2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaaa super sevcee bılmıyorum oyle bırseyı ama sanırım paylasabılır vıdeoyu atabılırsın buraya ben ızlemeyı cok ısterm canım . Allaha emanet maşallahh

kzılar ıcımde bır sıkıntı var bogulucam sankı . Allahım hayırlara cıkarsın ..

günaydın herkese bende sıkıldım walla evime gitmek istiyorum artık burda bi anneme bi kayınvaldeme bebeğim evine alışsın düzene girsin istiyorum artık neyse cuma gidicez Allah ın izniyle kazasız belasız inş:) benim kızımın uykusu çok hafif denizcim parmaklarımızın üstünde yürüyoruz uyurken yanında kounşursak açıyo hemen gözleri seninki gibi her gelenede diyoruz ses yapmayın diye ammaaaaa çocuklu misafir gelir gürültü içinde bi uyur mevlidinde herkes gidene kadar uyudu düğüne gittik o gürültüde uyuduu -tatlicadiarzu-çooooook cadı bunlar çooooooooook Allah sağlık sıhhat wersin

tanyeri ben konuyu bilmiyorumda annenlerin yanında tatilde falanmısın canım
gerçekten insanın evi gibisi yok kendi annemde bile en fazla 2 gün kalabiliyorum
veeeeeee kocacımda yanımda olursa tabiiii
birde şimdi zeynep var zaten bir yere gitmek başlı başına bir sorun oluyor
çanta hazırlamak baya bir vakit alıyor herşeyi düşünmek zorundasın koskocoman çantaya sığdıramıyorum eşyaları geçen gün anneme 1 günlüğüne kalmaya gittiğimde bile kızım için yanıma aldığım kıyafetleri abartmışım çoğunu giymeden geri getirdim
bez mama ve ıslak mendilini annemler almış orda duruyor en azından onları taşımıyorum
kızımla evden çıkarken kendime hiç bakamıyorum kapıdan çıkarken aynaya son birkez bakmadan evden çıkamazdım ama şimdi nerdeeeeeeeeee saçımı taradığım gün kendimi şanslı hissediyorum:)))))))))

sevcecim sen benden önce dogum yaptin kizinin resmini eklediginde daha ben hamileydim görünce ayy dedim benimde böle kizim olurmu..ben esmerim ve koyu kahverengi gözlerim,esim sarisin sayilir gözleride mavi ama malum esmerlik gen olarak baskin..kizim dogdugunda sacini görünce iste dedim tipki ben,ama gözlerini acinca zamanlada ten rengi sac rengi belirince anladimki tipki babasi yani benimde boncuk gözlü bir kizim oldu bi adida zeynep ve ben hala inanamiyorum,her gelen arkadasim bu kiz senin mi esini görmesek kesinlikle inanamazdik diyorlar..benim kizda adasi gibi pek hareketli dr hanim yürüme reflexini kontrol ederken bizimki zipliyordu dr hanim güldü o haline..

allah bağışlasın canım kızını
çok seviliyorlar kızım doğduğundan beri hayatım reklendi eşimle yaptığımız bütün planlarda artık hep kızımız önde geliyor yaşamımızı kızımıza göre şekillendiriyoruz
canım bebişlerimizin resimleri adlı foruma ben sürekli resim ekliyorum senin güzel kızınıda görmek isterim :))

denizcim neyin var canım çık biraz gez iyi gelir belkii
kızım eşim ve ben her akşam sahil yürüyüşü yapıyoruz
genelde hava esintili oluyor ama bütün hava şartlarına alışsın diye kızımıda mutlaka çıkarıyorum
sen bursanın hangi semtindesin ben burgazda oturuyorum burda fazla gezicek yer yok bizde genelde bursaya geliyoruz gezmeye
cumartesi günü zafer plazaya gittik kızıma waikikiden çok güzel tişörtler aldım
süper indirim vardı.artık yaz bitmek üzere olduğu için bazılarını önümüzdeki yaz için büyük aldım 40 ytllik şortlu takım 14 liraya inmiş kaçırmadım aldım hemen
gidip bakmanı öneririm

biz nilüfer ihsaniyedeyiz c tesi gunu bende zafer plazadaydım ama elbıse almıştım onu değıştırmeye gırdık gırdıgımız gıbı cıkmamız bır oldu aral yuzunden
bırgun goruşmek ısterım bu tarfalara gelırsenız canım .

slm kızlar temızlık yapıyorum ama sımdıden sırtım agrımaya basladı
herkes nasıl bakalım

bende ıyıımm ugrasıyoruz ıste. hafta sonu ıstanbuldayız sunnet dugunu var oraya gıdıcez ınsallah .
sımdıden herkese guzel bır hafta sonu dılerım ..
kızlar tatıle cıkan varmı yada cıkacak olan ? nasıl olur 3-4 gunde olsa ben cok ıstıyorum bunaldım cok

aynen bende çok bunaldım kendi kendime diyorum bebeşinle evde güselce vakit geçiriyosun daha ne sıkılıyosun diye ama gerçekten insanın hava değişimine ihtiyacı oluyo bu zamanlarda.ben annemlere yani ıspartaya gidicem haftaya oğlumda iyice alıştı dışarıya eskisi gibi ağlamıyo dışarı çıkınca öyle işte kızlar herkese sevgiler .a.s.

selam kızlar haftasonu kimsecikler uğramamış
benimde 4 gündüy yatılı misafirim vardı dün gittiler siteye giremedim
kızlar ben regl oldum yaaaaaaaaa
aranızda olan varmı
benim arkadaşımın bebeği 1 yaşında daha yeni oldu o
ben çok erken oldum galiba
bide acayip bir kanama oldu bugün 4.günü ve daha yeni azalmaya başladı
beni çok halsizleştirdi çok keyifsizim

sevcecim merhaba..bende iki gün önce oldum ama ne olmak..berbat bişey..hiç bu kadar agrılı olmamıştı..ve çok acayip bir acı hissediyorum..normal sanırım ama herkesin aynı olmuyor tabi..

sevcecim ne zaman doğum yapmıştın?ben tam bilmiyorum nezaman regl olunuyor?benim kırkım çıktı mesela ne zaman olursam normal sayılıyo??CADIARZU

kızlar sizce 6 saatlik yolculuk yapabilirmiyim otomobille bebişle ne düşünüyosunuz?

anım selam, ben de haziran annesiyim şuan doğumdan sonra 2. adetimi görüyorum.doğumdan 35 gün sonra ilkini gördüm ve çok kanamam oldu ama bu ikincisinde o kadar çok kanamam olmadı.sevgiler

kızlar sizce 6 saatlik yolculuk yapabilirmiyim otomobille bebişle ne düşünüyosunuz?

Canım biz bebişle 11 saatlik yolculuk yaptık ama trenle,yataklı bölümden aldık çok rahattı tıngır mıngır sallandı ve sabaha kadar uyudu evimizde gibiydi,fırsatınız varsa treni tercih edebilirsiniz ama kendi arabanızda rahat olabilir arkada sadece bebiş ve sen olacaksan tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…