba tuz koy sen kesin çözüm olur:roflol:
hadi ben kaçıyom kızlar hepinize iyi geceler
arkamdan espri yapmayın çok pis döferim haaa :mymeka:
bızd oyle düşümüstukkherobeybi ülkerin anam bence güvenle kullanabiliriz
Bende sizi çok ösledim ya gel senide öpecemŞenizYa işte bebek görmeye gelmişler ama anacım tatil yaptılarÇok üzgünüm çoook açıkcası :tomato:ya beni ayıplamıyosunuz değil mi napem sevmiyom yatılı misafiri yaBu gelenler dayımın hanımı ve kızları kızlar evli ay biri baya işin ucundan tuttu ama diğeri valla yan geldi yattı Çok üzgünüm çoookinsan bekliyo ya yardım bi de kociş çrş günü lasix ameliyatı oldu lazerin bi parça daha ilersiymiş gözler oldu kan çanağı bu arada onu da aradan çıkardık neyse çok şükür fazla ızdırabı olmadı gözlük kullanmamak için kıydı kendine anlayacağınızkafamçokkarıştı
yok olm yaa bazı şeyler doğuştan oluyo...nunu hep söylüyorum ;biz doğuştan anne olmaya hazırız ilk oyuncağımız bile bebek oyunlarımız evcilikk ama erkekler genelde öyle değill... :çok üzgünüm:
kendimi önceden bu kadar şanslı görmezdim siz yaşadıklarınızı eşlerinizi anlatmadan önce :çok üzgünüm: etrafımdakiler eşime harika insan dediklerinde ben burun kıvırıorum şimdi daha ii anlıyorum..gerçekten fazlasıyla uyumlu bir insanmış eşim... :asigim:
sizin içinde dua ediyorum akıllarını başlarına alırlarda inş.kadir kıymet bilen insalar olur eşleriniz ... :Saruboceq:
acaba bıçak mı tuzlu su mu tartşması örüyoz sen ne örüyon :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?