Bugris ve pirossss masallahh sizlere..ayy yiycem bunlari banane bananeeee
oy maşallah kuzuma çok tatlı yaaa yakışmış elbisesi de çorabıda güle güle giysin kuzucum ki öyle de yapıyor
çağan da evet biraz benziyor teyzesine
buğrişim çok tatlısın çok güzel bi poz yakalamıssın derincim lale deniz falan sanki fotorafçı çekimi gibi :))))))))) yakışıklım çok yakışmış manzaraya
piroşum benim götündeki çırfırını sevsinler fawori kızım olduğun için sen ne giysen yakışır güzel kızım benim allah seni nazarlardan korusun hepimizin bebekleri ayrı bir güzel maşallah hepsine
çağan buğra piroş ve eymene maşallah ya..
çok tatlılar hepside ne kadar şanslıyız böyle tatlış çocuklarımız var..
çağan bey evet teyzesine benziyor
buğrada çok yakışıklı çıkmış çok fotojenik bu bıdık..
piroşun o dötü boncuklu çorabını sevsinler ne tatlı kız bu..
eymen paşada akşam parkta güzel vakit geçirmiş.. bisikletinizde pek güzelmiş..
benim kerem gibi içiyor meyve suyunu oda böyle yandan yandan hüpletir...
hepsine kocaman bir maşallahhhhh
tatlı kızım piroşum çok tatlısın maşallah sana.dötü fırfırlı çorabıda pembiş elbiseside çok yakışmış kokoşuma:)
eymeniiiiiimmmmm küçük kuzum çok tatlısınnn.meyve suyunu ne güzel içiyo öyle.yerim seni küçük bıdık.eee anneside çok tatlı unutmamak lazım.
anam burada neler olmus
bugra, cagan, pıros ve eymen maasallah kuzulara
allahım nazardan korusun hepsını de
hakkaten ne kadar guzel parkınız varmıs
bız oyun ıcın avmlerdekı kapalı oyun alanlarına gotururken hatun aksam saatı bıle evının yanındakı parka goturuyor
ahh ıstanbul ahh tıkıstırdın bızı kucucuk yerlere
Piroşum ve çağanım gözümden kaçmış..
Piroş yakıyor ortalığı maşallah kuzumaaaaaa çok tatlııııııı..
Çağanın da gözleri beni bitiriyor maşallah ona da.
bende yazdım gitti yaa off( eymen paşa da gelmişş piroşumda gelmiş hoşgelmişlerr:)) meyve suyu içen tipini yerim eymencikk piroş kızımıza zaten sıfat bulamiyiimm daaahaa güzel prensessim benim
piroş teyzelerine çok teşekkür ediyo:)
boncuk gözlü fıstığımız gelmiş yesinler seni cimcime flütte çalıyomuş bide zilii maşallah fıstığıma
tırtıllı poz çok tatlı bigün hepbirlikte buluşup bindirsek tırtıla çocuklara bir tırtıl yetermi ki bize:)
minecim maşallah maviş kızın çok tatlı çıkmış..
pembe kürkünede bayıldım.. kırçıllı iptenmi örülmüş nasıl güzel duruyor prensesde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?