2008 Ekim/Kasım Minikleri

çileğim koca delikanlı olmuş deniz maşallah 3-4 yaşında gibi duruyorrr:))
ama çok tatlı çokkk
saçlarının kesilmiş hali bu değil dimi onuda ekle merak ediyırum yakışıklıyı.....

yok hayatim bu saci kesilmeden iki gün eveldi..

resim cekmeme izin verirse cekip ekliycemde bu ara makinayi elime aldigimi görünce kaciyor itiraz ediyor galiba resim olayina:)

hemde ne tiki oldu essekyaaa..saolun fistiklar...

geçen haftaki kahvaltımız.buğranın amcası ve yengesi ve kuzen batuu:))
yalnız görüntüyü bozan şeyy canım ülkemin güzel insanı çekirdeği yiyip yere atmışş(

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
yok o anda bakmamış :)) sıkkın değildi iyi biridir saolsun:)) eltin jon kendisi yani eltim olurrr:))

saol melegim..ay bugrisin hali süperde beni mdana böyle kum gördümü ccocu kayni deli gibi dsagitiiveriyor kumalriyaa..köyden indi msehire misali ne yapicgani bilmiyor yani.

oy yesin teyzesi kuzumu..ne kadar zevkle oynuyor..maşallah süphanallah..
babasıda aysuya almış havuz fakat ankaranın havası bi düzelmediki..kuzumun şansından(

derinim çok tatlısnız canım ailecek buğra kumda çok mutlu görünüyor canım hep oynat annesi onu böyle...
meleğim eymeni yerim ben ya yalnız herşey ortada ) ayıp oluyor ama:)))
şaka bi yana eymen bu havalarda biraz rahatlayacak havuz sayesindee güle güle kullansın güle güle oynasın yavrukuşum...
bizimde var geçen seneden yağmur da bu sene sadece 1 kez girdi havalardan dolayı...

aboowwwwww bi bamya gördüm orda maşallah eymene bi korkmuş harelde ama zamanla alışır merrt sudan hiç korkmuyo doğdu doğalı onu çıkartmak dert oluyor bize banyodan çıkmak istemiyo buruşana kadar kalıyor suda kaydirigubbakcemile3

egenin sıcağında bunlar havuş kuşu olucak galiba beyazmlekçim

oy yesin teyzesi kuzumu..ne kadar zevkle oynuyor..maşallah süphanallah..
babasıda aysuya almış havuz fakat ankaranın havası bi düzelmediki..kuzumun şansından(

Abooo çıplak erkek var ne ayıp şeyy:)))Maşallah eymenime.Havuzu da pek güzelmiş:)

sağolun kızlar buralarda şart vallahi dün 37 dereceydi burası bugün 38 yarın 39 pişiyor çocuklar sürekli klimada da olmuyor böylesi daha iyi bir bir öğlen girdi bir de akşam üstü ama bayılıyor
krikom korkmadı foto makinasını da verde onu da yıkayayım diye bağırıyor, eymende aynı mert gibi doğduğundan beri çok seviyor suyu
hatta dün diyorki tasla yüzüme at suyu diyor ben yüzüne kafasına atıyorum suyu kafayı sallıyor iki yana burrr diyor bayılıyor var yaa acayip mutlu oluyor
hadi yat oğlum suya diyorum yatıyor içine oohh diyor kaydirigubbakcemile3

Beyazmeleğim el kadar bebelikten havuzda yüzer oldular:) Maşallah kuzum güneşin tadını çıkarmış.Bıdı bıdı yapıyo:)))))

bu arada kızlar aferin hepiniz bamyaya takılmşısınız, aklınızın nerelere çalıştığı belli oluyor :roflol:
yiğidin malı meydandadır, biz bamyayı sallaya sallaya gezeriz, şaka bir yanada bu sene denize gitsek acaba mayo bebek bezi mi taksam geçen seneki gibi yoksa mayomu alsam bir tane karar veremedim
tuvaletini söyleyene kadar mayo bebek bezleri mantıklı geliyordu öyle mi devam etsemki :uhm:

Beyazmeleğim el kadar bebelikten havuzda yüzer oldular:) Maşallah kuzum güneşin tadını çıkarmış.Bıdı bıdı yapıyo:)))))

aynen canım dün 1 saate yakın kalmıştır suda ve güneşte hafif bronzlaştı bile çıkardım akşamüstü tekrar girdi akşamüstü güneşi de aldım baya bir yetmiştir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…