çileğim koca delikanlı olmuş deniz maşallah 3-4 yaşında gibi duruyorrr:))
ama çok tatlı çokkk
saçlarının kesilmiş hali bu değil dimi onuda ekle merak ediyırum yakışıklıyı.....
bu ne beeee ,bu deniz oğlan varya acayip bişey yaaa ,karizma mı desem ,ne desem bilemedim ,kendini beğenmiş seni ,tam bir tiki olmuş ,şapka gözlük kolye ,allahım yaaaa öldürecek beni bu velet ,çok yakışıklııııııııııııııııııııııııııııııııııı...
oy yesin teyzesi kuzumu..ne kadar zevkle oynuyor..maşallah süphanallah..
babasıda aysuya almış havuz fakat ankaranın havası bi düzelmediki..kuzumun şansından(
Abooo çıplak erkek var ne ayıp şeyy:)))Maşallah eymenime.Havuzu da pek güzelmiş:)
derinim çok tatlısnız canım ailecek buğra kumda çok mutlu görünüyor canım hep oynat annesi onu böyle...
meleğim eymeni yerim ben ya yalnız herşey ortada) ayıp oluyor ama:)))
şaka bi yana eymen bu havalarda biraz rahatlayacak havuz sayesindee güle güle kullansın güle güle oynasın yavrukuşum...
bizimde var geçen seneden yağmur da bu sene sadece 1 kez girdi havalardan dolayı...
aboowwwwww bi bamya gördüm ordamaşallah eymene bi korkmuş harelde ama zamanla alışır merrt sudan hiç korkmuyo doğdu doğalı onu çıkartmak dert oluyor bize banyodan çıkmak istemiyo buruşana kadar kalıyor suda kaydirigubbakcemile3
egenin sıcağında bunlar havuş kuşu olucak galiba beyazmlekçim
Beyazmeleğim el kadar bebelikten havuzda yüzer oldular:) Maşallah kuzum güneşin tadını çıkarmış.Bıdı bıdı yapıyo:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?