2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım hepinize geçmiş olsun ya çok üzüldüm bu tırnak batması ne kadar kötü bir şey ... cemrecim bence biraz daha bekle çalışmak için miniğin bir büyüsün yazık kuzumuza annesiz olmaz .............

benimde aynı epiduralden sonra sırt ve bel ağrısından ölcem röntgen bile çektirdim bişey çıkmadı fıtıkta yokmuş ne zamana kadar çekcez bilmiyorum bebişlerde büyüdü ve ağırlaştı kucakta taşıyınca iyice ağrıyo offf offff bi çocuk çıkardık gazi olduk sonunda neyse allah onlara uzun versinde çekeriz biz napalım yerimseniben

bu arada hanımlar benim oğlan 2gündür elini yumruk yapıp ağzına sonuna kadar sokuyo ısırmaya çalışıyo sizdede varmı böyle bi durum emzik veriyorum almıyo (zaten doğduğundan beri almamıştı:)

Benim küçük aşkım yaklaşık 15 gündür eli ağzında dolaşıyor dişler sanırım kaşınmaya başladı ne versem ağzına götürüyor hatta bazen çok ağlıyor sanırım erken çıkarcaz ( babası da 3 aylıkken diş çıkarmış)ben calgel diye bir ilaç aldım kaşınınca ve çok mızıldarsa azıcık sürüyorum diş etine o biraz sakinleştiriyor,bazen elimi veriyorum nasıl sert ısırıyor serseri cuk cuk cuk sesi geliyor akşama kadar çok tatlılar yaaa...birde bugün farkettim artık kendi başına dönmeye başladı sırtüstü yatarken yüzüstü oluverdi gözümün önünde artık yalnız bırakmaya gelmez bunlar veee hala saçları çokk dökülüyor tabi elde ağızda hep yutuyor geçen bi baktım kakası hep saç tüyü içinde..bir de dediğiniz gibi iyice ağırlaştılar belim sırtım çok ağrıyor kucakta gezdirince...
Biz karar almıştık 6-7 aylık olana kadar dönence almıycz diye çünkü dönencenin yenidoğanda çok zararlı olduğunu bebekte otizme falan sebep olduğunu söylemişlerdi sabit bakıp kalıyo diye ama geçen dayanamadık baktım bizimki oyuncak arıyor konuşmak istiyor şimdi akşama kadar dönencesiyle zaman geçiriyor iyi ki almışız bir de aldığımız dönence her yere takılabiliyor anakucağına ,pusetine falan tavsiye ederim çok kullanışlı...

canım bende düşünüyorum bi donence almayı kızıma
ne marka aldınız ve ne kadar ben bitane sordu 109ytl dediler dudagım ucukladı zaten daha yeni oyun halısına 120ytl verdim babamız bizi kesecek onuda istersek ablamıza hiç böyle seyler almamıştık ikinciler daha bilinçli oluyo hep zekası için bişieyler yapmak istiyo insan:dance::sm_cool::dance:

canım ben kraftınkini aldım basit bişey bi kaç ayıcıklı 20 ytl pahalıya kaçmadım sıkılcak çünkü hemen yada sıkılıp sıkılmıcağını tahmin edemiyosun tek sorun kurmalı bu dönence müzik bitince tekrar kuruyosun bi 5dk falan ötüyo bende 5dk iş yapmaya çalışıyorum gelip gidip kuruyorum dönenceyi bide ben başka bişey keşfettim çamaşır sepeti olur ya delikli dikdörtgen onun içine koyup bulunduğum odaya taşıyorum bakıyoki yanındayım ağlamıyo etrafı keşfediyo oturabilse oyuncak falanda verirdim eline oyalanırdı

Canım biz Tiny love marka internette bulabildiğim kadarıyla resmini de ekliyorum bu kurmalı falan değil açınca kapatana kadar çalıyor müzik o arılı oyuncaklar da dönüyor dediğim gibi her yere takılıyor biz 54 ytl ye aldık

benim oğlumun da iki eli de ağzında hep.emzik alıyo ama onu atıyo ellerini sokuyo hemen ağzına.onlar daha tatlı galiba:1rolleyes: ellerinden tutuyorum hemen kafasını kaldırıyo.kucakta da öne doğru kaldırıyo kafayı şimdiden oturcak kerata:roflol: gündüzleri de hiç uyumuyo ama akşam 7 oldu mu da uyuyup kalıyo.sahurdan sonra ayaktayız tabi:1rolleyes:

