canım bende düşünüyorum bi donence almayı kızıma
ne marka aldınız ve ne kadar ben bitane sordu 109ytl dediler dudagım ucukladı zaten daha yeni oyun halısına 120ytl verdim babamız bizi kesecek onuda istersek ablamıza hiç böyle seyler almamıştık ikinciler daha bilinçli oluyo hep zekası için bişieyler yapmak istiyo insan:dance::sm_cool::dance:
canım bende düşünüyorum bi donence almayı kızıma
ne marka aldınız ve ne kadar ben bitane sordu 109ytl dediler dudagım ucukladı zaten daha yeni oyun halısına 120ytl verdim babamız bizi kesecek onuda istersek ablamıza hiç böyle seyler almamıştık ikinciler daha bilinçli oluyo hep zekası için bişieyler yapmak istiyo insan:dance::sm_cool::dance:
bizimkide bayadır yapıyo onu giki elinide sokmaya çalışıyo sonrada öğürüyo:) emzik bende aldıramıyoru biberonu alıyo cop cop emziğe gelince çiğniyo biraz atıyo.yatmayı sevmiyo sırtı yere gelmicek hanımın işi gücü bu aralar sağa sola dönmeye uğraşmakla kıpkırmızı oluyo döncem derken sinirleniyo ağlıyo sonra elinden tutuyorum kalksın diye hiç işi yok destek alıyo hemen yan yatıyo kalkıyomu sizinkiler bide bu aralar gündüz çok uyumaya başladı maşalah sizinkilerde öylemi neler yapabiliyolar başka
bu arada hanımlar benim oğlan 2gündür elini yumruk yapıp ağzına sonuna kadar sokuyo ısırmaya çalışıyo sizdede varmı böyle bi durum emzik veriyorum almıyo (zaten doğduğundan beri almamıştı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?