2008 Ekim/Kasım Minikleri

çağanıma maşallah çok tatlı yine anneciğide pek güzelmiş:)

buğriş o ne bakışlar öyle yavrum benim yaa karagözlerini yesinler senin maşallah kuzumaa, hep piroşa benzetiyorum ben buğrişi:))

:)) ikisindede gözler ve yanakların maşallahı varda ondandır belkii.:)) hepsi çok tatlı maşallahh

oy maşallah kuzuma çok tatlı yaaa yakışmış elbisesi de çorabıda güle güle giysin kuzucum ki öyle de yapıyor

çağan da evet biraz benziyor teyzesine

buğrişim çok tatlısın çok güzel bi poz yakalamıssın derincim lale deniz falan sanki fotorafçı çekimi gibi :))))))))) yakışıklım çok yakışmış manzaraya

piroşum benim götündeki çırfırını sevsinler fawori kızım olduğun için sen ne giysen yakışır güzel kızım benim allah seni nazarlardan korusun hepimizin bebekleri ayrı bir güzel maşallah hepsine

saol krikitoscum :)) babası sağolsun pek sever fotograf çekmeyi :))

Oyyy eymenime bak nasıl da eğlenmiş parkta kuzum benim.güzelleşmiş kuzu

.Ne güzel parkınız varmış beyazım meleğim..Şanslısınız vesselam..

sağol çitosum
evet parklar konusunda şanslıyız güzel parklar var bu park evimizin hemen yanında arada 20 metre falan vardır sanırım çok yakınız iyi oluyor o yüzden
eymen bile giyinirken seviniyor paaappaaa diyor parka gidiyormuşuz yani :)
benimle olan fotoları belediye meydanından biraz oynadıktan sonra yürüyüş yaptık o zaman çekildi
valla her yer yeşillik bol oksijen iyi oldu bizim içinde bundan sonra havalar iyiye gidiyor sık sık yaparız

kk da bakım varmış yazdım yazdım gitmedi..umarım şimdi olur..
maşallah süphanallah eymenime ve tabiki sana meleğim..mutluluğunuz daim olsun inşallah..
yerim ben o şaşkın ördeğini:))

çağan buğra piroş ve eymene maşallah ya..
çok tatlılar hepside ne kadar şanslıyız böyle tatlış çocuklarımız var..
çağan bey evet teyzesine benziyor
buğrada çok yakışıklı çıkmış çok fotojenik bu bıdık..
piroşun o dötü boncuklu çorabını sevsinler ne tatlı kız bu..
eymen paşada akşam parkta güzel vakit geçirmiş.. bisikletinizde pek güzelmiş..
benim kerem gibi içiyor meyve suyunu oda böyle yandan yandan hüpletir...
hepsine kocaman bir maşallahhhhh

yaa o kadar ayzmıştım gönderdimde gözükmüyor

kuzum eymen paşa çok tatlı evet şanslısın evine yakınsa süper yazın tadını çıkartır kuzucuk parkta

büyüdülerde parkta oynar oldular yarabbim ne güzel yarattı da verdi bize bu yawruları

tatlı kızım piroşum çok tatlısın maşallah sana.dötü fırfırlı çorabıda pembiş elbiseside çok yakışmış kokoşuma:)
eymeniiiiiimmmmm küçük kuzum çok tatlısınnn.meyve suyunu ne güzel içiyo öyle.yerim seni küçük bıdık.eee anneside çok tatlı unutmamak lazım.

anam burada neler olmus
bugra, cagan, pıros ve eymen maasallah kuzulara
allahım nazardan korusun hepsını de

hakkaten ne kadar guzel parkınız varmıs
bız oyun ıcın avmlerdekı kapalı oyun alanlarına gotururken hatun aksam saatı bıle evının yanındakı parka goturuyor
ahh ıstanbul ahh tıkıstırdın bızı kucucuk yerlere

Piroşum ve çağanım gözümden kaçmış..

Piroş yakıyor ortalığı maşallah kuzumaaaaaa çok tatlııııııı..

Çağanın da gözleri beni bitiriyor maşallah ona da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…