2008 Ekim/Kasım Minikleri

Oyy anıl paşa gelmişşşş..Nasıl güzel gülüyorsun sen öyle yavru kuşşş.MAŞALLAHHHHHHHHHHH..

Çağanım da pek tatlı maşallah.

anıl paşayla çağana maşallah nasıl tatlı yavru kuşlar bunlar..
anılın güle yüzü hiç solmasın yasminim..
çağan beyde çok karizmatik duruyor maşallah çok canlar yakacak bu kasımnın kızları erkekleri
maşallah hepsineeeee

çağan kuzusu gelmişşşş annesine papatya da toplarmış yerim ben seni yerimmmm koca delikanlı olmuş maşallah tontişime
montuyla şapkası çok güzelmiş:)

canım valla piroşa söyliycek söz bulamıyorum çok çok tatlı.ısırmak istiyorum tombik yanaklarından.çok güzel gülmüş maşallah sana kara böcük.

yasminim çitosum meleğim piroşum nazlı meleğim hepinize teşekkür ediyoruz güzel yorumlarınız için.öpüyoruz sizi kocamanopuyorumnanaktan

Ya ben bu Piroş cimcimesini ne yapıyım?Yakalarsam fena olur .Çok tatlı maşallah, gamzesi de var sanırım. Öptüm yanaklarından..

Çitosum, Nazlım, Beyazmeleğim , Piroşum, Saphişim, Gülizim teşekkür ederiz.Öptük ıslak ıslak..

canım valla piroşa söyliycek söz bulamıyorum çok çok tatlı.ısırmak istiyorum tombik yanaklarından.çok güzel gülmüş maşallah sana kara böcük.

çağanım teşekkürler cnm ben ısırırım senin yerine:))

yasminim sağol cnm benim, evet cnm var gamzesi:)

göz rengide hala belli değil bu kızın yaa resimlerde kahve gibi çıkıyo ama değişik bi renk herkes ayy ne güzel renkli gözlü diyo yaklaşıyo bakıyo ne renk bu kızın gözleri diyo:) yeşil kahve ela karışık bişey böylemi kalır ki

damadım diye demiyomm..çokkk yakışıklı bu benim damatt..allahım nazarlardan korusunn...annesi annesi ne biloyon paptyların san olduğuna, belkide nişanlısına :)))))))))))))
piroşumda gelmişş..oooyyyyyy ne güzel gülmüşş..gülen yüzün hiç solmasın kelebeğimmm..

offffffffffffffff bu piros bitiriyor beni...kuzumyaa masallah sana.

caganimda ayri bi hava yani,yakisiklim benim masallah sanada.

Kızlar Maşallah bebişleriniz çok tatlı .Bende ekim annesiyim.Ekim/kasım bebekleri diye görünce topiğin başlığını bi bakıyım dedim.Allah nazarlardan korusun kuzuları.

tatlı kızım piroşum gelmiş canım benim yerim seni maşallah sana, gülün yüzün hiç solmasın emi teyzecim

oy piroşum gelmişde görmemişim ben..
maşallah ya nasıl tatdlu kız bu gülüşün hiç solmasın bebeğim oğluşlarımla ben öptük seniiii kocamannn..opuyorumnanaktan

piroş o yanaklar ne kız öylee.valla ısırırım hee.birde böyylee kurulmuşsun foto çekerken pozlar falan zillii senii..öp anasıı öp hatta ısır mıncıkla ye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…