2008 Ekim/Kasım Minikleri

çok tatlı boncük gözlüm maşallah saçlarıda pek yakışmış yakıyo ortalığı çağancık

işte benim miniğim tatlı oğlumda aydın gezisinde
büyük bölümünde uyusada sonuna yetişti en azından

gemici oldu oğlum dümeni tutuyor :)

Ya Meleğim oğluşumu görmüş gibi oldum.Ayy yerim ne tatlı olmuş.Saçları da kestirmiş.Koca adamım benim..

büyümüş te annesiyle gezmeye çıkmışş:))
meleğim maşallah eymene..ben de hep tunaya benzetiyorum eymeni..bakışları falan..

Ya Meleğim oğluşumu görmüş gibi oldum.Ayy yerim ne tatlı olmuş.Saçları da kestirmiş.Koca adamım benim..

büyümüş te annesiyle gezmeye çıkmışş:))
meleğim maşallah eymene..ben de hep tunaya benzetiyorum eymeni..bakışları falan..

evet benziyorlar şimdiki saç yapısı tunaya benziyor bencede, ağız gözler çene Anıl, kirokmun mertine de benziyor biraz bakınca

tunanın saçları bir uzadı bi ara herkes kız diyordu.kestirdik yine uzadı biraz..şimdi de kıyamıyorum ama terliyorr..eymene yakışmış ama kısa saç..ben tunaya yakıştıramıyorum neden acaba:))

tunanın saçları bir uzadı bi ara herkes kız diyordu.kestirdik yine uzadı biraz..şimdi de kıyamıyorum ama terliyorr..eymene yakışmış ama kısa saç..ben tunaya yakıştıramıyorum neden acaba:))

valla bende eymene yakıştıramıyorum ama benim ışımda herkes beğeniyor ben ipek gibi uzun saçlı halini dalgalı dalgalı çok seviyorum

işte benim manken kızım nasıl poz ama

işte benim miniğim tatlı oğlumda aydın gezisinde
büyük bölümünde uyusada sonuna yetişti en azından

gemici oldu oğlum dümeni tutuyor :)

Allaammm akillara zarar bu sipaciklaryaaaaa..lütfen benim icinde yiyin.

çağannnn mavişim ne kadar tatlısın yaa maşallah bebeğim

annesinin kuzucuğu eymen yerim ben senin o sevimli suratını tatlı kuşum benim maşallah sana

Oooo anıl paşa gelmiş..Babasının oğlu gelmiş ancak bu kadar benzetrdi yasminim o da olmuş yani:)

Eymenim de pek tatlı ama annesi de taş kıvamında hani:)

Minecim senin ceylin de süper tatlanmışş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…