2008 Ekim/Kasım Minikleri

zeynep ceylin mavi boncuk maşallah sana kokoş fıstık

eylül cimcimesi yerim senin o terliklerini senide hammm yaparım fıstık maşallah

amanda aman anıl paşam gelmişte ben görmemişim..tüüüü bana..kurban olsun verene..çok tatlı yaaa..
hele o duşun orda attığı bakışa bayıldım...maşallah süphanallah:)))

havuzda çok yoruldum şimdi biraz dinlenme zamanı:))

su içmeye bayılıyorum..patlayana kadar içebilirim..

arkamda gördüğünüz çiçeklerin ismi akşam sefasıymış..akşama dogru açıyor..öğlen saatlerinde kapanıyorlar..babannemin bahçesindeki en güzel çiçeklerden biri..

civcivle oynadığım günün ertesinde malesef civcivim öldü..benim bir kabahatim varmı acaba(((

şimdi temizlik zamanı...

abla kucağında hamak keyfi...harika...

şimdilik bu kaday..iyi seyirler teyzoşlarım..

amann anıl paşamla aysu hanımımız varmış burda gelinle , damattı demi hatırladığım kadarıyla..beşik kertmesi.:))))
çok tatlılar yaa...maşallah kuzulara...

kızz yaramazzz seni ne tatlısın ama hiiiç kendini sevdirecek birine benzemiyon valla:))
benim oğlan gibi sende öptürmeyen cinstensin sanırım.
şaka bi yana valla yaramazlığı gözlerinden belli:)

ay inanmıyorum hilal ,nolmuş bu kıza ,maşşallah 41 kere ,ah yerim onu ben ya ,çok güzelleşmiş ,ay yüzlü koca göz seni ,cicilerinde birbirinden güzelmiş annen zevkli hatun ne güzel giydirmiş seni öyle ..allah bahtını açık etsin yavrum ..

eylülcüğüm güzel dileklerin çok teşekkür ederim canım..allahım bütün yavrularımızın bahtlarını güzel etsin, onların acılarını bize göstermesin...

Ahanda gelinim gelmiş.Dünyalar kadar güzel maşallah..Yerim yavrumu.Hilalim büyüdükçe sana benziyo bu tontiş.Kilo falanda yerinde kuzumun.Bakışlara gelince fettan yaaaw, oğlumun hakkından gelir bu.Varsın gelsib, kendini ezdirmesin.Hoş oğlum çok sevgi dolu ama olsun:)))))))

çok sağol dünürüm:)))şimdilik hiiiçççç sakınmıyoruz..memişmi açıkmış..kukuşmu görünmüş..ama büyüyünce dikkat edecek tabiki annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…