2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slmmm kızlar nasılsınız biz dr.gittik kontrolümüzz vardı miniğim iyiymiş sadce birazcık hafif bir soğuk algınlığı var dedi şurup verdi e tabi normaldir herkes hasta ya kendim bile bir tuhafım bu aralar yorgunluk halsizlik öksürük felan...4.aşımızıda olduk hasta felan olmadık çoooook şükür...kilosunu almış boyu uzamış 4.aya girerken mamamızıda artık değiştirme vaktinin geldiğini söyledi dr.biz sma plus kullanıyorduk dr.bebelac 2al dedi başkada hiç bir şey yok ayrıca cemrecim sana katılıyorum benim kızım emmediği halde dr.muz bile sadce mama vereceksin dedi 4.ayda düşünün yani anneler süt verenler kıymetini bilin valla ben,m meleğim emmedi çok üzülüyorum ben ...selametle kaln BAYRAMINIZI KUTLARIM HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUM HERKESE BİŞŞİMİZE BAYRAMLIK ALDIK ALLAH HERKESE GÜLE GÜLE GGİYDİRMEK GÜZEL GÜNLER GEÇİRMEK NASİPEYLESİN İNŞALLAH....

BENİM KIZINDA BİR SAÇI VARDI DÖKÜLDÜLER AMA HALEN VAR AMA ÇOK ACAYİP GÖRÜNÜYOR ÇÜNKÜ ORANISIZ DÖKÜLDÜĞÜ İÇİ,N BİTARAFINDA VAR BİR TARAFINDA YOK BİR TARAFINDA ÇOK AZ FELAN OLUNCA ...:ecrin_bebek:-tatlicadiarzu-

Tüm haziran annelerinin ilk bayramları olan Ramazan Bayramını minik kızım YAĞMUR ile beraber canı gönülden kutluyoruz.kaydirigubbakcemile5
Bebişlerinizle daha nice bayramlara inşaallah. a.s.

kızlar benim saçlarım doğumdan sonra çok dökülmeye başladı yani yaklaşık 20 gündür daha çok dökülüyo.hayatımda bu kadar çok saçımın döküldüğünü görmedim .internette araştırdım doğum sonrası saç dökülmesi normalmiş.sizdede böyle bir sorun varmı avuç avuç saçım dökülüyo moralim bozuluyobenneyaptımki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aynen benim de çok dükülüyo saçlarım.zaten normalde de hep dökülürdü ama hamilelikte çok güzeldi hiç dökülmedi.bu aralar yine başladı avuç avuç.. ne zamana kadar böle devam edecek acaba?kel kalmayız inşallah...senağlama

bacım bebişler analarını tanıdıkca dokulurmuşş mrk etmeyın kel kalmazsınızz :)) bnmde dokuluyorr
herkeseee tekrardan ıyı bayramlar gercı bayram bıttı ama :))

PHP:

sevcecım bende ztn sadece anne sutu yetıpte hala kılolu olsun yada hemencecık fazla fazla gelıssın dıye mama verenlere soyledım . bebegımız doymuyorsa elbettekı mamada verıcez bende arada sırada yorgun oldugumda sutum yetmedıgınde bebelac maması verıyorum ogluma ama 60 cc sadece ve nadıren... Allahım herkesın tum annelerın doya doya bebeklerını emzırmesını nasıp eylesın. ama goz gore gore mama verılmesıne karsıyım. uzuluyorum uyarmak ıstıyorum ..
evet eskıden oyle mamalar fln verıyormus buyuklerımız bebeklere ama ne kadar yanlıs bırsey bunu sende bılıyorsundur zaten..
bu arada anne sutune en yakın mama sma imişş kızlar . aklınızda bulunsun ..
4 . ayda ek gıdalara bende ufaktan ufaktan belkı başlarım dr başlama dıyor yetıyor sutum cunku maşallah . o zaman gelsın karar verıcem. bakalım...
ılk altı ay sadece anne sutu ..oncelıklı tabıkı.
cok optum cnm . melegınıde kokluyorum gıdısından

