2008 Ekim Anneleri

dbest migrosun ankara bölge mdürü kim nasıl öörenebilirim?

fırını işlerini bana sorma ozaman ibolyaya sor leyyynn o daha iyi bilir puhahaa :roflol:

baya un aldı derken :uhm: ben göz kararı koyuyuom ama anca 2,5 bardak konuyodur.. yoğururen yavaş yavaş ekliyom, elime yapışmamaya başladığı an bırakıyom, ele yapışmayan yumuşak bi hamur oliiii :uhm:

hee bende senn gibi elimlen attım.ölçme yapmadım.elime yapısmayana yumusak olana kadar.ama 2 bucuktan fazla alıodur.

migros un sitesinde insan kaynakları bölümünü aç sonra başvuru adresleri > genel müdürlük ve bölgelerimiz diyor.. orda ankara yazıyo telefon ediver bakiiimmm

la ööle deil olum.şindik benm hödüğün amca oolu migrosun mağaza müdürylen evlendi.şimdi bölge müdürü olmus karı.bende hala mağaza müdürü diyorum.ondan bakıveecedim

annnnaaaamm çok güzel olmuş beeeeeeeeedelikafaduldencokacimcoook yedüm bi tane şindik bi tane daha göndericem 3. ye garanti veremiycemcokacimcoook yanlıs sıcak olduğundanmıdır nedendir anlamadım catalı batırınca parcalandıCADIARZU

Koy resmini bakiim de bende yarin yapiim canum istedi

oh afiyet olsun cemreye oluk oluk süt olsun inş
üfff bugün de pazar diye doğru dürüst kimse yazmıyo benim kocişin de bugn fazla mesai yapacakları tuttu sabah beri oğluşla yanlızız sıkıldımmmm

kızz celen çok güzel görünüyor canım çekti valla.bende kek yaptım bugün havuçlu cevizli.yarında elmalı pasta yapayım bar.ben yuvarlak yapıyorum o çok oyalıyor böylesi daha çabul olur demiiii

şanslı karuuuu inş güsel bi tatil olur değişiklik olur valla eşinin de izni varsa değerlendir

Ya sayfayı açınca taaaaaaa ilk sayfa çıkıo birinci okunmamış mesajı göster diorum anca düzelio açtığımda son gönderilmiş mesajı görmek istiom önceden öleydi nasl yapcam yaw

bıçak olmaz anacım onun cezası var, eğer amaca ulaşamassam senin beceriksizliğinden boğazına takılmıştır o kocacım deyip ikinci bi kere daha içirmeye kalkarım, baktım yine kurtuldu başka bi çare düşünürük :roflol::roflol:,

ooooo burası kaynıyo buraya takıliim bari biraz bizimkasım anaları tembel anacınm

napıyosunuz kızlarrr

yafrim sen niye gelmiyon baam buralaara hıh hesap ver baam :mymeka:

meraj etme yarın yine napar eder kızdırır beni kaldırırım

senin oğlan kocaya mı çekmiş baamı öyle geldi :uhm:

yok destek vermiiim :1closedeyes: bu genç yaşımda mapusa girmeye niyetim yok

yok anam aşk neyin yok sadece bu aralar daha bi duygulu yaklaşiy sankim baa ben de ona şaşiimm olay o yane kaydirigubbakcemile2 bu arada o senin çarşamba pazarlı suratlı köfte dudaklı cemreyi şapppadanak öpermisin benim yerime canım çekti Şeniz,,,

annneeeemmmmmm cemrem 4 ay olmuuuusssss + 4 saat 25 dakikaaaa:dance::teytey::sm_cool::asigim:Şeniz

allah uzun ömür versssinnnn hayırlı ömürlü ossunnnnn

kaka mıııııı delikafaduldenkötükedihüsosenağlama

çok zor oliii dimi la, benim sıpa da ortalama 3 saatte bi uyanıyo, bazen 2 bazen 4 saat olabiliyo ama gecenin bi yarı salak gibi kalkıyom salak gibi emziriyom ne yaptığımdan haberim olmiii, ah şöööle deliksiz uykuları ne zaman uyucem

tünaydınlar herkese
bugün 10da uyandı kerem bey pazar diye jest yaptı bize şimdi uyudu uyansın dışarı çıkcaz hazırda beklioz
herkese ii pazarlar kaydirigubbakcemile

gezmeye mi :1shok: la bizim burda fırtna var yaaaa :çok üzgünüm:

hee öyle valla oraya gittiğinde bissürü arap görceksin arapların çünkü orası köftehorlar lükslerine çok düşkün

yemek adapları yok ama öğğkkk

yaalaaaaaaaaannnn tatil mi çıktı leeennnn :1shok:

yok tarihi biz vericekmişiz.müsait olunca.ya ne diosunuz:sm_confused:

bu 35 yetale bir gün için mi yosan bir öğün için mi anam :uhm:

mikro dalga yoksa nerde eritcez len benim mikro dalgam yok, tavada eritsek oliymi, ay ben de kkdan muzlu rulo pasta tarifi aldıydım, anam çok güzel oliy sankim yaş pasta gibi, birkaç gün önce ilk denememi yaptım onu biz yidik, cuma günü de misafirler için iki rulo yaptım, kalanını yine biz yidik, anam içim dışım kaç gündür muzlu rulo pasta oldu :roflol: ama çok güzel oliy bilmeyenleriniz içün tavsiye edebilirim yane, pastaneden aldığınla hiçbi fark yok,

elmalı puaca oldu bnmkilerkaydirigubbakcemile3cokacimcoook

bu daha çok peynirli poaçaya benzemiş :roflol:

selam kızlar
dışarı çıkcaz demiştim ya gitmemizle gelmemiz bir oldu...eşim netten bi ev bulmuş ona baktık ev dublex ama hiç kullanışlı değil üst kat yamuk yumuk bizim yatak odası bile sığmaz evin fiatı çok uygun ama 85.000..zaten fiat iyiyse bi mokluk çıkıo
neyse hava yağmurlu old.için alışveriş merkezine girelim dedik orda da park yeri ara keremi arabasına koy filan ettiğimiz zahmete de değmedi kerem durmadı hopppp eve geldik mama yedirdim biraz uyudu çocuk evini özlemiş ama emmemek için direndi akşama kadar mamayı da öyle iştahlı yemio mama dediğimde yoğurt bisküvi falan gibi karışımlar offf yapıp da yemediği zaman sinirlerim hopluo ::yemek
umarım sizlerin pazarı güsel geçmiştir
yarın da kontrolümüz var dr amcamızla bakalım güsel haberlerle geliriz inş

slm kızlar benim kızın ılk defa moku arkasından cıkmış ay taaa belıne kadar cıkmıs altını acınca bıde ışemesınmı ay perişan oldum hemen babannesini cagırım banyosunu hazırladık yıkdık o zamana kadar hemen üşüdü buz gibi olmuş eli ayagı ay acele acele yıkadık belim koptu kosturmaktan

vayyy hacere bak heleee kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun leylacım darısı başımıza
benim kuzu hala mok yapmadı.. yapsa da batırsa heryeri herşeye razıyım yaaa senağlama

önceden günde 3-4 kere yapardı en az birinde de belinden taşardı öyle.. şimdi mokuna hasret kaldık :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…