2008 Ekim/Kasım Minikleri

meleğim canım çok tatlı maşallah bakmaya doyamadım allah nazardan korusun senide emzikli kuzucuk eymenide.nnasılda kocaman olmuş.

oyy eymen paşa gelmiş tatlı kuzum benim maşallah sana ikizlerde süper nazar değmesin bebeklere
eymencik att o emziği yakışmıyoo paşam senin gibi erkek adama cuk cuk
çağan yakışıklısı sanada kocamn maşallah yakıyoo gözler ortalığı

Oyy çağanıma bak nasıl ağlamış((Maşallah nasıl güzeell gözler onlar.

aaa eymenin resimlerini yeni görüyorum nasıl tatlı kuzucuk hele uyuduğu resim müthiş:))
yaa kaanın kız versiyonunu da görmüş oldum bu kadar olur yaniiii
çağanım sen niye ağlıyorsun boncuğumm
maşallah hepsineeee

maşallah eymenimize, maşallah annesine...çok tatlısınız..

meleğim canım çok tatlı maşallah bakmaya doyamadım allah nazardan korusun senide emzikli kuzucuk eymenide.nnasılda kocaman olmuş.

sağolun canlarım hepimizin bebişine maşallah

çağanım kuzum kıyamam sana neden ağlattılar seni
zaten avatarında gördüm bu resmi bittim burada gördüm canım benim yaaa boncuğum benim

sağol meleğim.cnm camdan bakarken babasını gördü arabaya bindi gitti babası.ee çağan kaldı tabii kıyameti kopardı.gelince küsmüş heralde bi süre gitmedi babasının yanına.

lavişim krikitosum çitosum sağolun kızlar.babamıza kızmıştıkda arabaya bindirmedi diye ondan ağlıyodu bende dayanamadım çektim hemen.

sağol meleğim.cnm camdan bakarken babasını gördü arabaya bindi gitti babası.ee çağan kaldı tabii kıyameti kopardı.gelince küsmüş heralde bi süre gitmedi babasının yanına.

oy o büzülen dudaklarını yerim senin oy kıyamam küsmeyi de biliyorlar artık boylarına bakmadan

ayy ayy çağannn niye ağlıyosun bebeğim yaa kıyamam sana öylede çok tatlısın ama yerim o dudağını maşallah sana

çok uzun zamandır bakmıyordum bu sayfaya erim ben hesini son 50 sayfadaki tüm resimlere baktm ne kadar büyümüşler öyle... allah hepsini nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…