özkerem kim len ben anamadı:uhm:
hee ondankaydirigubbakcemile2ayakta yapılan anketlerden mi celen
keremin annesi kim peküü:uhm:arda keremmi len yoksam
neyse anacım.geçen yıl bize de yapıldı o anketten.dalyana çıkmıştı bize de.bi otelde açılışı var gelin denildi.gittik.bize tatil paketi sunuşldu.ama tabiki şu kadar para verirseniz size şurada tatil veririz denildi.ankette çıkan aşileden olduğumuz için indirim var falan denildi.biz de saalldık gitti.zamanıma yazık.ikna için tam 3 saat beklettiler.acımdan öldüydümm:roflol:
vallahamı len hadi inşallah dedikleri gibiyse çok güzel tarihi bellimi
clup flipperı aramıştın heralde demi az önce aradım dedin yani karşınıza ek olarak bişey çıkarmayacaklarından emin olmalısınız sonuçta
Canim bu aralar hepimizin ortak sorunu bizimkilerde yapmiyi ben bi defa fitille yaptirdim kendi yapmasini bekliyorum fitil aliskanlik yapiyomus cunku benim kizimda sadeca anne sutu aliyo anne sutu alan bebekler tamamini besin olarak kullandigi icin disari atik kalmazmis bi haftaya kadar normal diyo doktorlar sen doktora gotirunce sonucu bizimle paylasirsann sevinirim
yani yol hariç otel ve yemek mi onlara aitken 35 tl?
dbeessst elalıyı attım anam fırına.ya bacım bu margarini görünce içim kalktı benm bööö...bide onu hiç eritmeden koyceedik dimi?bide fırın önceden ısıtılmıs mı??
ben margarini mikrodalgada eritip koyuyorum..
fırını tabiki de ısıtacaktın :roflol: ısıtmadan ne yapıldığını gördün leyyynn
ben yaptım ogün bitti valla kociş de çok seviyor bi kaç gün sonra tekrar yapayım bari a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?