2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizce 6 saatlik yolculuk yapabilirmiyim otomobille bebişle ne düşünüyosunuz?

biz kendi arabamizla 24 saatlik yolculuk yaptik hicte sorun yasamadik...bence bu durum birazda bebeginle alakali eger bebisin usluysa sikinti olmaz zaten araba sallanmasiyla devamli uyuyorlar :)

Biz tatilden yeni döndük (tabi tatil denilebilirse):bbo: yazlıktaydık ameliyat oldum ve ameliyattan sonra da oğlumda dahil 4 erkeğe hizmet etmek zorunda kaldım sürekli yemek,bulaşık vs...ne dikişlerimi hatırladım ne de denizi saolsunlar..ayrıca bebekle tatil çok zor oluyomuş bunu anladım dışarı çıkamıyorsun yada çıkarsan bazı şeyleri göze alacaksın (dışarıda emzirmek,alt değiştirmek,pimpirikli bir kocanın dırdırını dinlemek...)

kızlar bebişlerinize verdiğiniz hazır içme sularını kaynatıyomusunuz
ben şimdiye kadar hep kaynatıyodum ama bir arkadaşım hazır suların kaynatıldığında içindeki minerallerin yok olduğunu söyledi
çok kararsız kaldım doktorumuza sormayıda unuttum
ben birde mamada verdiğim için çok su tüketiyorum zeynep için
siz ne yapıyosunuz

2 gün önce zeynebi kontrole götürdüm maşallah gelişimi çok iyiymiş kızımın
kalça çıkıktığı kontrolü için ultrasonada girdi kızım allahıma şükür ondada bir sorun çıkmadı
aşılarımızıda olduk bu seferki aşı 2 tane yapıldı biri kolundan biride bacağından
kızımın çok canı yandı özelliklede koldan yapılan çok zordu birde zeynebi ben tuttum yapılırken içim yandı resmen
kol ve bacağı sıkı tutmak gerekiyomuş kızlar dikkat edin aşı yaptırırken

slm kızlar siteye giremiyorum uzun zmandır annnemleredeyiz bizim kız iyiyce huysuz oldu....ne yapacağımızı şaşırdık bir ağlamaya başladı mo tamam ne yaparsak yapalım susmuyor ateşinide çıkarıyor sonra çok zor ya bebeğinin huysuz olması...bu arada 2 buçuk aylık oluyoruz ve ben adet görmedim.........ne zman gelecek ki..
acaba hamle kaldım da...................................

bu arada ben aralla istanbula bıle kendı arabamızla zar zor gıttım uff ne zor bır cocuk yaa..
ama neysekı sallamayı unutturdum artık ellerımız kopuyordu kurtuldukk şukurler olsun..

slm. benim kız da tam 2 buçuk aylık oldu, ben de adet olmadım daha, normaldir bence, bir de emziriyoruz. endişelenmene gerek yok bence. korunmamış mıydınız?

slm annişler umarım hepinizin moraller iyi,bebişler sağlıklıdır. biz bugün 2.ay aşılarımızı olduk çok üzüldüm küçük aşkıma ağlamasına kıyamadım Allahtan babanesi vardı yanımızda o tuttu ben kötü olunca.. ben bişeyi merak ediyorum pnömokok aşısını yaptıran var mı? 2. ayda mı,3. ayda mı yapılıyor kararsız kaldım 3 ay aşı yok sanırım o zaman vurdurmaya karar verdim,bir de aşılar ateş falan yaptımı bizim şu an itibarıyla ateş yok ama gece olur mu bilemem her ihtimale karşı calpol aldım

pnomokok aşısı 3 5 7 de yapılıyor.bizim doktor öyle söyledi.eczaneye getirtmek lazım.ben 1 gün önceden söylicem.alıp ağlık ocağında yaptırcam.27 ağustosta tam 3 aylık olcak.ozaman.