slm kızlar bugün evimizdeyiz bayramın 1.günü büyükbabaannelerde oluruz yine oradaydık ama bebeğim hiç rahat olmadı başta tabi güldü güldü herkese çok kalabalıktı kimselerde daha bebeğimi görmemişti nazar değdi kuzuma inanın kızlar kızımı hiç böyle ağlarken görmemiştim herkes çok korktu nerdeyse ortadan çatlayacaktı kaç saat ağladı ne kadar kötüydü ynai düşünün hemen evimize getirdim çok korktum k.valdeme ben giidyorum dedim oda bize çıkalı8m dedi aynı bahçede oturuyorlar babaannemlerlede bende kızdım :1closedeyes:burada durmayan orada nasıl duracak eve gidicem ben dedim geldik eve neyseki biraz sakinledi uyudu ama çok korkmuştu herkes ağladık hepimiz ç:1shok:senağlamaünkü nefesi kaç kere tıkandı kendini atı atı verdi hiç böyle birşey görmemiştik daha önce başka bebeklerde dee:çok üzgünüm: ... neyseli babaannemlerde soğuk sıcak demedik hemen yıkadık maa ne fayda eve geldik en sonunda herşey yoluna girdi sanmıştım ama kızımın huyu çokkötü oldu hep ağlıyor hep beni yanında istiyor :bbo:bayramın ilk günü tekrar yemeğe gittik kızım sakinleşince aman neyseki iyidi akşamımız eşimle akşam artık bayramlaşmaya çıktık bizde kızıma babaannesi baktı durmuş mekeğim 2.günüde annemlerdeydik iyidi uyudu 3.gününüde orada geçirdik kızımla sadece annemlerdeyken 1 kere dışarı çıkardık akrabamıza gittik ama ne fayda durmadı ve annemlere de 3.günü çok gelen oldu üstelik sadece kzımı görmeye gelenlerde mec ur bizde kzımımızı gösterdik ama ine ağladı nazar oldu tabi yine akşamda teyzemlere gittik gelince hemen yıkadık sakinleşti ama huyu değişti artık hep ağlıyor hep ağlayarak uyanıyor ve yatıyor dün gecede zor zar uyuttum ne yapacağız bilmiyorun kızlar bugünde evdeyiz bebekle gezmak zaten olmazda gezmedikkde mecbur yani annemlere k.valdemle gittik babaanne teyzemiz ve halamıza gittik hepsine değil yakınlarda kapımız ondan gittik onlardada 5 ...dk anca yani durduk ... ama ozaman bile durmadı amailk defa başkalarının evine gidiyor annemler ve k.valdemler hariç dışarı çıkarırdık mama insanlarıda görürdü maam nazar oldu ..işte aman siz siz olun dikkat edin ...benim başıma geldi yani ...:ecrin_bebek:

slm kızlar bugün evimizdeyiz bayramın 1.günü büyükbabaannelerde oluruz yine oradaydık ama bebeğim hiç rahat olmadı başta tabi güldü güldü herkese çok kalabalıktı kimselerde daha bebeğimi görmemişti nazar değdi kuzuma inanın kızlar kızımı hiç böyle ağlarken görmemiştim herkes çok korktu nerdeyse ortadan çatlayacaktı kaç saat ağladı ne kadar kötüydü ynai düşünün hemen evimize getirdim çok korktum k.valdeme ben giidyorum dedim oda bize çıkalı8m dedi aynı bahçede oturuyorlar babaannemlerlede bende kızdım :1closedeyes:burada durmayan orada nasıl duracak eve gidicem ben dedim geldik eve neyseki biraz sakinledi uyudu ama çok korkmuştu herkes ağladık hepimiz ç:1shok:senağlamaünkü nefesi kaç kere tıkandı kendini atı atı verdi hiç böyle birşey görmemiştik daha önce başka bebeklerde dee:çok üzgünüm: ... neyseli babaannemlerde soğuk sıcak demedik hemen yıkadık maa ne fayda eve geldik en sonunda herşey yoluna girdi sanmıştım ama kızımın huyu çokkötü oldu hep ağlıyor hep beni yanında istiyor :bbo:bayramın ilk günü tekrar yemeğe gittik kızım sakinleşince aman neyseki iyidi akşamımız eşimle akşam artık bayramlaşmaya çıktık bizde kızıma babaannesi baktı durmuş mekeğim 2.günüde annemlerdeydik iyidi uyudu 3.gününüde orada geçirdik kızımla sadece annemlerdeyken 1 kere dışarı çıkardık akrabamıza gittik ama ne fayda durmadı ve annemlere de 3.günü çok gelen oldu üstelik sadece kzımı görmeye gelenlerde mec ur bizde kzımımızı gösterdik ama ine ağladı nazar oldu tabi yine akşamda teyzemlere gittik gelince hemen yıkadık sakinleşti ama huyu değişti artık hep ağlıyor hep ağlayarak uyanıyor ve yatıyor dün gecede zor zar uyuttum ne yapacağız bilmiyorun kızlar bugünde evdeyiz bebekle gezmak zaten olmazda gezmedikkde mecbur yani annemlere k.valdemle gittik babaanne teyzemiz ve halamıza gittik hepsine değil yakınlarda kapımız ondan gittik onlardada 5 ...dk anca yani durduk ... ama ozaman bile durmadı amailk defa başkalarının evine gidiyor annemler ve k.valdemler hariç dışarı çıkarırdık mama insanlarıda görürdü maam nazar oldu ..işte aman siz siz olun dikkat edin ...benim başıma geldi yani ...:ecrin_bebek:

