2008 Ekim/Kasım Minikleri

ya şu buğrayı alın gözümün önünden:)
çok asil derincim yaaa
sizde harika görünüyorsunuz canımmm
allah ağzınızın tadını bozmasınnn

harika bir tablo da derinimden gelmiş çook güzel çıkmışsınız bebeğim buğrişkom bir harika zaten sende eşinle çok tatlı çıkmışsın çok yakışıyorsunuz birbirinize

cagancuk lavinyacım beyazmelekcim gerçekten çok teşekkür ederim güzel sözlerinize :))) opuyorumnanaktan

çok teşekkürler internet teyzeleri :)))))
çok güzel sözler yazmıssınız :kedi:

mertimn saçlarını kestirdim yakında onuda koyarım

benim boncuk oğlumda gelmiş ve çıtır annesini de yanında getirmiş iyi etmiş
maşallah çağanıma allah nazarlardan saklasın çook tatlı
sende ayrı bir güzelsin canımcım çok genç gösteriyorsun kız benim öğrencilerim gibisin aynı ay merak ettim kaç yaşındasın sen:uhm:

sağolun kızlar.
meleğim 16 yaşındayım:)senin öğrencilerinin yaşını çoktan geçtim şekerim 26 yaşındayım.ama sağol iltifatın için.
derincim çok sağol valla canım ilk defa sen bana benzettin diyebilirim.herkes anneme ve kız kardeşime benzetiyo.

ayyy derincim çok tatlıı maşallahh.canım sokağa çıkarırken nazar boncuğu tak buna.allah nazardan saklasın kara kaş kara göz çok tatlı.

ayyy derincim çok tatlıı maşallahh.canım sokağa çıkarırken nazar boncuğu tak buna.allah nazardan saklasın kara kaş kara göz çok tatlı.
teşekkürlerr canımm:))
valla ben sana daha çok benzettim canım yaa:))bi kere uzak bi foto olmasına rağmen çocuğun gözleri alnı falan aynı senn:))

çağanıma maşallah çok tatlı yine anneciğide pek güzelmiş:)

buğriş o ne bakışlar öyle yavrum benim yaa karagözlerini yesinler senin maşallah kuzumaa, hep piroşa benzetiyorum ben buğrişi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…