2008 Ekim/Kasım Minikleri

pazar pazar kimsecikler yok ama ben yine de koyayım yarın bakarsınız artist oğluma

bu daa iki emzikli oğlum, Eymen günden güne aşıyor kendini gördüğünüz üzere iki emziği aynı anda alıyor ağzına kaydirigubbakcemile3

masallah beyazmelek ogluna ilk fotoda yakiyor valla kizlar birakmaz pesini
biz bitane tutturamiyoz eymen iki tane almis agzina cok tatli ya

maşallah benim yakışıklı damadıma çok tatlı oldu bende müstakbel gelininizin fotosunu koyayımda buluşşunlar

Son düzenleme:
eymen aşmış kendini canım yaa gülüşüne kurban olurum onun karizmatik oğluşum
meleğim senin işin var bu oğlanla herkez 1 emzik bıraktırmaya çalışırken sen 2 sinden birden kurtulmaya çalışıcaksın kaydirigubbakcemile3 eymenin emzik aşkı almış yolu gidiyor :)))

minecim maşşallah boncuk kızına manken gibi gerçekten nasılda güzel duruyor öle

maşallah tüm prens ve prenseslere..
kocaman oldular yaa maşallah:)

teşekkür ederiz teyzelerizemuszemuszemuszemuszemuszemus

Beyazmeleğim Eymenim memeye düşkün olacak gibi.Şimdilik bunlarla idare ediyo sanırım.Yerim ben erkeğimi:))

Bu arada Eymenim nişanlısı da burdaymış.Çok tatlılar maşallah..

yaa ne kadar büyüdüler dimi kızlar bakınca şöyle birden içim bi tuhaf oldu yine(
Çabuk büyüyorlar diyorlardı da inanmazdım.Sabah işe giderken ; odamda yatağında yatan upuzun oğlan "benim misin sen ?" dedimm.Annen kurban olsun...

evet nekadar çabuk büyüdüler gerçekten bende artuk diyorum bebeklik simaları gitti çocukluk siması geldi yüzlerine

maşallah Eymenime yaa çok yakışıklı paşam :) bir de şu emizği atsanız tam süper olacak.sizin oralarda yavru kediler yok mu annesi,bebek kedilere versin artık emziklerini Eymen,delikanlı oldu hala emzikle :)

minecim bu küçük hanımefendi kim,tanıyamadım da :))

eymenime kocamannnn bir maşallah nasıl tatlı yavvv piraye gibi emzikçi:))

manken kızım zeynep ceylin maşallah sana fıstıkk maşallahhh

sağolun kızlar
durun bakalım iki yaşına kadar emziğin tadını çıkarsın kasmıyorum hiç 2den sonra bitiricez inşallah

benim mANKEN kızımda harika çıkmış öperim onu

bu daa iki emzikli oğlum, Eymen günden güne aşıyor kendini gördüğünüz üzere iki emziği aynı anda alıyor ağzına kaydirigubbakcemile3

[/QUOTE]

eymenime bak sen bi tanesi yetmemiş iki tane birden emiyo emzik canavarı:)ama çok mutlu halinden gözünün içi gülüyo maşallah.ömrü boyunca hep güler inşallah.

piroşumun resmini göremiyorum..fakat çok tatlı olduğunu hissedebiliyorum:))
eymenede maşallah süphanallah..iki emziği birarada ağzında tutmak ayrı bir yetenek olsa gerek..
yerim ben seni tatlı kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…