2008 Ekim Anneleri

:roflol::roflol::roflol::roflol:

bızd oyle düşümüstukk

gecmiş olsun olcayımm

aynen valla ustune dıyecek tek cumlem yoksengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3bende gecmişi okumayı örüüyommkaydirigubbakcemile3

örgü bittimi yavru :roflol:

neyse karılar ben gidiimm çok acayip uykum geldi, hazır sıpa da uyumuşken bu fırsatı değerlendiriiim, sabahın köründe uyanıyo mok var gibi döfecem yaaa :mymeka: neyse hayyyyyyyyyyyde ben gittim beni özleyin anacım baaaaaaaaaayyyy

acaba bıçak mı tuzlu su mu tartşması örüyoz sen ne örüyon :roflol:

ben "ıkısı bırarada" fıkrını ortaya atıyorum izninizzlenn.
şimcükk olaya su acıdan bakalım.,
adama verdın tuzlu lımonlu suyu adam oksurmeye basladı . lakın bıturlu amaca ulaşamadın kurtulmak uzere(olcayınkı gibün) osırada yarı kalan işi bırakmamak ıcın bıcak ilen olaya son verililebilür..naçizane fikrüm:roflol:

mirmirmirmirbende yatıyorum uykum geldi mirmirmirmir iyi geceler :a015:laelaelaelaelae

eyu len def hadii:mymeka:
ooooo burası kaynıyo buraya takıliim bari biraz bizimkasım anaları tembel anacınm

napıyosunuz kızlarrr
ohoo gel anam gell kaynatakk:dance:

mirmirmirmirbende yatıyorum uykum geldi mirmirmirmir iyi geceler :a015:laelaelaelaelae
ulen kocanın fotoğrafını nie koydun.kocanı ne edük kendını koy:mymeka:
hadı ıyı geceler

:roflol::roflol::roflol:

ÇITIR' ım sağol anacığım tşk ederim gel senide bi öpemŞenizDediğin çok doğru İBOLYA da destek verecektir bence önerine limon-tuzla başlamalı bıçakla sonuca ulaşmalı çk haklusunŞenizKıslar oğluş fıkırdıyo uyanıyor hrhal bende kaçtım yarın temizlik var gece görüşürüz artıkın herkes kendine eyi baksın by

:roflol:hadı ıyı geceler
yarın ıcınde kolay gelsın..
ohh ms gıbün temızlık gıbusu yoktur:asigim:

celen kııızzz günaydınnn
cemre napıyo o kırmızı benekler noldu duruyo mu hala :uhm:

günaydın bacular
üfff gece ne kıllatmışınız
bu arada buraya yeni ekim analaru gelince çok sefiniyom ben hoşgelmişin sefa getirmişin keremin anasıı:lepi:a.s.

tünaydın bu ne leenkafamçokkarıştı o kıllarınızı bana tek tek yoldurcanız haaaaklava: sadee geyik yapmısınız söölücem sizi yönetime boş boş konusuolar dicemklavakıskandıysam noliim )

ozkerm hosgeldın:
ozurfa gibi olmuş leynn özkerm
puhahaaaaa özurfaa muhaaaa:roflol: turizmde iiydi.özkerem turizm:roflol:
meraj etme yarın yine napar eder kızdırır beni kaldırırım
muhahaaa alemsin haa:roflol: günlük takvim yapıokaydirigubbakcemile3 ama anlamadığım sen ve ibolyadaki bu koca askıda nedirfisfisfis unutmayın onlar birer ekim hödüğü:enbuyukkk:
Gunaydiin kimse damlamamis daha dukkani ahada ben actim

o saate kadar kıllatırlarsa gelemezler tabi:mymeka: gündüzler cuvala girdiklava:

celen kııızzz günaydınnn
cemre napıyo o kırmızı benekler noldu duruyo mu hala :uhm:

good morningŞeniz yok anam gecmedi.coğalmadıda.onlar ööle duruo.burnunuda kanatmıs tırnağıylan.suratı carsamba pazarı gibi-tatlicadiarzu-
ya eylül naptı biberon ve emziği.aldımı:dance:

annneeeemmmmmm cemrem 4 ay olmuuuusssss + 4 saat 25 dakikaaaa:dance::teytey::sm_cool::asigim:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…