2008 Ekim/Kasım Minikleri

masallahh eylüseyaaa,kocaman kiz oldu.bu arada kendi yiyor dimi yogurdu?benim danaya göstereyimde utansin accik:)

ay maşallah kızıma ne kadar şirin bişi ya bu yerim senin o ellerini ne güzelde yiyor valla dökmemiş bile üstüne başına bizimki önlükle biz yedirmemize rağmen her yemekten sonra lekelenmeden yiyemiyor günde 3 posta kıyafet en az

maşallah gerçekten allah nazarlardan saklasın gözleri ne kadar içten temiz bakıyor ya melek hepsi

kuzucum eylülüm nereye gidiyon kızım sen, bakmadılar mı sana, gel teyzeye gel sen, gel de bir ısırayım seni
maşallah yaa geçen sene erkek fatmaydı bu sene tam hanım olmuş

Yaw Güliz bu büyüdükçe güzelleşiyo maşallah.Kız formatına girmiş gerçekten.Çok tatlı yavrum çook.ınşallah dilide senin gibi tatlı olur ahretim..Allah bağışlasın size kuzunuzu...

gülizim maşallah çok tatlı olmuş küçük prenses.artık gelinim demiyorum çünkü küsmüştünüz bize eee çoktan beride giremiyoruz iyice küsmüşünüzdür kesin.allah nazardan korusun canım.o danone yiyo bende onu yicem çok tatlı.

ahahahaha anıll noldu sana böyle kuzum çok tatlı olmuşsun ama maşallah:)

güliz eylül çok güzelleşmiş saçlarda uzamış tam cimcime maşallah

derinnnn şu çocuğu sokma şöyle gözüme gözüme elimden bir kaza çıkacak ısırıvercem biryerini maşallah yakışıklıma...

yawwwwwwwww buğrişim çok tatlı olmussun sen maşallah fıstığıma pozlara bak ya delikanlı genç kız havalarına girdiler sanki bebeklikten çıkıyorlar artık çocuk oldular

gülizim maşallah eylüle ne kadar cimcime bi kız olmuş
bugrişimede maşallah çok karizma ya yeşilliklerde yeşil yeşil çok yakışmış

masallahh eylüseyaaa,kocaman kiz oldu.bu arada kendi yiyor dimi yogurdu?benim danaya göstereyimde utansin accik:)
teşekkür çilek teyzesii..
evet kendi yiyor yoğurdu..ama iyimi yaptık kötümü yaptık bilmem.eline yiyeceğini vererek..
kendi evimizde sorun yokta..başka evlerde de istiyo bende döker diye vermek istemiyorum ..işte o zaman başlıyorr savaşşşş :)))))DDD

tşk ederiz krikotes teyzesii..
eylülde çok döküyor canımcımm.. otesadüf olmuşş..birde önlükte taktırmıyoo..bizde 2-3 posta değiştiriyozz...:)))

kuzucum eylülüm nereye gidiyon kızım sen, bakmadılar mı sana, gel teyzeye gel sen, gel de bir ısırayım seni
maşallah yaa geçen sene erkek fatmaydı bu sene tam hanım olmuş

kokoş olduk teyzesii..,
erkek fatmalık geçen sene idi..artıkk hanım hanımcık oldukk..
süsü ne seviyo bi bilsen..
saçını başını yaptımmı hemen babasına göstermiye gidiyoo..babasıda beğendimii..oooo keyfinden dört köşe hanımm:)))
demekki kadın milletinin ruhunda var beğenilşmekkk 7 sinde de aynı yetmişindede aynı DDD

Yaw Güliz bu büyüdükçe güzelleşiyo maşallah.Kız formatına girmiş gerçekten.Çok tatlı yavrum çook.İnşallah dilide senin gibi tatlı olur ahretim..Allah bağışlasın size kuzunuzu...
amin ahretimm..
bütün bebişlerimiz büyüdükçe güzelleşiyo yakışıklaşıyoo..maşallah kuzularaa..

gulızım maasallah eylul hatuna
cok sırın olmus bu kuzu
tşkler canımcımm..

küstük dedikse nişanıda attık demedikki canımm..sizde hiç naz a gelmiyonuz..
ama siz istemiyosanız bizde istemeyiz ne yapalım m :))))))
cagancukum tşkler canımm..
maşallah paşayaa..her geçen gün ayrı bi yakışıklı oluyoo..bayılırım erkekte kara kaşa kara göze...çok can yakacak çokkkk..

tşkler piroşummm..tam cimcime bunlarr..ısırmalık :))))

gülizim maşallah eylüle ne kadar cimcime bi kız olmuş
bugrişimede maşallah çok karizma ya yeşilliklerde yeşil yeşil çok yakışmış

tşkler minecimmm..
benim tontişimde geldi

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

amanda mavişim gelmişş..maşallah kuzuma...çok tatlısın senn...

eylül hanımda gelmişş..maşallah totişime..çok tatlı bu kuzular ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…