pnomokok aşısı 3 5 7 de yapılıyor.bizim doktor öyle söyledi.eczaneye getirtmek lazım.ben 1 gün önceden söylicem.alıp ağlık ocağında yaptırcam.27 ağustosta tam 3 aylık olcak.ozaman.

canım biraz önce okudum bu aşı 2 yaşından önceki çocuklara önerilmiyomuş iyice araştırıcam bende ama sem yinede dr bir kere daha sor bizide bilgilendir

arkadaşlar başka bir sirede ise 2 yaşına kadar bütün çocuklar aşılanmalıdır yazıyo hepimiz dr larımıza soralım birbirimizi haberdar edelim

arkadaşlar az önce bi programda süt artırıcı bi yöntemden bahsetti çocuk doktoru.sabah saat 5 de emzirmek sütü büyük ölçüde artırıyormuş.sebebi ise sabah 5 gibi vücudumuzda salgılanan bi hormon.benim oğlum sabah 5-6 gibi uyanıyor ve emiyor.gerçektende sütüm bol. birde gece düzenli uyuması için emzirip uyuttuktan sonra sabah 5e kadar uyandırmamalı,eğer uyanıyorsada emzirmeden tekrar uyutmaya çalışmak gerekirmiş.böylece bebek gece yemek yemek için değil uyumak içindir fikrine alışıyormuş.uykusu da düzene giriyormuş.

pnömokok aşısı için özellikle doktoru aradım.önemli bi aşı yaptırmanı tavsiye ederim dedi.rotavirüs için ise çok önemli değil dedi.

selam kızlar
benim kızımın dr u da pnömokok aşısını yaptı.rotavirüs pnömokok kadar önemli gerekli değil dedi.biz eczneden felan getirtmedik hastanede vardı.verem aşısını artık özel hastaneler yapamıyormuş biliyor musunuz?devlet gidin sağlık ocağında yaptırın diyormuş.ne alaka anlamadım.diğer bütün aşılar yapılıyorda verem niye yapılmıyor ki?gidecez mecburen sağlık ocağına.kızım uyandı.bye hihoyyyt

bnm kı saat başı emıyor ya ne gece ne gunduz dınlemıyor..
ve sutum azaldı artık bedenımde cok yorgun sırtım agrıyor hala
ve 3 gundur boynun tutuldu acıdan kıvranıyorum yattıgımda eşım kaldırıyor zorlanıyorum cok
gece bırde emzırırken duşunun halımı
bırde dun havuzda sanırım mıkrop kaptım sol gozumda arpacık gıbı bır şışkınlık oldu
geçen gunde ayak baş parmagım ıltıhaplandı yuruyemıyorudm bıle bı yere çarptıgımda ıse aklım başımdan gıdıyordu .
bunun dışında eve sıvrısınek gırıyor her gece eşımle onları avlamaya çalışıyorum ama yınede nerdne gırıyorlarsa yıyorlar bızı geçen gun aralıda ısırmışlar nası sınırlendım anlatamam
böyle bacılar ..
kısacası gazi modunda dolaşıyorum her yerım darbelı her yerım agrıyor yada acıyor

bu arada kac kıloyum bılmıyorum ama baya verdım sıcaklar bırde cocuk baya gıttı eskı kotlarım harıc herseyımı gıyebılıyorum . gören dogum yapmamış gıbısın dıyor
dun havuzda sıteden bı abla dunyanın en guzel annesı dıye ıltıfat ettı bana dıgerlerıde baktılar fıs fıs konuşuyorlardı ve eve gırdım gozum agrımaya başladı nazar degdı sanırsammm :)

dün kızımın arkasındaki saçlarını kesmek zorunda kaldım kızlar ensesini feci terletiyor ve hep pişik yapıyor tabi bunada kesmek denirse korkuyla birazcık uçlarından hemen alıverdimmmmm.canım benim kafasını oynatırken birde makas çarptı korktum bende ama ağlamadı yani ağladıda tabi sıkınldıda ondan kızımın saçları çok uzadı ne yapacağız bilmiyorum zor oluyor onada bizede hep terletiyor aşırı derecede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…