2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

karamsarcım inşallah düzelir durumun..ne desek olmaz evlisin çünkü ve siz karar vereceksiniz herşeye..

gerçekten zor karamsarcım..ama dayanmam gerekiyor..sınav dünyası..ne olursa olsun sonu yine kadere dayanıyor..sende uyumuyosun..eşinle konuştunuz mu peki?

konuşmaya hiç fırsatıımız yok ki işte geç geliyor her gece....uykum kaçtı moralim çok bozuk kafam karmankarışık ne yapacağıma kararveremiyorum.

belki ibrazdan gelir bebişte uyuyor...bende yatamadım zaten bebeğime canım sıkıldı yazmıştım ya kusuyor felan keyfi yok benimde canım sıkkın n olunca hepsi zaten bir bir üzerine geliyor.

çok kötü bir durum ya..eşin çalışıyo mu;yani geç geliyor dedin ya..valla dikkatli karar ver canım..annene gitçeksin ama netice yine dönebilirsin ve eşin sadece kısa bir süreliğine istedign gibi olur sonra eger huyuysa normale döner..yine tabi sen daha iyi biliyosun canım

bilimiyorum ki canım ne yapmalıyım ki ama evde kaldıkça hiç değişen yok hep aynı belki kıymetimizi anlar annemlerde destek çıkarsa...... eşim petrol sorumlusu buyüzden her gece rapor fiyar felan uğraşır.

iyi düşün sadece canım..bebeginiz için..şimdi çıkmalıyım..biraz rahatsızım canım..bizi haberdar et olur mu?iyi geceler

karamsarcım eşinleoturup sakince konuşmayı denedinmi mesela çok üzüldüğünü belirttinmi bu davranışlarından dolayı sessiz kalma hiç bi zaman anlat derdini konuşmadan çekip gitme derim unutma bebeğin var artık canım bizlerde yaşıyoruz buna benzer sıkıntıları ben genelde konuşarak hallederim sorunumu

slm kızlar ben ameliyattan çıktım ağrım yok sanıyordum meğer ağrı kesiciler ,iyi kesiyorlarmış şimdi her emişmemizde şekilden şekile giriyorum tekmelemesin diye..dün çok korktum Asrınım babaannesinin kucağında üst komşuya çıkarken bir ses duydum annem kucağında oğlumla merdivenlerden düşmüştü elim ayağım boşaldı dondum kaldım Allahtan oğlumun hiçbir yerine bişey olmadı ama kucağıma aldığımda ağlarken sustu ve boş boş baktı ,korktum sonrasında gülünce rahatladım o telaşeden yazık kadıncağıza neyin var diye bakamadım bile o da korkudan bembeyaz olmuştu zaten babamıza söylemedik artık,dilinden kurtulamayız diye..bu arada Asrın çok kusuyor aynen dediğiniz gibi kesmik kesmik ne zaman gaz çıkarmak için kucağıma alsam yada anakucağında normal normal oturuken bile ağzından dökülüyor ben çok alıştım artık,herkes fazlasını çıkarıyor diyor ,olurmuş öyle..

yok canm sorun baska bırsey kesınlıkle senınle alakalı deıl. yanı gorusturmeme gıbı bırsey soz konusu deıl olamazda.! cocukmuyum ben :icecream:
ıyı olmana cok sevınıyorum :teytey: a.s.
ablamaın aptalca tavırları bazen canımı sıkıyor ona kızdım tartıstık ama 3 gun sonra barısırız bosver sen bızı

Bu arada benım oğlan sese cok duyarlı ya yanında fısır fısır konussak bıle duuyuyor hemen sıçrıyor uykusundan sızınkılerde böylemı

benımkıde cok kusuyorr cnm ve tam bı meme delısı emıp emıp kusuyor bazen hemen bazende sonra ama kesık kesık peynır yada yogurt gıbı :)
buyukler sutun yarıyor ondan boyle dedı bırde dr fazlasını cıkardıgını belırtmıstı. no problem ama dıkkat etmek gerekır her daım...yerimseniben

benimkinede mama yarıyo sanırım sırnaşık şey şaka bi yana demekki bu dönemde bebeklerde olağan bi durum ay büyüselerde dertlerini anlatabilseler keşke bu arada benim oğlan hala rock müzikle uyuyo sizde denedinizmi normalde 2dk bir uyanır müzikle daha uzun hem uyansada ağlamadan uyanıyo bakınıyo müziği dinlemeye devam ediyo :sm_cool:

selam kızlar
bakıyorum herkeste kusma sorunu var aynen bizdede var
benim kızım yürüyor teyzeleri :))))))
koltuk altlarından tutuyorum nasıl yürüyor anlatamam
hızlı hızlı kocaman adımlar atıyor sanki arkasından kovalayan var gibi koşturuyor
görseniz o kadar komikki
dün annemlerdeydim ve orda kameraya çektim o halini burda video paylaşabiliyomuyuz bilgisi olan varmı kızlar sizinle paylaşmak istiyorum o görüntüyüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…