dün kızımın arkasındaki saçlarını kesmek zorunda kaldım kızlar ensesini feci terletiyor ve hep pişik yapıyor tabi bunada kesmek denirse korkuyla birazcık uçlarından hemen alıverdimmmmm.canım benim kafasını oynatırken birde makas çarptı korktum bende ama ağlamadı yani ağladıda tabi sıkınldıda ondan kızımın saçları çok uzadı ne yapacağız bilmiyorum zor oluyor onada bizede hep terletiyor aşırı derecede...
kız kesecek kadar uzunmu kızının saçı maşallah benimkinin saçı yok denecek kadar az
herkese merabaaa
ohh be sonunda internete kavuştuk ne zamandır giremiyodum merak ediyodum bebişler ne alemde hemen hızlı hızlı okudum yazılanları.benim kızımda geldi yeni evine alıştı çok şükür doğdupundan beri geziyo yavrum.
sevcecim bizimkide zeynep gibi saçsız erkeğe benziyo ikinci erkek olcak diyolar bana:)
birinci bi büyüsün bakalım.ece hanım gezmeye iyi alıştı her akşam dışarı çıkıyoruz"şimdide yanımda yatıyo mızmızlanıyo saati geldi yaa gezcek
canım kaç aylık bebeğin ve dışarı rahatlıkla çıkarıyor musun......ne giydiriyor ve nasıl taşıyorsun.....:1hug:
kızlar ben hala gebelik takvimimle duruyorum linki nereye yapıştırıyodukkk
bnm kı saat başı emıyor ya ne gece ne gunduz dınlemıyor..
ve sutum azaldı artık bedenımde cok yorgun sırtım agrıyor hala
ve 3 gundur boynun tutuldu acıdan kıvranıyorum yattıgımda eşım kaldırıyor zorlanıyorum cok
gece bırde emzırırken duşunun halımı
bırde dun havuzda sanırım mıkrop kaptım sol gozumda arpacık gıbı bır şışkınlık oldu
geçen gunde ayak baş parmagım ıltıhaplandı yuruyemıyorudm bıle bı yere çarptıgımda ıse aklım başımdan gıdıyordu .
bunun dışında eve sıvrısınek gırıyor her gece eşımle onları avlamaya çalışıyorum ama yınede nerdne gırıyorlarsa yıyorlar bızı geçen gun aralıda ısırmışlar nası sınırlendım anlatamam
böyle bacılar ..
kısacası gazi modunda dolaşıyorum her yerım darbelı her yerım agrıyor yada acıyor
bu arada kac kıloyum bılmıyorum ama baya verdım sıcaklar bırde cocuk baya gıttı eskı kotlarım harıc herseyımı gıyebılıyorum . gören dogum yapmamış gıbısın dıyor
dun havuzda sıteden bı abla dunyanın en guzel annesı dıye ıltıfat ettı bana dıgerlerıde baktılar fıs fıs konuşuyorlardı ve eve gırdım gozum agrımaya başladı nazar degdı sanırsammm :)
DENIZCIM GECMIS OLSUN YA BeNIMDE AYAKPARMAGImDA ILTIHAP GİBİ BİŞEY OLDU CARpINCA ACIYOR COK NASIL GECIRCEZ ONU BILGIN VARMI alkol sürüyorum arada indı biraz şişliği ama gecmedı tam :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?