2008 Ekim/Kasım Minikleri

o kadar yoruldukki ikimiz de kestirmişiz evde uyandıktan sonra yine aşk tazeliyoruz bebişimle

daha fazlası da az sonra face'de kızlar a.s.

Oyyy eyemen paşa gelmiş,annesinin aşıkı oğluş gelmiş...Çok şeker beyazmeleğim.Bebebksi bebeksi.Allah uzun uzun ömürler versin hep birlikte:)

Oooov tontişim nasıl güzel çıkmış.Maşallah oğluşuma.Keşke bizde yanınızda olsak, beraber oynasak:) Eymeni şöyle kucaklasam, mis gibi öpsem.Çok güzelsiniz Meleğim.Maşallah nazar değmesin ikinize de:)

allahım oğluşunla eşinle mutluluğunuzu daim etsin..
maşallah süphanallah sana ve tatlı eymene..çoookkk hoş çıkmışsınız:))

allahım oğluşunla eşinle mutluluğunuzu daim etsin..
maşallah süphanallah sana ve tatlı eymene..çoookkk hoş çıkmışsınız:))

harikasınızzzz allahh ayırmasın canımm:))

sağolun canlarımmm opuyorumnanaktan

yasminim ne güzel olur yaa var yaa çok mutlu olurum
hilalim görebildin mi bu sefer resimleri ay sevindim
çok güzel yüklemişim demekki bayanssulusmile

mert ve eymen kuzularına maşallah çok tatlılar ya..
Allah nazarlardan saklasın hepimizin yvrusunu tam sevilecek zamanlarındalar..

Alalhım nazarlardan saklasın
masallahh eymen pasaya gunler nasıl gecıyorr yaa hamıslık gunlerımız aklıma geldıı sımdııı

valla günler su gibi geçiyor bu kadar bile büyümez sanıyordum,sanki hep bebek kalcak gibiydi boshayallersmile

krikocum maşallah mert paşaya çok tatlı olmuş resimde çok güzel kartpostal gibi çıkmış
maşallah benim damadımada çok yakışıklı koca delikanlı oldu

krikocum maşallah mert e tam küçük erkek bayılıyorum ona benn

meleğim eymenime de maşallah nasıl tatlı bişey bu yaa boyuda uzamış sanki tontişin maşallah

sağol dünürüm sağol piroşum boyu uzadı sanırım, geçen aylarda da uzamıştı baya bir daha gitmedik kontrole

minecim mavi boncuğuma pembişler çok yakışıyo
yakışıklılar gelmiş Mert bey ve Eymen bey ikisine de hastayım.oğlum olacağını bilsem 2. yi hemen yapıcam aklinialirimsmile
hepsine kocaman maşallah

amanda aman benim yakışıklı eymenim gelmiş.ohh annesiyle bayram keyfide yapmış ne güzel.saçlarıda çok güzel olmuş tam erkek olmuş.bide biz kestirebilsek çok güzel olcak.ikinizede maşallah canım allah nazardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…