- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
geçmiş olsun karamsarcım bebekler tüm waktimizi alıyo gerçekten bende onu uyuttukça kkdayım hiiiç ewe baktığım yok yorgunluktanda ölüyorum zaten ayaklarımın üstüne basamıyorum bacaklarım ağrıyo bu gidişle kemiklerimi ölçtürücem yakında kemik erimesi başladı ne Allah korusun
bu arada karamsar kızının ne aşısı war bize 15 ekime dün werdiler yani 2. aşıdan 2 ay sonra yanlış mı yazdı acaba hemşire karnesine her ay mı yapılcak
canım bizde ağustosda aşı olmadık eylülde olacağız 4. aşımız...senin minik kaçında doğdu ...
hmmmmm kızım 10 haziran da doğdu ekimde bi sonraki aşımızda inş onuda sorunsuz atlatırız
yine sabahın köründe uyandırdı kızım karnın doyurdu uyumuyoda cadı oyun istiyo bıraktım dönmeye çalışıyo başladımı sizinkilerdede dönme çabaları dönenlerde vardır belki biz daha sol kolun üstüne anca yatıyo ama çok tatlı ıh-ııhh bi uğraşıyo acayip yoruluyo bi de tutmayı öğrendik yakasından tutup yukarı çekiyo kendini öyle dönüyo yanında sonra yastığını tutuyo ayağını desteklicek bi yer bulrsa nerde yüzükoyun döncek
geçen gece emzirmek için alıyorum yatağından kucağımda bi ece geliyo ondan sonrada yastığı,yastığını tutmuş meğer cadı ben uyku sersemi onu zor tutuyorum bide yastık götürcez yanımızda çok tatlı yaaaabu saatten sonra artık kilo alırmı bu kız kıpır kıpır
sizinkiler neler yapıyo merak ettimsırnaşık şey
selam kızlar,herkes bebeğiyle meşgul kimsecikler yok.ama en güzel uğraş meleklerimiz.benim kızım da bütün günümü alıyor ediyle büdü gibi yapışığız.
ama kızmın gözleri hasta teyzeleri gözyaşı kanalları tıkalıymış.kaç gündür onunla uğraşıyorum.masajla geçecek inşallah :teselli:.sürekli akıyor çapaklanıyor.eli hep gözünde.kaşınıyo herhalde.ben de peşindeyim hep bişey yapacak çizecek gözünü diye.:çok üzgünüm:açılmazsa operasyon olacakmış.ameliyathanede ve anesteziyle..ufff canım sıkkın valla.beş dk lık bişeymiş ama olsun kıyamam meleğime....dua edin nolur......:1no2:
herkese merhabalar biz geldik oğlum ve ben
oglum 22 haziran dogumlu kac aylık 2 bucukmu 3 bucukmu
ayça hoş geldin bebğin hayırlı olsun doğum ne zaman oldu benimde kızım oldu 21 haziranda büşra naz ile uğraşıyorum bu ara okula başlayacanmı ben 22 eylüle kadar izinliyim sonrasında rapor alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?