çok şekerler bu minikler ya
benim minikte rlini sürekli ağzına kyuyor.emziğini veriyorum bir eliyle tutup çıkarıyor,diğer elini ağzına koyuyor.yalnız hala kafasını tam anlamıyla tutamıyor.elinden tutup kaldırdığımızda (çok şaşırttı 8bizi) ayaklarından kalkıyordu ama hala kalkarken kafa arkada
gece 1den önce gece uykusuna girmiyor.6 ya kadar kesintisiz uyuyor.kalktığında o kadar acıkmış oluyorki göğsümü koparacakmış gibi emiyor.o halini seyretmeyi çok seviyorum .
Kızlar bu arada ben evde hergün egzersiz yapıyorum.günde 200gr veriyorum.ameliyat yerim ağrıyacak diye çok zor olanları yapmıyorum ama yinede 1 saat boyunca yapıyorum.her sabah tartılıp pantolanlarımı deniyorum ve olduğunu görünce çok mutlu oluyorum.75 kiloydum doğuma girdiğimde şimdi 59.5kiloyum.4-5kilo fazlam kaldı.ekmeğide kestim.sütüm azalacak diye yada kalitesi iyi olmayacak diye korktum ama,sütün kalitesi diye birşey yokmuş diye okudum.ne yersen ye sütün kalitesi aynıymış.o yüzden sıvı gıdalara ağırlık veriyorum.çok iyi beslenmiyorum yani.çok şükür sütümde iyi.
benim ufaklık 5,5aylık olunca çalışmaya başlıyacam.her yerde bakıcı arıyorum kimse eve gelmiyor ne yapıcam bilmiyorum.evlerine istiyorlar..sürekli bunu eşimle konuşup duruyoruz..ne yapıcaz diye.nasıl tanımadığım birine teslim edicem oğlumu bilmiyorum...

selam kızlarrr ..
donencelerden bahsedılmış bız dogdugundan berı kullanıyoruz ters bır etkısıne rastlamadık ama cok cok az 15 dk fln kullanıyorum gunde. cunku genelde alt katta babaannedeyızz :)
selamlar..

canım benim mink yaklaşık 1 aydır parmağını emmeye başladı emzik veriyordum attı onu oparöağını daha çok seviyor ben parmağını çıkarıyortum emziği sokuyorum hemen o da cadım benim huysuz kızım hemen terrr parmaklarını sokuyor.yumruklarınıda sürakli ağzında onlar hiç çımıyor zaten ...sırnaşık şey

Kızlar şu parmak emmekten bizde şikayetçiyiz.baş parmağını yakaladımı kötü emiyor.Emziği ise hiç almadı.hala uğraşıyorum ama birtürlü almıyor.Eline eldiven giydiriyorum onu bile ıslatıyor.Gece acıkıyor ağlıyacağına elini alıyor ağzına tekrar uyuyor.Eğer elinin emme sesini duyarsam hemen emziriyorum.Anlıyacağınız şaşırdım kaldımkafamçokkarıştı ne yapıcaz bilemiyorum artık.

slm kızlar benim kızımda dönmeye başladı atık sırt üstü yatırıyorum ve sağ ayağını atıp yüz üstü dönüyor
ayrıcada hiç yatmak istemiyor sürekli kucağımda herşeyi beraber yapıyoruz
el bileklerim ağrıyor çok eşime ovduruyorum hep

slm kızlar nasılsınız benim mink uykuyu artık sevdi önceden hiç uyumuyordu gündüzleri ama aRTIK UYUYOR MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN 1 SAAT BAKIYOR OYUNLAR OYNUYOR UYKUSU GELİYOR YARIM SAAT UYUYOR BİZDE BÖYLE İŞTE YORUYOR BENİ HAVALARDA SOĞUDU DIŞARIYADA İYİ ALIŞMIŞTI AMA ARTIK ÇIKARAMIYORUM ZATEN NAZLI BİR BEBEĞİM VAR HEMEN HASTA OLACAK DİYE KORKUYORUM BU AYIN 24 DE AŞIMIZ VAR İNŞALLAH HASTA OLMAZDIR KUZUM....
KZILAR BİE DE BİŞEY SORACAĞIM HAMİLE OLDUĞUMUZ AYPTIR SÖYLEMESİ HEMEN İLİŞKİNİN ERTESİ GÜNÜ BELLİ OLUR MU KAN TAHLİLİNDE .....................

çok hıçkırık tutuyor bizim ufaklığı
ne yapıyorsunuz emziriyormusunuz hıçkırınca
karamsarcım ilşkiden hemen sonra çıkacağını sanmıyorum.bazen aynı gün döllenme olmuyor çünkü.1-2 gün sonrada olabiliyor..bu arada kendin içinmi soruyorsun yoksa aman dikkat edin bir kaza kurşunu olmasın.bebişlerimiz daha çok minik

bizimkininde elleri hep agizda ben zorla emzigi veriyorum o elini aliyor bi bakiyorum emzigin sagindan solundan parmagini tikistirmmis
bu arada yeni alisiyor emzige ve cok faydasini goruyorum biraz rahatladim
ben ellerinden tutunca hemen kaldiriyor kendini zaten yatmayi hic sevmedigi icin
yatiriyorum oyle bi agliyorki sanki bisey olmus gibi kucaga aliyorum tik kesiyor agidi
sikildimi emzikle oyaliyorum kucagi unutmasi icin ne yapiyim gittikce agirlasiyor kucakta otuurmayida sevmiyor beyfendi gezdireceksin
karin uzeri yatmayi hic sevmiyor hemen kiziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…