2008 Ekim Anneleri

ahanda geldim şiindük dün biz optimuma gittük dedüm ya.işte orda ilk girişte clup flipperın anketi vardı.anketi yaparsan cekilişe katılıosun tatil cıkıo falan.nese biz yaptık.kocam " körün attığı tas tutarmı bide" dedi yok canım nerdee dedim bendekafamçokkarıştı
anaaa demin bi telefon.sabah cekilişi yapmıslar 10 aileden biride bizmişiz:1shok:delikafadulden yarın şişliye gidicekmişiz.tatil paketini alıcaz ve tarihleerini vericekmişizdelikafadulden kocam işkillendi para isterler karsılığında dieCADIARZU bakam yarın aksam 8 de cevahirin karsısında plazaları varmıs.oraya gidicüüz kız terken cervahiri andık bak ne oldu leeenndelikafadulden

neyse anacım.geçen yıl bize de yapıldı o anketten.dalyana çıkmıştı bize de.bi otelde açılışı var gelin denildi.gittik.bize tatil paketi sunuşldu.ama tabiki şu kadar para verirseniz size şurada tatil veririz denildi.ankette çıkan aşileden olduğumuz için indirim var falan denildi.biz de saalldık gitti.zamanıma yazık.ikna için tam 3 saat beklettiler.acımdan öldüydümm:roflol:

aradım.senn yazdığını sööledim.dedim indirim mi veriosunuz ücretsizmi??dedi yol parası size ait ve otelin mutfağından yararlanmak için kişi bası 35 lira.yani senn dediğin gibi.diğer tüm hersey cluba aitCADIARZU

clup flipperı aramıştın heralde demi az önce aradım dedin yani karşınıza ek olarak bişey çıkarmayacaklarından emin olmalısınız sonuçta

clup flipperı aramıştın heralde demi az önce aradım dedin yani karşınıza ek olarak bişey çıkarmayacaklarından emin olmalısınız sonuçta

ewet orayı aradım.bize cıkanın indirim mi yoksa bedava tatitil olup olmadığını sordum.o da yol parası size ait dedi.bide otelin mutfağından yararlanablmek için 35 lira.dedim ozaman günlüğü kişi bası 35 öölemi.ewet dedi??kandırılmayalım bide?10 gnlük 2 kişi 700??

canım merhaba benim kızım da sadece anne sütü alıyor ve kakasınıda düzenli yapıyor günde 3 ya da 4 kez yapıyor. siz arada mama takviyesi yapıoırsanız olabilir çünkü ben sadece anne sütü veriyorumm.

oh geldim nihayet
2 saattir kocacıma sevgilüler günü hediyesi almaya çalışıyom benim hödük saat de saat diye tutturduydu aldırmadım çünkü ben alacaktımyerimseniben
neyse almak için hesap kesimimin geçmesini bekliyodum geçti ama bu seferde izlediğim sitede stok bitmiş kııl oldum hangi siteye baktıysam stok yok diye meğer ne popüler bi saat beğenmişim neyse sonunda buldum hem güvenli hem ucuz hemde stokta olan bi site şimdik sipariş verdim
üstümden bi yük kalktı alamasaydım çok üzülürdüm

celencim cevahire ben de gittiydim terkenin dediği gibin çok büyük bi yer bütün heryeri gezmek için sabah açılışla gidip akşamına kapanışa kalman lazım ama bazı katları çok hızlı geçersen öğleni de bulur
çünkü öle ciks mağazalar varki adını sanını ilk defa duydum:roflol:
yinee de gezmeye değer ama benim ilgincime giden alışveriş merkezinin otoparkı da olsa paralı olmasıydı sanırım istanbulda adet buymuş :uhm:

kızlar eşim dün bana lavanta tohumu aldı ibrahim saraçoğlunun kürünü uygulayacağım dökülmemesi için burda saç bakımı kısmında herkes çok memnun kalmış hemde saçı parlatıyomuş ay evi o kadar güzel kokuttuki heryere koyacam çamaşırlarımıza dolabımıza nereyi bulursam artık hihoyyytkaydirigubbakcemile5

dbeessst elalıyı attım anam fırına.ya bacım bu margarini görünce içim kalktı benm bööö...bide onu hiç eritmeden koyceedik dimi?bide fırın önceden ısıtılmıs mı??

dbeessst elalıyı attım anam fırına.ya bacım bu margarini görünce içim kalktı benm bööö...bide onu hiç eritmeden koyceedik dimi?bide fırın önceden ısıtılmıs mı??

ben margarini mikrodalgada eritip koyuyorum..
fırını tabiki de ısıtacaktın :roflol: ısıtmadan ne yapıldığını gördün leyyynn

ben yaptım ogün bitti valla kociş de çok seviyor bi kaç gün sonra tekrar yapayım bari a.s

la angut karı ısıttım tabi:mymeka: keske bende eritseydim.mıncıklarken içim kalktı valla:1no2: un baya aldı buarada.şimdi cıkardım fırından.evin içi tarcın tütüocokacimcoook hemen ayırdım kçük bi tabağa hemen soğusun diedelikafadulden puaca gibi yaptım ben.resmini cek

m de koyiim bari lenCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…