2008 Ekim/Kasım Minikleri

çok sağolun teyzeleri..allahım bütün yavrularımıza sağlık sıhhat versin..bahtlarını güzel eylesin inşallah..

işte benim manken kızım nasıl poz ama

işte benim miniğim tatlı oğlumda aydın gezisinde
büyük bölümünde uyusada sonuna yetişti en azından

gemici oldu oğlum dümeni tutuyor :)

manevi oğlum yakışıklım tatlı dillim Anıl'ım

Uploaded with ImageShack.us

Anıl bebişim biraz kızmış mı ne

Uploaded with ImageShack.us

inşallah olmuştur...
[/url][/IMG]

boyutunu ayarlamayı yapamadım ama idare edin artık..kuzumun kolu alçılıyken..
[/url][/IMG]

cep telle çekildiğinden çok net değil fotolar..
[/url][/IMG]

eller havayaaaa:))

maşallah butun kuzulara allahım bütün yavrularımıza sağlık sıhhat versin acılarını gostermesın

çok tatlı çileğim bu ya süper ciks bişi karizmatik paşa ama saçları kesilmiş halinide koy datlum görelim erkek traşını

farketmemisti hayatim kolyesini o anda,uzerine 3 yas ustu yaziyordu zaten.resim icin taktim cikarttik sonra.

deniz gunesten cok korkar gozluksuz hayatta cikmaz disariya.

canım ihmal etmeyeceğine emindim zaten..

bizimki güneşten korktuğundan değilde babası takıyor diye çok sevdi..

bi babasınınkini gösteriyor bide kendinkini..oda oda diyor:)
en sonda benimkini

çilekk olmuşş artık bu paşa tamamdır hakkettenn:)))maşallah çok tatlııı havalı şeyyy.

canım ihmal etmeyeceğine emindim zaten..

bizimki güneşten korktuğundan değilde babası takıyor diye çok sevdi..

bi babasınınkini gösteriyor bide kendinkini..oda oda diyor:)
en sonda benimkini

deniz sarisin olunca inanilmaz cekiniyor gunesten.babasida anlatmis gozlugunu cikartmazsan gunesten kounursuz diye.simdi gozlugu takinca korun diyor:))))))))

yok tatlim ihmale gelmiyorlar allah esirgesin hepsini..

Çileğim maşallah boylu poslu bonus:) Kız bunun boyu kaç, koca adam yaa..

saol fistigim..boyunu kac zamandir olcmedik bende merak ediyorum..

çilekk olmuşş artık bu paşa tamamdır hakkettenn:)))maşallah çok tatlııı havalı şeyyy.

huyunu sayamzsak adam oldudaaa,ahh bide adam gibi bi huyumuz olsaa be derinim..saol cicim cok tsk,ler..

maasallah yakısıklı denız'e
delıkanlı abı olmus bu yaww

:) lorecim zaman cabuk geciyor canimya vallahi bi zaman sonra hepsi kocaman adam olcaklarya onami sevineyim yaslaniyoruz onami uzuleyim bilemiyorum..

anam deniz oğlum gelmiş benim tatlım yerim seni yerim çok şekersin allah bağışlasın bu delikanlıyı

çileğim koca delikanlı olmuş deniz maşallah 3-4 yaşında gibi duruyorrr:))
ama çok tatlı çokkk
saçlarının kesilmiş hali bu değil dimi onuda ekle merak ediyırum yakışıklıyı.....

bu ne beeee ,bu deniz oğlan varya acayip bişey yaaa ,karizma mı desem ,ne desem bilemedim ,kendini beğenmiş seni ,tam bir tiki olmuş ,şapka gözlük kolye ,allahım yaaaa öldürecek beni bu velet ,çok yakışıklııııııııııııııııııııııııııııııııııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…