çok kötü bir durum ya..eşin çalışıyo mu;yani geç geliyor dedin ya..valla dikkatli karar ver canım..annene gitçeksin ama netice yine dönebilirsin ve eşin sadece kısa bir süreliğine istedign gibi olur sonra eger huyuysa normale döner..yine tabi sen daha iyi biliyosun canım
denizcimmm ne olur yAPMAAA..valla senle beni görüştürmeyecekler o olcak!!bak daha çok üzülüyorum sen böyle yapınca amasenağlama valla yavas yavas toparlanıyorum içim acısada canımmmm..ablana ne oldu peki..neden moralini bozdu?bak bana kızıyorlar şu anda çünkü seni anlamazlar..netten tanıdıgın biriyim netice ama aramızdaki bagı anlayamazlar..dua eidiyosun ve rahatlıyorum ben..sen iyi ol ama lütfennnn
slm kızlar ben ameliyattan çıktım ağrım yok sanıyordum meğer ağrı kesiciler ,iyi kesiyorlarmış şimdi her emişmemizde şekilden şekile giriyorum tekmelemesin diye..dün çok korktum Asrınım babaannesinin kucağında üst komşuya çıkarken bir ses duydum annem kucağında oğlumla merdivenlerden düşmüştü elim ayağım boşaldı dondum kaldım Allahtan oğlumun hiçbir yerine bişey olmadı ama kucağıma aldığımda ağlarken sustu ve boş boş baktı ,korktum sonrasında gülünce rahatladım o telaşeden yazık kadıncağıza neyin var diye bakamadım bile o da korkudan bembeyaz olmuştu zaten babamıza söylemedik artık,dilinden kurtulamayız diye..bu arada Asrın çok kusuyor aynen dediğiniz gibi kesmik kesmik ne zaman gaz çıkarmak için kucağıma alsam yada anakucağında normal normal oturuken bile ağzından dökülüyor ben çok alıştım artık,herkes fazlasını çıkarıyor diyor ,olurmuş öyle..
benımkıde cok kusuyorr cnm ve tam bı meme delısı emıp emıp kusuyor bazen hemen bazende sonra ama kesık kesık peynır yada yogurt gıbı :)
buyukler sutun yarıyor ondan boyle dedı bırde dr fazlasını cıkardıgını belırtmıstı. no problem ama dıkkat etmek gerekır her daım...yerimseniben
slm mkızlar iyiyz bakalım eşimle konuştum şu aralar morali bozuk olduğunu söyeledi.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?