2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol teyzesi çok canlar yakmaya şimdiden başladı oğlum ama şimdilik büyük ablalarla saçlarına gelince bu dökülmüş hali daha çoktu saçları bende aynı giydiriyorum bizim ev merkezi sistem ısıtmalı ve yakılmaya başlanmadı hala bende giydiriyorum baya gece bide üstünü açyo deliriyorum durmadan kontrol ediyorum yaza sıcak dersik kışada soğuk atlatsak bi şu hassas dönemleri yeter sanırım ben sabırsızlıkla bekliyorum yaşına girip beni anlamasını çünkü huysuzluğa devam ediyo uyku zamanı beşiğin olduğu odaya girince feryat figan bi bağırıyo anlatamam ama gözlerindende uyku akıyo benim oğlanın uykusu gelince kaşları kızarıyo sizdede oluyomu bide elleriyle burnunu kapatıyo :1rolleyes:

sağol sevcecim çok afacan olduğu doğru ama sanırım hepimizinki daha doğrusu ikizler burcu sınırında olan haziran bebekleri öyle olsa gerekler kıpır kıpır yav eli ayağı durmuyo hiç hareket halinde sürekli bende ikizler burcuyum oğlımla aramızda 2gün var ben 10 o 12 haziranda doğdu yandık valla bunların arkasında koşup vercez bu kiloları sanırım başka çaresi yok kaydirigubbakcemile

selam canlarımmmmm bakıyorum bebeklerın resımlerı konuluyor :) hepsıne maşallahhhh
benım operasyon gerceklestı allah kımseyı duşurmesın oralara..
ayaklarınıza cok ıyı bakın sımdı sargılı gezıyorumm. seke seke.. bebegıme ve bana kayınvalıdecıgım bakıyor. cok yardımı var allahım razı olsun . bırde aynı gun reglı oldum 2 gun oldu hala sancım kar kasıklarımda.
kucuk bır opersayon gıbı gozuksede cok canım acıdı hasta bakıcı adamın ellerını tuttum sıktım 10 dk fln suruyor ztn ama ömrum gıttı dogumda bıle bu kadar canım yanmamış bu kadar korkmamıştım ..
Allah sızlere yaşatmasın arkadaşlar.

aral bey cok cok ıyı maşallah . ama hıc susmuyorr sureklı bıze bagırıyor çığırıyorr o kadarda guzel ses tonu varkı :) en cok avızelere takık 1 aylık oldugundan berı avızelerle konuşuyor onlara kızıyor guluyor sanırım onları bırşey sanıyor :) sabahları cok erken kalkıyor sonra 10 gıbı gerı yatıyor şuan alt katta annemlerde uyuyor. ve hep emmek ıstıyor .

maşallah çok tatlı oğlun..benim de oğlumun saçları aynıydı. biz kestirdik :1rolleyes: önce istemedim kestirmeyi alışmıştım bu haline.ama her gören aaaa saçlara bak diyodu hep.sinir oluyodum ben de.kestirince çok iyi oldu. bu arada ben de ikizler burcuyum.oğlum 5 ben 6 haziran.. yandık biz valla ikizler erkekleri çok fena olur çookk...

teyzeleri dün çektim nasıl büyümüşmü ???[

canım benim kızımda 27 eylülde 4 ayını dolduruyor.Senin resimde oturttuğun gibi bende oturtsam oturuyor.O yüzden dün doktorumuza sordum artık kucakta iken filan oturtabilirmiyim diye,bize 6 ayına kadar tavsiye etmedi.Beline yük binmesin daha dedi.Seni resimde oturtmuş görünce bende seni,bu konuda bilgilendirmek istedim.
Kızın çok şeker ama maaşallah ona nazar deymesin.

canım ben genelde takıyorum saç bantını ama taktıklarım çok gevşek bantlar sıkı olmamasına özen gösteriyorum
benim asıl takmamdaki amaç başını sürekli sağa sola çeviriyor ve genelde sağ tarafına yatıyor kulağıda yumuşak olduğu için hemen kıvrılıyor
kepçe olmasından korktuğum için takıyorum
ablamın oğlunun doğduğunda çok güzel ve küçük kulakları vardı oda başını sağa sola çevire çevire kıvırdı kulaklarını ve şu anda her iki kulağıda açık öyle kaldı 6 aylık şimdi
bide dediğin gibi kulaklarının üşümesineede engel olabilir bu soğuk havalarda işin o kısmını düşünmemiştim ::))))

bilgin için sağol canım zaten bende normalde oturtmuyorum tek başına
ama artık büyüdükleri için kucaktayken yatık pozizyonda tutulmuyorlarki canım mutlaka beline bir kavis veriyorsun yanii dikte tutamazsın ayakları ağırır

bnm oglumda sureklı bı tarafa yatıyor ve dıger taraftakı kulakı sankı kepçe oldu :)
saga cevırıyorum ınadına sola donuyor . bendemı bant taksam acep

