teşekkür çilek teyzesii..masallahh eylüseyaaa,kocaman kiz oldu.bu arada kendi yiyor dimi yogurdu?benim danaya göstereyimde utansin accik:)
ay maşallah kızıma ne kadar şirin bişi ya bu yerim senin o ellerini ne güzelde yiyor valla dökmemiş bile üstüne başına bizimki önlükle biz yedirmemize rağmen her yemekten sonra lekelenmeden yiyemiyor günde 3 posta kıyafet en az
maşallah gerçekten allah nazarlardan saklasın gözleri ne kadar içten temiz bakıyor ya melek hepsi
kuzucum eylülüm nereye gidiyon kızım sen, bakmadılar mı sana, gel teyzeye gel sen, gel de bir ısırayım seni
maşallah yaa geçen sene erkek fatmaydı bu sene tam hanım olmuş
amin ahretimm..Yaw Güliz bu büyüdükçe güzelleşiyo maşallah.Kız formatına girmiş gerçekten.Çok tatlı yavrum çook.İnşallah dilide senin gibi tatlı olur ahretim..Allah bağışlasın size kuzunuzu...
tşkler canımcımm..gulızım maasallah eylul hatuna
cok sırın olmus bu kuzu
gülizim maşallah çok tatlı olmuş küçük prenses.artık gelinim demiyorum çünkü küsmüştünüz bize eee çoktan beride giremiyoruz iyice küsmüşünüzdür kesin.allah nazardan korusun canım.o danone yiyo bende onu yicem çok tatlı.
maşallah paşayaa..her geçen gün ayrı bi yakışıklı oluyoo..bayılırım erkekte kara kaşa kara göze...çok can yakacak çokkkk..
ahahahaha anıll noldu sana böyle kuzum çok tatlı olmuşsun ama maşallah:)
güliz eylül çok güzelleşmiş saçlarda uzamış tam cimcime maşallah
derinnnn şu çocuğu sokma şöyle gözüme gözüme elimden bir kaza çıkacak ısırıvercem biryerini maşallah yakışıklıma...
gülizim maşallah eylüle ne kadar cimcime bi kız olmuş
bugrişimede maşallah çok karizma ya yeşilliklerde yeşil yeşil çok yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?