2008 Ekim/Kasım Minikleri

benim maviş oğlum da gelmiş fıstığım nasıl da mutlu oluyorlar dimi dışarı çıkınca canlarım benim

valla siz o saçlarla nasıl duruyorsunuz benimki azcık saçla terden ölüyor en çokta başı terliyor zaten önceden de söylüyordum aa babası kılıklı ufacık bir harekette, sıcakta hemen başı terliyor
bu traşlı halinde bile berber biraz daha uzun bırakmış o bile terliyor sıpamın kaydirigubbakcemile3

meleğim maşşalah çok güzel çıkmış eymen bey.. saçlarıda çok yakışmış ilk facede gördüm sonra buraya baktımki buradada var..bisikletiylede iyi gezmiş haa..
cagancukum maşallah senin oğluşda çok tatlı..
ikinci resmi daha çok beğendim gözleriyle deniz iyi uyum sağlamış yakışıklının..

eymen paşa gezmiş tozmuş..23 nisan yapmışş..saçları kesilince daha bi yakılıklı olmuşş..yerim ben seni teyzesiii...
ve benim yakışıklı damatta gelmişş hoşgelmişş..gerçi biz küstükkk..ne arıyonuz gelinizi ne soruyonuz..yakında boşancaz ona göre..:))))

Eymenim de erkek tıraşı yaptırmış, yakışmış, güzel yüzü çıkmış ortaya.Maşallah tontişime..

Çagancuk sizde kırlarda bayırlarda gezdirmişsiniz.Çok mutlu görünüyo yavru..

yakışıklılar basmış burayı:)

eymenim yerim ben seni kuzuuu bisiklete de binmiş traşlıda pek yaşıklısın maşallah bebeğime

çağannn ne tatlısın sen yavrum yaaa bayılırım böyle saçlı erkek çocuklarına gözlerde boncuk gibi maşallah tontişimee

sağolun teyzeleri öpüyoruz sizi kocaman.
aman da aman gelinim bize küsmüş kıyamam ben ona bi tek taş alalımda barışalım olmazmı?giremiyorum cnm artık çağan çok huysuz oldu.2dk ayrılamıyorum peşinden.küsmeyinde boşamayında siz bizi.zemuszemus

ama biz kız evi naz eviyiz ona göre..arada bi ilgi isterizz...opuyorumnanaktan:asigim:

Canlar bende uzun süredir foto koymuyorum.Özene bezene çekmedim ama bir tane gülen yüz de ben göstereyim.Adapazarında balkonda çekilen resim:)

gülen yüzleri hiç asılmasınn:))))))) kocaman adam oldu bunlarr yaaa.maşşalahhh.ikincileri düşünenler vakti geldi artıkınn.:))

yakışıklı minik adamlar poz vermişler maşallah hepsine

yasmincim bu anıl paşa çok güzel gülüyo ya çok içten allah ağlatmasın çağanım kırda dağda bayırda yaz geldi her şey daha güzel şimdi yawrular enerjilerini atıyor çimlerde

meleğim sizin bisiklet bay işe yaradı eymen paşa süper bişi zaten allah korusun onları hep

Gülünce gözlerinin içi gülüyo yavrumun.Yavrularımızın yüzü hep gülsün, Rabbim onlara acı yaşatmasın..

Derinim senin 3 tane bebe galiba.Sen de düşünecen canım.Hadi bakalım:)

Canlar bende uzun süredir foto koymuyorum.Özene bezene çekmedim ama bir tane gülen yüz de ben göstereyim.Adapazarında balkonda çekilen resim:)

benim manevi oğlum gelmiş anılım allah hep güldürsün seni emi,canımsın

ay krikom sorma aldığım en akıllıca şeylerden biriydi sanırım bayılıyor onunla gezmeye çok işimize yaradı
amin güzelim rabbim hepsini korusun bu masumların

yasminim maşallah yaaa bayılıyorum ben bu kuzunun gülüşüne insanın içini ısıtıyo çok tatlı ısırırım ben onuuuuuuuuuu

ya bunlar ne çabuk büyüyorlar böyel ... çok şirin oldular hepsini tek tek öper havva teyzeleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…