2008 Ekim/Kasım Minikleri

yakışıkluı buğrişim takmış şapkayı yine ağzım sulandı yine görünce buğrişi maşallah...

denizzzzzzzz bu nehal ne kadar yakışıklı olmuş maşallah anneciği pek güzel giydirmiş:)

eymen kuşu su kuşu çok tatlı görünüyorsun yine yiğidin malı meydanda hesaaabıı:) maşallah

beyazmeleğim havuzun dibi sert sanki şişmelerden değil acımasın dötüsü kafası biyeri:)ben yanlış görmüşte olabilirim tabi

öyle canım altı şişmelerden değilmiş iki küçük boyunu incelemiştim açılmış halini o şişmelerdendi bunu da sandım fakat farkettiğimde iş işten geçmişti, altına bişeyler koydum yok olmadı kıpırdayıp duruyor zaten, bir kalkıyor bir oturuyor bişeyler yapıyor kendi çapınca acısa anlatırdı kendince bişey olmadı demekki

eylülümü özlemiştim gelmiş nihayet ama annesi küstürmüş kızımı
versene makinayı annesi kızım kendisi çekecek maşallah yavruma

bu arada harbiden hepsi fotoğraf makinası meraklısı

Oğlumun gece kıyafeti, benim tişörtüm:)) Ayrıca kocamın kıllı bacakları...

Son düzenleme:
ay yasminim şu halimle beni güldür ya allah ne dileğin varsa kabul etsin alemsin bacım :))))))))) maşallah anıl beyede pek yakışmış

ay yasminim şu halimle beni güldür ya allah ne dileğin varsa kabul etsin alemsin bacım :))))))))) maşallah anıl beyede pek yakışmış

Senide güldürsün canım.ÜZÜLME OLUR MU? Dua et hep, bak tek dertli sen değilsin..Emin hol hepimiz dertliyiz, hayat mutluluğu ucundan koklatıyor hep..

eymenimmm ne bu hal kıı..saldım çayıra mevlam kayıraa misalii:))))
aman eylül hanımda küsmüş annesine..aman annesii küstürme bebmizi..
yasminimm bu ne kııı..çok yakışmışşş anıl paşamızaa...

yasmin aynen görür görmez hayalet orkoya benzettim ,bak kocanda benzetmiş :)))) tam yemelik olmuş ,ısır ısır yeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…