arkadaşlar bebişleri ne kadar sıklıkta yıkıyosunuz?artık havalar soğudu. korkuyorum hasta olacak diye. dışarı çıkmaya bile korkuyorum eve tıkılıp kaldık.kışın napcam acaba? hepten paranoyak oldum:bbo:

bu arada yeni haziran anneleri gelir artık,yakındır.. ben geçen sene 24 eylülde öğrenmiştim hamiş olduğumu. heeey gidi günler heeyyyyerimseniben

sütünüz yetiyorsaaa birde neden mama veriyorsunuz anlamıyorum.. birde ek gıdadan bahsetmişsiniz.. ek gıdalara 5 aydan once başlamayın sakın lutfen.. bebegimiz için en ideal besin anne sütü bunun yerini ...halaa... hiç bi şey tutmuyor.. lutfen anne sütünüz yetiyorsa mama fln vermeyin hele 3 aylık bebeklere ek gıda ne demek bılıyormusunuz. ? onun bagırsakları mıdesı bunu kaldırırken zorlanabılır.
herkese soyluyorum bu yazdıklarımı kızlar yapmayın sütünüz varsa nolur

bendehergun yıkıyordum yazın ama şimdi korkuyorum 2 yada 3 gunde bır yıkamayı duşunuyorum artık cok soguklarda bu sureyı uzatabılırım ztn hep mis kokuyor onlar yaaa

nasıl kestirdin saçını berberemi yoksa kendinizmi kestiniz benimkinin konağı bitmedi daha zarar vermesin kafasına

nasıl kestirdin saçını berberemi yoksa kendinizmi kestiniz benimkinin konağı bitmedi daha zarar vermesin kafasına

babası kesti saçlarını:1rolleyes: berberde zor olur dedik.o da ben keserim dedi.evde tıraş makinesi vardı onunla da düzeltmeleri yaptı. öle çok kısa yapmadık.3 numara falan.kafasına zarar vermicek şekilde yani.ama iyi oldu yaa çok dökülüyodu,terliyodu. şimdi biraz azaldı sanki..

ama bence böyle daha karizmatik oluyo ya ha şu saçlı bebek değilmi diyolar evet o diyosun falan bi farkı oluyo :roflol: hem dediğin gibi dökülüyo alnı açıldı bizimkinin saçlar filizlendi ordan ben arkadakini öne tarıyom kapatıyom saçı olmayan adamlar yapar ya hani bi tarafı uzatıp kel yeri kapatır onun gibi yapıyom güsel oluyo bence kaydirigubbakcemile3

kızlar bebişlerinize bayramlık aldınız mı?onlarla ilk bayramımız Allah birlikte daha çok bayramlar görmeyi nasip etsin.hihoyyytoğlum bayramda babasıyla aynı kıyafeti giyecek.yani hiç düşünmüyodum böyle bişi ama babasının giydiği lacoste tişörtünün aynı rengini ve aynı modelini benetton da görünce çok şaşırdım.birde eşimin tişörtüyle beraber giydiği pantolonunun aynı renk ve modelinide waikiki de buldum.tıpatıp aynısı zaten babasına benziyo süper bir ikili oldular.fotoğraflarını becerebilirsem buraya eklerim.
biz yarın yola çıkıyoruz
herkese iyi bayramlar..
:1hug:

meRHABA arkadaslarım;hepiniz iyisiniz anladıgım kadarıyla..şimdiden iyi bayramlar..bebişlerinizin yanaklarından öpüyorum..benim yerime öpün ama olur mu?cici cici giydirip bol bol fotograflarını çekin...Allah nice bayramlar göstersin...

cemrecim yazdıklarına sonuna katılıyorum senin dediğin ek besine başlama ayı 6.ay bunu biliyorumama bu sadece anne sütü ile beslenen bebekler için geçerli yani anne sütü yeterli ise tabiki 6. aydan önce başlanmmamalı ek besine
fakat bizim durumumuz farklı benim sütüm çok az damla şeklinde
doktorum mamaya başlamam gerektiğini söylemişti şimdi ben göz göre göre bebeğimin aç olduğunu bilerek onun ağladığını görerek nasıl mama vermem söylermisin
birde mama yiyen bebekler 4. aydan itibaren ek gıdaya başlayabilirler bunu doktorlar söylüyor araştırabilirsin hatta ilk verilecek gıdalar arasında yoğurt ve tarhana çorbası var tabiki abartmadan azar azar vererek
senin sütün maşallah yeterli demekki keşke benimde bol olsaydı ve bende mama vermek zorunda kalmasaydım
hiç emmeyenlerde var sonuçta ben azar azarda olsa emziriyorum kızımı
şimdi en azından anne sütünün yerini tutamasada ona en yakın mamalar var eskiden daha bebekler 1 aylık olmadan bile dayıyorlarmış pirinçunlu muhallebiyi dayıyorlarmış çorbaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…