sağol teyzesi çok canlar yakmaya şimdiden başladı oğlum ama şimdilik büyük ablalarla saçlarına gelince bu dökülmüş hali daha çoktu saçları bende aynı giydiriyorum bizim ev merkezi sistem ısıtmalı ve yakılmaya başlanmadı hala bende giydiriyorum baya gece bide üstünü açyo deliriyorum durmadan kontrol ediyorum yaza sıcak dersik kışada soğuk atlatsak bi şu hassas dönemleri yeter sanırım ben sabırsızlıkla bekliyorum yaşına girip beni anlamasını çünkü huysuzluğa devam ediyo uyku zamanı beşiğin olduğu odaya girince feryat figan bi bağırıyo anlatamam ama gözlerindende uyku akıyo benim oğlanın uykusu gelince kaşları kızarıyo sizdede oluyomu bide elleriyle burnunu kapatıyo :1rolleyes:ayyyy bende bebişten bişey yazamoym yaa bugünerde huysuz biraz hava soğudu üşüyomu acaba yaa ben artık uzun kollu body ve külotlu çorap üstüne pijamalarını ve yelek giydiriyorum patiğimizde eksik olmuyo siz ne giydiriyosunuz.
bu arada büyümüş bebişlerde yaa sevce maşallah kızına bantıda hep takıyomusun benim kızım hiç istemiyo saçıda yok taksaydı kulaklarınada faydası olurdu belki kepçe birazcık.ayşegül maşallah seninkinin saölarda süper yakışıklı çokcanlar yakacak bende bi deneyim bakalım koyabilcekmiyim
sağol sevcecim çok afacan olduğu doğru ama sanırım hepimizinki daha doğrusu ikizler burcu sınırında olan haziran bebekleri öyle olsa gerekler kıpır kıpır yav eli ayağı durmuyo hiç hareket halinde sürekli bende ikizler burcuyum oğlımla aramızda 2gün var ben 10 o 12 haziranda doğdu yandık valla bunların arkasında koşup vercez bu kiloları sanırım başka çaresi yok kaydirigubbakcemile
teyzeleri dün çektim nasıl büyümüşmü ???[
ayyyy bende bebişten bişey yazamoym yaa bugünerde huysuz biraz hava soğudu üşüyomu acaba yaa ben artık uzun kollu body ve külotlu çorap üstüne pijamalarını ve yelek giydiriyorum patiğimizde eksik olmuyo siz ne giydiriyosunuz.
bu arada büyümüş bebişlerde yaa sevce maşallah kızına bantıda hep takıyomusun benim kızım hiç istemiyo saçıda yok taksaydı kulaklarınada faydası olurdu belki kepçe birazcık.ayşegül maşallah seninkinin saölarda süper yakışıklı çokcanlar yakacak bende bi deneyim bakalım koyabilcekmiyim
canım benim kızımda 27 eylülde 4 ayını dolduruyor.Senin resimde oturttuğun gibi bende oturtsam oturuyor.O yüzden dün doktorumuza sordum artık kucakta iken filan oturtabilirmiyim diye,bize 6 ayına kadar tavsiye etmedi.Beline yük binmesin daha dedi.Seni resimde oturtmuş görünce bende seni,bu konuda bilgilendirmek istedim.
Kızın çok şeker ama maaşallah onanazar deymesin.
arkadaşlar bebişleri ne kadar sıklıkta yıkıyosunuz?artık havalar soğudu. korkuyorum hasta olacak diye. dışarı çıkmaya bile korkuyorum eve tıkılıp kaldık.kışın napcam acaba? hepten paranoyak oldum:bbo:
bu arada yeni haziran anneleri gelir artık,yakındır.. ben geçen sene 24 eylülde öğrenmiştim hamiş olduğumu. heeey gidi günler heeyyyyerimseniben
maşallah çok tatlı oğlun..benim de oğlumun saçları aynıydı. biz kestirdik :1rolleyes: önce istemedim kestirmeyi alışmıştım bu haline.ama her gören aaaa saçlara bak diyodu hep.sinir oluyodum ben de.kestirince çok iyi oldu. bu arada ben de ikizler burcuyum.oğlum 5 ben 6 haziran.. yandık biz valla ikizler erkekleri çok fena olur çookk...
nasıl kestirdin saçını berberemi yoksa kendinizmi kestiniz benimkinin konağı bitmedi daha zarar vermesin kafasına
babası kesti saçlarını:1rolleyes: berberde zor olur dedik.o da ben keserim dedi.evde tıraş makinesi vardı onunla da düzeltmeleri yaptı. öle çok kısa yapmadık.3 numara falan.kafasına zarar vermicek şekilde yani.ama iyi oldu yaa çok dökülüyodu,terliyodu. şimdi biraz azaldı sanki..
sütünüz yetiyorsaaa birde neden mama veriyorsunuz anlamıyorum.. birde ek gıdadan bahsetmişsiniz.. ek gıdalara 5 aydan once başlamayın sakın lutfen.. bebegimiz için en ideal besin anne sütü bunun yerini ...halaa... hiç bi şey tutmuyor.. lutfen anne sütünüz yetiyorsa mama fln vermeyin hele 3 aylık bebeklere ek gıda ne demek bılıyormusunuz. ? onun bagırsakları mıdesı bunu kaldırırken zorlanabılır.
herkese soyluyorum bu yazdıklarımı kızlar yapmayın sütünüz varsa nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?