denızcım benım parmakta gecmedı bende dra göstereyım barı hangı blme gıdılırkı cerrahımı cildıyemı?benımkı sankı tırnak batması degılde seytan tırnagı gibi bişey ay korktum valla
canım ne şurubu werdi dr kızına bizimde iştahımız yok pek diye polivit werdi deviti bıraktık onu kullanıyoruz sizin şurubu merak ettim.o kadar ağır şeyleri wermeye ne gerek war sağlıkları yerinde olsun tombiş olmasınlar napalım bizimki karnını doyuruyo sadece fazlasını yemiyo boyumuzda uzun olunca zayıf duruyo ama olsun çubuk krakerimiz o bizim:)
hoşbuldum aycacım selamlar . cok kötu anlar Allah senın yavrınada bır daha yasatmasın canım . morarma olmamasına dıkkat et eger bır daha olursa. beynıne oksıjen gıtmemesı durumu tehlıke yaratırmıs cunku. yada ılerde kapl ıle ılgılı sorun olurmus .
kızlar ben cok sıkıldım evde . cok hemde arada sırada kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum. calısman ıstıyorum ıstanbuldan bursaya gelın geldıgımı bılıyorsunuz. ıs aramaya baslıyayım mı burda pek cevremde yok cunku . belkı ıyı olur bnm ıcın ama aralı emzırıyorum onun ıcın ıse baslamakta ıstemıyorum . hem cocugumun tum ılklerıne ben sahıt olmak ıstıyorum oncelkle . ne gıbı bırseyler ugrasıp kendımı oyalayabılırım dersınız.. sız neler yapıyorsunuz??
bu arada bız esımın aılesıyle altlı ustlu oturuyoruz yanı alt daırede onlar var ve hep beraberız . yemek yapmıyorum ben aslında dogru duzgun ıs bıle yapmıyorum daha dogrusu yapamıyorum. epıdural yerım ve hamılelıgımde baslayan sırt agrılarım hala aynı hızıyla devam edıyor .. ıkı gomlek utulesem hemen yatıp sırtımı dınlendırıyorum emzırırkende sırtım cok agrıyor. allah razı olsun kı kayınvalıdem herseye kosuyor yemek yapma derdım yok hep kadıncagız yapıyor hatta arada beraber bnm evı temızlıyoruz. o olamasa hapı yutmustum emınım. ama yınede sıkılıyorum bı sekılde calısmak ıstıyorum NE DERSINIZ
valla epiduralden tek muzdarip benim sanıyodum benimde belim çabucak ağrıyo ama neyazıkki senin gibi işlere yardım edenim yok eskisi gibide canla başla temizlik yapmıyorum yemeği bile zor yapıyorum çünkü oğlum gündüzleri 45er dakika uyuyo sonra 1 saat oynuyoruzderken vakit geçiyo o konuda şanslısın bence çalışma denizcim pişman olursun evin işine bile yetişemiyoken birde iş zor gelir sık dişini oğlun yaşına girsin sonra çalışırsın çevrede yaparsın.ben öğretmenim ama kaytarcak bahane arıyorum ankarada 6.senem fakat arkadaşlarım hep farklı şehirlerde benimde çevrem yok evde oğullarımızla geçirdiğimiz her anın tadını çıkaralım derim ben.çok sıkılırsam alıp oğlumu lojmanın içinde geziyorum hiç olmadı eşimi ikna edip alışveriş merkezine gidiyorum yapabileceğimiz aktiviteler şimdilik bunlarla sınırlı seneye bu vakitler fingir fingir gezcez inşallah minik adamlarımızlakaydirigubbakcemile5
benim oglusumda ismis yaptirmiyor gunduzleri 20 dakika zor uyuyor
sonra hep ilgi istiyor tamam ilgileniyim ama yatarak felan kabul etmiyor biraz oynuyor sonra oyle bi yirtiniyorki duyan bisey oldu kesin der
emzikte almiyor alsa belki biraz rahat ederiz ona ugrasiyorum
ve kesinlikle kendi kendine uyumuyor gogsumde uyumak istiyor uyuyor yatiriyorum uyaniyor hele aksam uyutana kadar 2 saat geciyor
gece duzeninide bozdu kac gundur
dusunun gunum hep onunla geciyor
bu arada suan yirtiniyor bakmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?