2008 Ekim/Kasım Minikleri

aman allahım benim manevi gelinimin güzelliğine bakın hele, ay o gözler o yanaklar tü tü tü maşşallah nazar etmeyim kuzuma harika harika

maşallah ya ben aysu hanımı ilk görüyorum bu ne güzellik bu ne şahane yanaklar allah nazarlardan korusun birdaha olmasın inşallah neyse ki alçıda çıktı maşallah kızıma maşallah öp annesi bizim için kızını bol bol

ayy aysunun yanakları hakkaten harikaa:))) ısır beni ısır beni diyolarrr ama kıyamammm uyyyyhh tatlı böcek seniii muckkk

aysu fıstığı gelmiş....
maşallah 41 kere tostos yanaklar minicik dudaklar ısr beni diye bağrıyo resmen çok tatlı,çok güzel bu kızzz
ayrıca tekrardan geçmiş oldun cnm...

ooo buğra beyler de buradaymış:)) yakışıklı erkeğim benim bayılıyorum şu pozlarına,kırmızı da nasıl yakışmış yaa

yasminim piroşum çook teşekkürlerropuyorumnanaktan
sizinkilerde de varmı bilmiyorum ama çok yabani bişey oldu yaaa.ne sevdiriyo ne öptürüyooo uyuss şeyy:))

Derinim valla Anılla ağız ağıza geziyoruz.Kucakta zaten.Ben bol bol sevebiliyorum.Dedesine itiraz etmeden öptürüyo.Dayılarına bazen(

bizde burun buruna geziyoruz resmen burun delisi kendi burnunu benimkine yapıştıryo helede uykusu gelinceee öyyle duruyoruz
dışarı çıkıyoruz mesela kucağımdaysa vitrinlere filan bakamıyorum hemen eliyle itiyo kafamı yüzüne doğru:)

çok yapışık bana bu ara

oyyy maşşallah aysu ya ,hilalcim bu kız büyüdükçe iyice sana benzedi ,çok tatlı olmuş kuzum ya ,heleki şu son fotolarda ,bide kırmızı giymiş ne yakışmış öyle ,maşşallah subhanallah kuzuya ..

buğrada karizma herif ,tek foto koymuşsun derincim ama herşeye bedel bu yakışıklı ,acayip bişey ya hastayım ona ben ..allahım nolur bi oğlum olsun buğraya benzesin :))

ayy yeni gördüm kızz allah iyiliği versin emii:)) amiiin diyeyim canımm olsunn bi oğlunn inş..tabiki çok yakışıklı olacaktır zatenn.
saol canım:))):1hug:

hilalim kuzun çok tatlı olmuş yavv ye beni diyor tontiş yanaklarıyla.. maşallahhhhhh..
anıl paşada pek tatlı çıkmış yasminim.
derincim buğrişin yakışıklılığını söylemeye gerek yok biliniyor zaten...

maşallah kuzuların hepsi birbirinden tatlı.. Allah esirgesin yavrularımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…