2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar. Bende bir haziran annesiyim hemde ikiz annesi. Çok harika bişey bi o kadar da zor tabii. Allah bütün annelere kolaylık versin...

Kızlarrrrrr bırazdan yola çıkıyoruzz hastaneye dogruu.. parmagıma batan tırnak için operasyon geçırıcem.. lutfen bana DUA EDIN ..

HEPINIZE SELAMLAR.. SEVGILER..
DUA ETMEYI UNUTMAYIN GELDIGIMDE SORUCAM KIMLER DUA ETMIŞ DIEE :)
ŞAKA BI YANA TIRSIYORUM GALIBA UFAKTANNN :s

cemrecim rabbim yardımcın olsun canım
umarım kolay geçer operasyon şimdiden geçmiş olsun

teyzeleri dün çektim nasıl büyümüşmü ???[

sevcecim maşallah çok büyümüş kızın allah nazarlardan saklasın bütün meleklerimizi denizcim sanada acil şifalar diliyorum canım benimde ayak sorunum sanırım dolama denilen bi olay çünkü batan tırnak yok acıyan ette bu da bi tür enfeksiyomuş yarılıp temizlenmesi gerekiyomuş bende gitcem operasyona ama ben bayramdan sonrayı bekliyorum çünkü görümcemin nişanı var yürümekte zorlanırım iyice dinlenmek gerek operasyondan sonra benim şişlik yok sadece acıyo çorapın ucunu çekiştire çekiştire bi hal oluyom o bile acıtıyo gerdiği için parmağı bide terlik giyiyoduk artık havalarda kötüleşti yırtamadık yine :)

beceriksizliğim üstümde yine yapamadım neyse linke tıklayıp bakarsınız kıslarrrrrrrr

teşekkür ederim zuzi bida denicem bakalım nasıl olcak bu arada senin kızında prenses gibi maşallah

kızlar canım çok sıkkın
bana yardım edin.sağlık ocağına götürdüm bugün yaklaşık 1 ay oldu tartmayalı .1 ayda 350 gr almış.sütümmü yetmiyor acaba.ortalama 800gr.alması gerekiyor diye biliyorum
niye almamış sizce.biraz yememden kestim ama sütüm var..akıyor çünkü...
geçen ay 1300gr almıştı
çok üzüldüm

burdan bakabilirsiniz maşallah çok yakışıklı olmuş.

ayşegülcüm saçları nasıl uzamış öyle çok şeker maşallah çok büyümüş
benim oğlum büyümüyor kızlar sanırım ya
niye acaba....ne olur rahatlatıcı birşeyler söyleyin

ayşegülcüm saçları nasıl uzamış öyle çok şeker maşallah çok büyümüş
benim oğlum büyümüyor kızlar sanırım ya
niye acaba....ne olur rahatlatıcı birşeyler söyleyin

öyle düşünme benim oğlumda az kilo almaya başladı ama boyu çok uzuyo üstelik ben sırf mama yediriyorum anne sütü almıyo oğlum bu dönemlerde iştahları düşük oluyo malum gaz sıkıntılarından dolayı neyin kendilerine o sıkıntıyı verdiğini çok iyi biliyolar mesela ben oğlumu kandırıyorum gazı için papatya çayı içiriyorum ve mamayı hiç sevmiyo bitki çayını içerken çaktırmadan biberonu değiştirip mamayı veriyorum içmeye devam ediyo böylece buna rağmen az yiyo önemli olan az kilo alması değil sağlıklı olması yerimseniben

maşallah kızlar bebişleriniz çok tatlı bu arada sanırım sizinkiler yavaş yavaş oturmaya başladılar ???

maşallah çok şeker
çok büyümüş minik ya çok tatlı
kaç aylık bu resimde yenimi

yeni resim canım dün çektim
29 eylülde 4 ayımız bitiyor artık büyüdü benim kızım
canım ardanın kilo almadığından bahsetmişsin
bu ay bencede az kilo almış benimde bildiğim en az 800 gram almalılar
sütününde bol olduğunu söylüyosun acaba yinede yetmiyo olabilirmi
benim sana önerim doktorunla ek mamaya başlaman konusunda görüşmendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…