2008 Ekim/Kasım Minikleri

sağolun kızlar
evet allahıma binlerce kez şükürler olsun bize böyle evlatlar verdi

miniğim evet ev kapalı zaten sıkılıyoruz diye attık kendimizi havamız da müsait dün akşam miss gibi çam kokusu kaplamşıtı her yeri çok güzel oluyor baharda ve yazın
yazın tabi sıcak oluyor gündüz mümkün değil gidemezsin ama akşamları çıkılır yine bu aprkın oturup bişeyler içmek içim yerleri de var eşimle giderdik yaz akşamları oralara güzel olurdu
bunun bir büyüğü de var lunapark gibi birgün de oraya götürücem güzel bir havada orası biraz daha ileride

bende yazdım gitti yaa off( eymen paşa da gelmişş piroşumda gelmiş hoşgelmişlerr:)) meyve suyu içen tipini yerim eymencikk piroş kızımıza zaten sıfat bulamiyiimm daaahaa güzel prensessim benim

Bugris ve pirossss masallahh sizlere..ayy yiycem bunlari banane bananeeee

oy maşallah kuzuma çok tatlı yaaa yakışmış elbisesi de çorabıda güle güle giysin kuzucum ki öyle de yapıyor

çağan da evet biraz benziyor teyzesine

teşekkür ederiz teyzeleriiiopuyorumnanaktan

krikom sağol fıstığım öpüyos minişleri ve seni:))

sağol teyzesiopuyorumnanaktan

çağanım,miniğim çok teşekkür ederiz çokkkopuyorumnanaktan

Piroşum ve çağanım gözümden kaçmış..

Piroş yakıyor ortalığı maşallah kuzumaaaaaa çok tatlııııııı..

Çağanın da gözleri beni bitiriyor maşallah ona da.

bende yazdım gitti yaa off( eymen paşa da gelmişş piroşumda gelmiş hoşgelmişlerr:)) meyve suyu içen tipini yerim eymencikk piroş kızımıza zaten sıfat bulamiyiimm daaahaa güzel prensessim benim

çitosum,derinim sağolunnnopuyorumnanaktan

derin ayrıca sizin fotoların görüntü kalitesi çok iyi profesyonel maki.la çekilmiş gibi sanki markası ne canımcım

beyazımm sanada eymene de maşallah kuşumm süpersiniz vallaa
eymen kuzusu yerim ben seni o nasıl meyve suyu içmek öyle tatlışş

Son düzenleme:
Hıh bravo piraye ben de aynı soruyu soracaktım derine markası ne makinanın.?Profesyonel bir makinaya benziyor.

nikon kızlarr :)) aslından tam profosyonel bile değil ama güzel çekiyo eşim yine yenisini alacakmış ama taktıı(

amanın burası ne olmuş böyle gene maşallah yakışıklı çagana,bugrişe ve yakışıklı damadıma ve tabiyki fıstık piroşumuza çok tatlısınız hepiniz yakın olsanızda bi mıncıklasam sizi

piroşla, eymenimize kocaman maşallah..çok tatlılar ya...
büyüdeler bu kuzular...tam ısırımlık oldularr

kızımın çikolatasını yerken geçirdigi keyifli zaman kadar keyifli gün geçirmeniz dilegiyle:)

flüt çalmayı ögrendim

ben atta gidiyorum

hemen hemen bütün arkadaşlarımda oldugu gibi klasik tırtıl pozum

Son düzenleme:
piroş teyzelerine çok teşekkür ediyo:)

boncuk gözlü fıstığımız gelmiş yesinler seni cimcime flütte çalıyomuş bide zilii maşallah fıstığıma
tırtıllı poz çok tatlı bigün hepbirlikte buluşup bindirsek tırtıla çocuklara bir tırtıl yetermi ki bize:)

minecim maşallah maviş kızın çok tatlı çıkmış..
pembe kürkünede bayıldım.. kırçıllı iptenmi örülmüş nasıl güzel duruyor prensesde..

saol canım teşekkür ederiz tırtıla siz istanbuldakiler buluşup bindirirsiniz bizde azımız açık size bakarız yada fotomontajla ekleriz bizde ama bi tırtıl yetmez bizim bıcırıklara

minecim maşallah maviş kızın çok tatlı çıkmış..
pembe kürkünede bayıldım.. kırçıllı iptenmi örülmüş nasıl güzel duruyor prensesde..

teşekkür ederiz canım sadece tüylü iple örülü hiç ip karıştırmadan ördüm ben

anam benim boncuk gelinim de gelmiş fıstığım allah nazarlardan korusun seni maşallah çok tatlısın

oğlumun saçlarını kestirmiştim anca fotosunu koyuyorum umarım beğenirsiniz saçlarını
çeşmealtı burası

burasıda sahilevleri

minecim çoktatlı bu boncuk kızın allah nazarlardan saklasın güzel gözlümüzü zaten nazar boncuğunuda gözlerinde onun

of ya göremiyorum göremiyorum göremiyorum...
üst makamlara dilekçe yazıp verecem..kk da resimleri göremiyorum lütfen benim bilgisayarımı açın diye..

mert oğlum, yakışıklı oğlum dah da yakışıklı olmusun teyzecm saçlar da yakışmış küçük adam olmuşsun artık

hayvanat bahçesindeki gezintimizden birkaç görüntü oğlum en çok keçilerle anlaştı neden acaba kaydirigubbakcemile3

annesiyle zuzusu :)

şebelekim benim, hayvanat bahçesinde maymunları gördü iyice maymun oldu çirkin ördeğim :))

işte aşk sahnelerimizden biri daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…