2008 Ekim Anneleri

keşke ben de elmalı kurabiyelerin resmini çekip koysaydım seninkiyle alakası yok kaydirigubbakcemile3

kız celennn bidahakine yaparsan elinde hamuru yuvarlak yap, tam ortasına uzunlamasına elmalı içten koy, sonra hamurun iki kenarını ortaya getir.. daha güzel oliiiii

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
niva, dbest, edhak
kızlar bizden başkası yok galiba

bende kocişime doğum gunu pastası yapmiştım resm var atıımmı

süper yapmışsın kız ellerine sağlık pembe rengi gıda boyası ile mi yaptın yoksa çilekli kremşanti ile mi (varmıydı çilekli krem şanti hatırlayamadım ama pasta dünyasından epey uzak kaldımsırnaşık şey)

Gida boyasiyla yaptim o gun heryerim pembe olmustu elimiz dilimiz bidaha hic gida boyasi kullanmadim hertarafi boyuyo cilekli kremsantiylede denedim ama onun rengi cok acik

tamam canım okkkk:içelim:

merhaba merancım nasılsın nerelerdeydin bugün uğramamışsına.s.

sğl cnm tanıştığıma çoook memnun oldum hihoyyyt oğlunda pek tatlıymış maşallah :teytey: ee kerem napıoo sen nasılsın Şeniz
uğramadım okumak istediğim bişeyler vardı onları okudum birkaç konu vardı merak ettiğim onlarıda araştırdım internetten bol bol okudum anlıcan..ondan gelmedim yerimseniben

Gida boyasiyla yaptim o gun heryerim pembe olmustu elimiz dilimiz bidaha hic gida boyasi kullanmadim hertarafi boyuyo cilekli kremsantiylede denedim ama onun rengi cok acik

pastan çok güzel olmuşş becerüklüü karuu :jeyyar: gıda boyasıı öle yapıomuşş yaww ben hiç kullanmadım hoşş hiç yaş pastada yapmadım zaten kaydirigubbakcemile3 tiramisu yaparım çok güzel olur yaş pasta gibin ama kayfelii bu pakettekiler varya onlardan alıyorum sadece kekini pişirip içindeki krema tozuna labne ekliosun hem pratik hem süper oluyoo cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…