2008 Ekim/Kasım Minikleri

Lorem, Gülizim, Minecim ve Çitosum teşekkürler.Ben de laciverti çok severim.Kaynanam ve eşim çok sevmez.Bebe açık renk giyermiş

Çitosum üşenmesem babasının 1-2 yaş fotolarını gösterecem size.Anılla aynı.Geçen Anıla babasının bebeklik fotolarını gösterdik.Eliyle işaret edip Anıl diyo:)))

Beyazmeleğim sana çok teşekkür ediyorum.Uğraşıp koydun resmi.Sağol oğlumun cici annesi:)

Anılımmı gelmiş çokk tatlısın her zamanki gibi:)) koca kafalı bunlar yaa:))

Oooo anıl paşa gelmiş..Babasının oğlu gelmiş ancak bu kadar benzetrdi yasminim o da olmuş yani:)

Eymenim de pek tatlı ama annesi de taş kıvamında hani:)

Minecim senin ceylin de süper tatlanmışş.

sağol hayatım hem oğluma hem bana güzel iltifatların için
ve anıl için yazdıklarına da sonuna kadar katılıyorum, bir de pek aşık değilmiş kocasına yasmin hanım aşık olsa ne olacaktı bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

ay aşkolusun bebişim koymammı oda benim cici oğlum opuyorumnanaktan
bu arada benim annem ananem falan da öyle diyor, çocuğa koyu renk giydirme falan öyle bir anlayış var demekki yaşlılarda

anıl gelmiş ya bakışlara bak asebi canavar seni maşallah sana dilli bebek anıl diyo haa benimkide kendi resmini görünce eliyle ben diyo kendini gösteriyo ya sıpa bunlar

anıla ,eymene ,çağana ,ceyline kocamaaaaannn maşşallahhh hepsi harika ,çok güzeller yaaaa ,

zekeriyam beyazım sende gözümden kaçmadın yalnız haaaa çok seksi gördüm seni ,saç rengi de değişmiş ..harikasın..

Oooov dünya güzeli gelinim benim.Çok tatlı kuzum, tontiş yanaklımı gördüğüme sevindim.Ama kolunu görünce de çok üzüldüm.Neyseki bitti:))Maşallah Aysuma..

hilalcim hepsinde çok tatlı aysu tombalaklığı hala aynı maşallahh
hele o başında bant olan resimine bayıldım maşallah fıstığaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…