la angut karı ısıttım tabi:mymeka: keske bende eritseydim.mıncıklarken içim kalktı valla:1no2: un baya aldı buarada.şimdi cıkardım fırından.evin içi tarcın tütüocokacimcoook hemen ayırdım kçük bi tabağa hemen soğusun diedelikafadulden puaca gibi yaptım ben.resmini cek
m de koyiim bari lenCADIARZU
dbest migrosun ankara bölge mdürü kim nasıl öörenebilirim?
fırını işlerini bana sorma ozaman ibolyaya sor leyyynn o daha iyi bilir puhahaa :roflol:
baya un aldı derken :uhm: ben göz kararı koyuyuom ama anca 2,5 bardak konuyodur.. yoğururen yavaş yavaş ekliyom, elime yapışmamaya başladığı an bırakıyom, ele yapışmayan yumuşak bi hamur oliiii :uhm:
migros un sitesinde insan kaynakları bölümünü aç sonra başvuru adresleri > genel müdürlük ve bölgelerimiz diyor.. orda ankara yazıyo telefon ediver bakiiimmm
la angut karı ısıttım tabi:mymeka: keske bende eritseydim.mıncıklarken içim kalktı valla:1no2: un baya aldı buarada.şimdi cıkardım fırından.evin içi tarcın tütüocokacimcoook hemen ayırdım kçük bi tabağa hemen soğusun diedelikafadulden puaca gibi yaptım ben.resmini cek
m de koyiim bari lenCADIARZU
oh afiyet olsun cemreye oluk oluk süt olsun inş
üfff bugün de pazar diye doğru dürüst kimse yazmıyo benim kocişin de bugn fazla mesai yapacakları tuttu sabah beri oğluşla yanlızız sıkıldımmmm
elmalı puaca oldu bnmkilerkaydirigubbakcemile3cokacimcoookKoy resmini bakiim de bende yarin yapiim canum istedi
ahanda geldimşiindük dün biz optimuma gittük dedüm ya.işte orda ilk girişte clup flipperın anketi vardı.anketi yaparsan cekilişe katılıosun tatil cıkıo falan.nese biz yaptık.kocam " körün attığı tas tutarmı bide" dedi yok canım nerdee dedim bendekafamçokkarıştı
anaaa demin bi telefon.sabah cekilişi yapmıslar 10 aileden biride bizmişiz:1shok:delikafadulden yarın şişliye gidicekmişiz.tatil paketini alıcaz ve tarihleerini vericekmişizdelikafadulden kocam işkillendi para isterler karsılığında diecadıarzu bakam yarın aksam 8 de cevahirin karsısında plazaları varmıs.oraya gidicüüzKız terken cervahiri andık bak ne oldu leeenndelikafadulden
ben "ıkısı bırarada" fıkrını ortaya atıyorum izninizzlenn.
şimcükk olaya su acıdan bakalım.,
adama verdın tuzlu lımonlu suyu adam oksurmeye basladı . lakın bıturlu amaca ulaşamadın kurtulmak uzere(olcayınkı gibün) osırada yarı kalan işi bırakmamak ıcın bıcak ilen olaya son verililebilür..naçizane fikrüm:roflol:
ooooo burası kaynıyo buraya takıliim bari biraz bizimkasım anaları tembel anacınm
napıyosunuz kızlarrr
meraj etme yarın yine napar eder kızdırır beni kaldırırım
ÇITIR' ım sağol anacığım tşk ederim gel senide bi öpemŞenizDediğin çok doğru İBOLYA da destek verecektir bence önerine limon-tuzla başlamalı bıçakla sonuca ulaşmalı çk haklusunŞenizKıslar oğluş fıkırdıyo uyanıyor hrhal bende kaçtım yarın temizlik var gece görüşürüz artıkın herkes kendine eyi baksın by
tünaydınbu ne leenkafamçokkarıştı o kıllarınızı bana tek tek yoldurcanız haaaa klava: sadee geyik yapmısınız söölücem sizi yönetime boş boş konusuolar dicem: kıskandıysam noliim )
puhahaaaaa özurfaa muhaaaa:: turizmde iiydi.özkerem turizm::
muhahaaa alemsin haa:: günlük takvim yapıokaydirigubbakcemile3 ama anlamadığım sen ve ibolyadaki bu koca askıda nedirfisfisfis unutmayın onlar birer ekim hödüğü:enbuyukkk:
o saate kadar kıllatırlarsa gelemezler tabi:mymeka: gündüzler cuvala girdiklava:
annneeeemmmmmm cemrem 4 ay olmuuuusssss + 4 saat 25 dakikaaaa:dance::teytey::sm_cool::asigim:Şeniz
geçmiş olsun canım
valla pes ettim ben.. son aldığım pigeon marka biberon ve emzik çok güzel valla bunları kesin alır dedim ama yokkk, ağzına koymuyoklava: çok sinirleniyorum artık kabullendim napim almazsa almasın bizimki de böyle cins işte kaydirigubbakcemile3
gece saat başı uyandı :1shok: bugün 4. gün hala kaka yapmadı, beklemedeyiz delikafadulden
ama gece 11-12 gibi yatması, sabaha kadar 1 kere uyanması çoook uzak görünüyo bize.. hele meranın tamer gibi sabaha kadar deliksiz uyusa öldü sanırım heralde kaydirigubbakcemile3 biz 12-1 gibi uyuyup, 1,5-2 saatte bi uyanıyoz delikafadulden
tünaydınlar herkese
bugün 10da uyandı kerem bey pazar diye jest yaptı bize şimdi uyudu uyansın dışarı çıkcaz hazırda beklioz
herkese ii pazarlar kaydirigubbakcemile
hee öyle valla oraya gittiğinde bissürü arap görceksin arapların çünkü orası köftehorlar lükslerine çok düşkün
yok tarihi biz vericekmişiz.müsait olunca.ya ne diosunuz:sm_confused:
ben margarini mikrodalgada eritip koyuyorum..
fırını tabiki de ısıtacaktın :roflol: ısıtmadan ne yapıldığını gördün leyyynn
ben yaptım ogün bitti valla kociş de çok seviyor bi kaç gün sonra tekrar yapayım bari a.s
elmalı puaca oldu bnmkilerkaydirigubbakcemile3cokacimcoook
elmalı puaca oldu bnmkilerkaydirigubbakcemile3cokacimcoook
slm kızlar benim kızın ılk defa moku arkasından cıkmış ay taaa belıne kadar cıkmıs altını acınca bıde ışemesınmı ay perişan oldum hemen babannesini cagırım banyosunu hazırladık yıkdık o zamana kadar hemen üşüdü buz gibi olmuş eli ayagı ay acele acele yıkadık belim koptu kosturmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?