2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız kesecek kadar uzunmu kızının saçı maşallah benimkinin saçı yok denecek kadar az

hahaha sevce efenın yanında kızın ıkı bucuk ısaretı yapmısss terbıyesızz edebsızz tombişşş senıııııııı cok tatlı maşallah
keltoşum benımm kokluyorum ben onu

herkese merabaaa
ohh be sonunda internete kavuştuk ne zamandır giremiyodum merak ediyodum bebişler ne alemde hemen hızlı hızlı okudum yazılanları.benim kızımda geldi yeni evine alıştı çok şükür doğdupundan beri geziyo yavrum.
sevcecim bizimkide zeynep gibi saçsız erkeğe benziyo ikinci erkek olcak diyolar bana:)
birinci bi büyüsün bakalım.ece hanım gezmeye iyi alıştı her akşam dışarı çıkıyoruz"şimdide yanımda yatıyo mızmızlanıyo saati geldi yaa gezcek

canım kaç aylık bebeğin ve dışarı rahatlıkla çıkarıyor musun......ne giydiriyor ve nasıl taşıyorsun.....:1hug:

canım kaç aylık bebeğin ve dışarı rahatlıkla çıkarıyor musun......ne giydiriyor ve nasıl taşıyorsun.....:1hug:

ewet canım hemen hemen herakşam çıkıyoruz 1 2 saat dolaşıyoruz arabasına koyuyoruz eceyi bakına bakına gidiyo tabii babamız kimseler görmesin diye üstünü kapatmazsa ben zorla açıyorum tekrar bakınıyo sonrada uyuyoo minik kelebeğim biraz arabasında uyumasına izin weriyorum hemen ewe gelmiyoruz çünkü uyanıyo iner inmez.benhavanın durumuna göre genelde kısa kollu giydiriyorum altınada pantolon bacakları üşür diye şort giydirmiyorum

kızlar ben hala gebelik takvimimle duruyorum linki nereye yapıştırıyodukkk

kontrol panelinde detay bilgileri düzenlede en altta kilo takibi yerine yapıştırıyouk canım bende yapıştırdım ama olmamış galiba yanlış linki kopyaladım

sevcecım masallah kızın cok tatlı bantta pek yakısmıs benım oglumunda fazla sacı yok dısarda görenler bızede hep kızmı dıyor

selam kızlar havalar çok sıcak evde bunalıyoruz kızım uyumakta bile zorlanıyor
akşam olsada eşim gelip bizi sahile götürse diye dört gözle bekliyorum
gündüz dışarı çıkmak mümkün değil bu sıcakta

DENIZCIM GECMIS OLSUN YA BeNIMDE AYAKPARMAGImDA ILTIHAP GİBİ BİŞEY OLDU CARpINCA ACIYOR COK NASIL GECIRCEZ ONU BILGIN VARMI alkol sürüyorum arada indı biraz şişliği ama gecmedı tam :asigim:

Son düzenleme:
çok sıcak gerçekten kızımda huysuzlanıyo ancak akşam arabasında gezdirirken uyutuyoruz kış bebeği daha kolaymış heralde yaa giydir sımsıkı dursun şimdi çıplakkende terliyolar az kaldı inş hayırlısıyla kışa varırız.denizcim geçmiş olsun hiç sesin çıkmıyo iyice yataktan kalkamıcak hale mi geldin yoksa bu sıcakta havuzdan çıkmıyosundamı giremiyosun sen yine şanslısın biz kuru sıcakta yanıyoz

DENIZCIM GECMIS OLSUN YA BeNIMDE AYAKPARMAGImDA ILTIHAP GİBİ BİŞEY OLDU CARpINCA ACIYOR COK NASIL GECIRCEZ ONU BILGIN VARMI alkol sürüyorum arada indı biraz şişliği ama gecmedı tam :asigim:

cnm benım kı gecmedı yakında ıltıhap ı kuruyuınca operasyon yapılıcak mecburen.. :1no2:

kısaca anlatayım ;
sol ayagımın bas parmagı ıltıhap oldu ama cok blleı belırsı bırseydı ben onemsemedım pek hatta oynadım durdum orayla bırde hergun havuza gırdım ama baktım kı su dalgasında bıle canım yanıyor ztn bırgun ıcerısınde ıcınden et fırladı kızlar mıdenız bulanmaz ınsallah okurken . ama bılgılendırmek ıcın anlatmam lazım.
tırnagım batmış ve kenarından tırnagın uzerının neredeyse yarısını kaplayacak sekılde et fırladı ve suan hala tırnagımın uzerınde kıpkırmızı sekılde orda duruyor ayrıca ıltıhap akıoyr ama o yavasladı .. yurumekte bıle zorlanıyordum bırde bebek bakıyordum bu halde
battıcon ve bır krem kullanıyordum ama nafıle gecmedıı yanlıslıkla bı yere degsem carsafa fln yanı aklım basımdan gıdıyordu.. sonunda ıkı gece once bıze acilin yolları gozuktu ..
:a015: dr enfekte olmus suan bırsey yapılamaz dedı bır antıbıyotık (mezırenler ıcın) ve bırde agrı kesıcı verdı bunları kullanın sonra gelın orayı uyusturup o etı alıp batan tırnaga kanal acıppppp dıkıs atmamız gerekecek dedı :çok üzgünüm: suan antıbıyotık kullanıyorum ve guzel ayakımın guzel bas parmakının kesılmesını ız kalmasını ıstemıyorum :1no2: eşım sanırım zorla goturucek benı kaydirigubbakcemile

NOT : kızlar hamılelıkte bedenımız sısıyor ya tırnak batmaları o zamanlar baslıyormus cunku et sıstıgı ıcın tırnagın batması cok kolay oluyormus ozellıkle benımkı gıbı kıvrık tırnaklı arkadaslara seslenıyorum.. sakın sakın tırnaklarınızı derınden kesmeyın.. cok fecı bırsey ..

Allah herkese kolaylıklar versın benım basımada gelmeyen kalmadı yaaa
bu arada gozumde sısmıstı neysekı o gectı arpacık cıkmıstı
benım bı chek-up tan gecmem sart oldu artıkkk gamyoncuiremsu

kızlar buarada sanırım ben artık emzirmeyecem
kac gündür kesmişim
göğsümdeki yaralar şişlikler beni mahfetti
ilaç kullanıyorum lansinoh nerde cıktı tekrar anlamadım
kızıma mama veriyorum preaptamil milupa
baska benim gibi var mı merak ediyorum
bilgilendirilmek istiyorum[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

canım bende mama weriyorum kızıma aptamil 1 başta pre kullanmıştım ama o daha çok prematürelerde kullanılıyomuş bizde 1 e geçtik zaten 1 in kutusundada 0-4 ay yazıyo biraz daha fazla sadece enerjisi filan.1 ay sonra filanda 2 ye geçicez inş büyüyolar sıpalar:)
yaa benim kızımın boyu 62 kilosu 5300 zayıf duruyo dr iyi diyo tabii ama işte tombul tombul bebeklerin yanında uzun ince bi kızım war hanfendide doğduğundan beri hiç oburluk yapmıyo doysun hemen diliyle ittiriyo yada ağzını sımsıkı kapatıyo maması bekliyo ööööyle dudaklarında çok komik oluyo sağlıklı olsun yesin karnı doysunda canımın içi anasına benzemesin zaten ağzım 5 dk boş durmuyo kilolar aldı başını gidiyo hayırlısı olsun bakalım

slm annişler bu göğüs ucu yarası ne yazık ki hala bende de var denemediğim şey kalmadı tek göğsümün yarası geçmedi (geçiriyorsa son olarak lansinohu deniycem)ve o göğüsten delinmiş poşet gibi dolunca sütler akıyor heryerim ıslanıyor ped falan kurtarmıyor..ve sanırım bu yüzden lohusa sıtmasımıdır ,göğüs tıkanmasımıdır onu yaşıyorum sık sık göğsüm dokunamayacak kadar taş kesiliyor ve müthiş ağrıyor ardından acayip bir üşüme nöbeti, tüm vücudum kemiklerim ağrıdan duramıyorum,halsizlik vs...
bu arada bizimde doğuştan epey saçımız vardı ve şimdi kedi tüyü gibi heryerimiz saç acayip dökülüyor.
vitamin olarak ne veriyorsunuz doktor bize vitabiol diye bir şurup verdi,bağırsaklarına da iyi geleceğini söyledi ama içerken çok zorlanıyoruz şırınga alıp onunla içirmeyi deniycem...

canım bende burnu tıkanınca kızımın süt sıkıyorum bazen emerken denk getiremiyorum burnuna şırıngayla sıkıyorum ama şırınga sert olunca birden gidiveriyo tıkanıyo ağzından werirken çok dikkat et birden gitmesin.
benim kızımında saçları zaten azdı şimdi bide dökülmüş arkaları bide iyice tüy gibi oldular incecik arkası hep düğümlenmiş yata yata bende diyorum ne yapışıyo ssaçına"meğer düğümleniyomuş saçları:)

hepınızı opuyorumm bacılarr bnm parnak hala aynı ama sanırım bıraz daha ıyı gıb. yınede dr a gıdıcez esımle . herkese saglıklı gunler dılıyorumm
optm tekrardann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…