2008 Ekim/Kasım Minikleri

H.Mine güzel giydiriyo mavişini maşallah.Ama bir kızım olsun ben de kokoş yapacam(

Cagancukum benim oğlan gibi küçük emrah pozisyonunu almış tontişin:))

Maşallah Allah nazarlardan saklasın...

maşallah ceylin'ime güler yüzlüm benim elbisesi ayakkabıları ayrıbir güzel zaten diyecek yok zilli bu kızların hepsi zilli anaları gibi kaydirigubbakcemile3

çağanım mahsun oğlumda ayıcığını gezmeye çıkarmış aferin benim oğluma

selam biz geldik hemde yalnız gelmedim ailemle beraber geldim bu defa

minnacık lokum oğlum

ailemmm canlarım benim kocamın iğrenç bıyıkları ben sevmiyom ama inatla bırakıyor yaşlı göstermiyor mu sizcede kocamı

oğluşumla ben

Son düzenleme:
krşkitoscum allah bu mutlu aile tablonuzu bozmasın ,çok tatlısın oğlunda öyle ,burnun büyümüş hamilelik yüzüne de yansımış ,yakışmışta ,kısa zamanda göbişinin de fotosunu istiyorum haberin olsun..

krikiom benim allah mutluluğunuzu daim etsin harika fotolar
öncelikle mert'im güleç oğlum çok güzel çıkmış
aile fotonuzda öyle baktıığım zaman huzur duydum gerçekten
evet bıyık eşini yaşlı göstermiş bütün erkeklerde öyledir zaten bende sevmem o yüzden bıyık, bıyık oldu mu adam da böyle babam dedem olmalı yani anlatabildimmi kaydirigubbakcemile3

göbüşünün resmini biz gördükkiii kaydirigubbakcemile2
2008 kasım anneleri topiğinde cicim

Ailecek çok tatlı çıkmışsınız krikotesim..allahım mutluluğunuzu bozmasın..her zamanki dedğim gibi oğlun san a benziyoooo

krikocum allah mutluluğunuzu bozmasın canım merte de maşallah çok tatlı aynı sana benziyor:))
pıtırcıkda eklenir bu resimede mutluluğunuz kat kat artar canım inşallahh:))

teşekkür ederim canım arkadaşlarım allah hepimizi mutlulukla ödüllendirsin inşallah hepimiz hakediyoruz
beyazmelekçim bende diyom ee ben artık 2 çocuk babasıyım gençlik geçti benden bıyık olur artık bize diyoo :))))) 29 yaşında adam yaşlandım zannediyo :)))))))))

lavinyacım güülizcim sana benzediğini cidden mi dediniz espirikmi ayoll ilk sizden duyuyorum inanın benzemesede farketmez erkek bebek dediğin biraz babaya benzemeli zaten bi kız doğuramadık ki kendimize benzetelim :))))))))

eylülcüm iyi dileklerin için teşekkürler yaa burnum mu şişmiş göbek çıkmadı burnum büyüdü desene :))) mert te hiç şişmemiştim bunda sıcaklarla şişerim sanırım (

minikçim maşallah kasım bebeklerinin hepsi çok yakışıklı hepsi çok güzel allah özene bözene yaratmış hepsini

gördüm gördüm diğer topikteymiş göbişin ,maşşallah,yarıyı geçmişsin ama hiç göbek çıkmamış ,ben o haftadayken dana gibiydim :))

Krikitosum hepiniz çok güzelsiniz maşallah.Eminim bebiş de çok güzel olacak.Yalnız babaya söyle bıyığı kessin.Hıııııı:)))))

sağol eylülcüm karın içim genişledi galiba kısa aralıklı doğum yapınca mert te daha büyüktü karnım hatırlıyorum 6 aylıkken

yasmincim sağol tatlım güzel dilekleirn içinde eşime söledim yoğun istek üzerine kesçem yarın bıyıkları dedi sırnaşık şey sonunda kandırdım yaşlı gözüküyomussun dedim alındı cicimmmm bunalımdaymış konuşmuyomuş benimle bende sen biliyiinnn bugün cuma hatırlatırım dedim :jeyyar:

aferin krikocum başarılarının devamını dilerim :hooray:

krikocum maşallah size çok güzel çıkmışsınız mert zaten çok yakışıklı maşallah kuzuya,sende çok güzel çıkmışsın cnm

buğrişim yakışıklım gelmiş tonton kelebeğim nekadar tatlısın sen böyle yaa maşallah hemen yemek lazım seni:)) sende pek güzel görünüyosun derinnn maşallah sizde:)

KK nın en yakışıklı küçük adamlarından 2si burada maşallahhhhhhhhh..
Buğrikoma ve mertime bak ya nasıl şirinlerrrrrrrr..İkisi de çok güzel bulduğum çocuklardan maşallah onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…