günaydın leylacım naberrr
hacer napıyo :ecrin_bebek:
annneeeemmmmmm cemrem 4 ay olmuuuusssss + 4 saat 25 dakikaaaa:dance::teytey::sm_cool::asigim:Şeniz
good morningŞeniz yok anam gecmedi.coğalmadıda.onlar ööle duruo.burnunuda kanatmıs tırnağıylan.suratı carsamba pazarı gibi-tatlicadiarzu-
ya eylül naptı biberon ve emziği.aldımı:dance:
geçmiş olsun canım
valla pes ettim ben.. son aldığım pigeon marka biberon ve emzik çok güzel valla bunları kesin alır dedim ama yokkk, ağzına koymuyoklava: çok sinirleniyorum artık kabullendim napim almazsa almasın bizimki de böyle cins işte kaydirigubbakcemile3
gece saat başı uyandı :1shok: bugün 4. gün hala kaka yapmadı, beklemedeyiz delikafadulden
Ayy canim benim o kadar sey denedin hala inat ediyo ziili cok inatci olacak haa cektiriyo sana simdiden ben kizima kurban olurum valla emzigde benide biberonuda emiyo ilk aldigimizi aldi bi ikinci bisey denemedik bile 3 gundurde bizimle yatiyo sabah 5e kadar uyuyo emip geri uyuyo masallah diyimde nazarim degmesin yeni duzene girdi
ama gece 11-12 gibi yatması, sabaha kadar 1 kere uyanması çoook uzak görünüyo bize.. hele meranın tamer gibi sabaha kadar deliksiz uyusa öldü sanırım heralde kaydirigubbakcemile3 biz 12-1 gibi uyuyup, 1,5-2 saatte bi uyanıyoz delikafadulden
arkadaşlar bebişlerinizde kakasını zor ve 4-5 günde yapan varmı benim kızım çok zor yapıyor daha doğrusu yapamıyor fitille falan yapıyor yarın doktora götürecez merak ettim sizlerdede böyle sorunu olan varmı,varsa çözümlerini yazarmısınız.bide bebeğim sadece emiyor ek gıdaya geçmedik daha.şimdiden tşkkürler
yok ben 15 subatta öörendim.16sında gördük:1rolleyes::asigim:Masallah allah uzun omurler versin ne cabuk buyuduler sanki dimi gecen sene bugun karninda oldugunu biliyomuydn
hmm ozaman bende yeltenmiyim almaya.dün bir biberon mamayı döktüm.emmedi.yıktı ortalığı.aç halbuki:uhm: memeyi verdim emdi ama sıpageçmiş olsun canım
valla pes ettim ben.. son aldığım pigeon marka biberon ve emzik çok güzel valla bunları kesin alır dedim ama yokkk, ağzına koymuyoklava: çok sinirleniyorum artık kabullendim napim almazsa almasın bizimki de böyle cins işte kaydirigubbakcemile3
gece saat başı uyandı bugün 4. gün hala kaka yapmadı, beklemedeyiz delikafadulden
yes annem.benm uyuz kızım ayaklarınla geldiCelen sen sezeryanmi olmustun
uf ne sıkıcı bigüünnmirmirmirmirmirmirmirmir:çok üzgünüm:
Canim bu aralar hepimizin ortak sorunu bizimkilerde yapmiyi ben bi defa fitille yaptirdim kendi yapmasini bekliyorum fitil aliskanlik yapiyomus cunku benim kizimda sadeca anne sutu aliyo anne sutu alan bebekler tamamini besin olarak kullandigi icin disari atik kalmazmis bi haftaya kadar normal diyo doktorlar sen doktora gotirunce sonucu bizimle paylasirsann sevinirim
yok ben 15 subatta öörendim.16sında gördük:1rolleyes::asigim:
hmm ozaman bende yeltenmiyim almaya.dün bir biberon mamayı döktüm.emmedi.yıktı ortalığı.aç halbuki:uhm: memeyi verdim emdi ama sıpadün bizde 1 bucuk saatte bir uyandık.hatta 5 te kalktı emmeye sonra nolduysa uyandı agulamaya basladı.hiç yapmazdı.umarım huy olarak kalmaz:çok üzgünüm:
yes annem.benm uyuz kızım ayaklarınla geldi30.haftadan sonra dönmedi sıkıstıkaydirigubbakcemile3
aaaa noldu bee:teselli: havadan mıı??terkeeen biz dün optimuma gittük anam ne gözelmiş orada:dance: haftayada cevahire gitmeyi istiyorum?sen gitmişindir?nasuuCADIARZU
hava çok kötü bende böyle havalarda hep uyumak isterim cevahir e gideceksiniz öölemi valla ben hiç bi zaman orayı tam gezemedim bacım o kadar büyük o kadar büyükki labirent gibi yorgun düşüp pes ettki tamamınu hiç gezemedik ama çok güzel tabi bak havalar güzel olursa büyükşehir belediyesiinin sosyal tesisleri var üsküdar çamlıca beykoz istinye dragos buralarda çok güzel hemde fiat olarak uygun
hee öyle valla oraya gittiğinde bissürü arap görceksin arapların çünkü orası köftehorlar lükslerine çok düşkünewet biliyorum aklımda daha öncede sormustum sende söölemiştin saol:1hug:ah bi güzelleşse:Saruboceq:
bu cevahire bizim arkadaslar gitmiş.onlar 5 senedir burda.ve bayanda tam senn dediğin gibi sööledikaydirigubbakcemile3 benm belirli mağazalrım var oralara girip cıkıoruz bitiremiosun dedi:1closedeyes: valla acaip merak ettim.cook istiyorum gitmeyidelikafadulden
orası dünyanın 2. avrupanın 1. buyuk mağazasıymış:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?