karamsarcıgım gecmıs olsun bende nazara cok ınanıyorum . ama mrk etme huyu eskısıne doner ınsallah yınee ..
kalabalıkta bnm oglumda sersemlestı ya uyumak ıstemedı bızde zorlandık valla
ama ne yapıcaksın mecbursun buyukler gormek sevmek ıstıyor bagıranlar sıkanlar mıncıklayanlar openler oluyor vallahı oglumun yuzu yara oldu

selam kizlar..umarim bebisleriniz ve sizler iyisinizdir..yine kürkcü dükkanindayiz..yazilanlari okumaya firsatim olmadi,bi selam vereyim dedim..

hoşgeldnnnn canımmmm yavruşu gezdırdın geldınn maşallahh.
öperım cokk

kızlar zeynepte bayramda çok huyzuzlandı
birde artık yabancılara gitmiyor ben ve babasından başkasına gitmiyor insanlar sevmek için alıyorlar başlıyor ağlamaya herkes bani sen kızını topluma sokmuyormusun neden yabancılık çekiyor diye sinir etti
halbuki havalar soğuyana kadar hergün dışarı çıkıyorduk
apartmanda hergün birinde toplanıyoruz
daha ne yapabilirimki gitmiyor işte yabancılara ana kuzusu oldu benim kız
bide bayramda eşimin babannesi senmi öğretiyorsun kızına bize gelmemesini demezmi iyce zıvanadan çıktım
el kadar çocuga nasıl öğretilir öyle şey dedim
dahada terslicektim hadi bayram dedim kırmayayım ama o beni kırdı

canım aynen benim başımada geldi ....klava:

benzer şeyleri bende yaşadım
yok çocuğu kucağa alıştırmışlar
yok fazla uyumuyor
eve erken döndükte rahat ettik.evlendikten sonra şunu anladım annemin evide olsa insan kendi evinden başka hiçbirşeyde rahat edemiyor..
neyse kızlar siz bebişleri nasıl uyutuyorsunuz uyuturken sallıyormusunuz.evdeyken benim oğlum emzrdikten sonra yatağına koyuyordum kendi kendine uyuyordu.tatilde uyumadı.bütün düzeni bozuldu..çok huzursuzdu.hiç uyumadı..battaniyesinde salladık ve ona alıştı..zor bir durum alıştırmak istemedim ama hemen uyuyordu birkaç defa sallayınca hemen uyuyor ve saatlerce uyanmıyordu...eve geldik hala öyle uyuyor....yarın eşim işe başlıyor nasıl uyutucam bilmiyorum ...bir fikriniz varmı?

bende durum daha beter,ordan oraya yüzlerce kilometre yol katettik..hasta olacak diye cok korktum,karasal icanadolu iklimi,nemli karadeniz iklimi hava degisimi..sükür hasta olmadi ama fena huy degistirdi..gündüz uykusu yoktu birde mizmiz oldu..
cesit cesit besiklerde uyudu en son türkiyeden portatif bir besik aldik sallanan onda uyuyor.sallanmaya iyice alisti.bütün zamanimi aliyor.
sevcecim zeynepler hep öyle galiba benim kizimda bir bende bir babasinda yoksa durmuyor,biraz anneme vs birakayim keyif yapayim derken hayal kirikligina ugradim,zorunlu birakmalarim bile zor oldu.annemde diyor ana kiz alismissiniz tek basiniza..

benim oğlum da yatağına koyunca uyuyodu ama biryere gittiğimizde hiç uyumuyo napcam bilmiyorum.nereye gidersek huysuzlanıyo.bu gidişle evden çıkamicaz galiba..bayramda da uyumazsa ayağımda sallıyodum.ama bazen o da işe yaramadı kalabalıktan çok sıkıldı bastı çığlığı kaç defa.susturamadık..her kafadan da bi ses çıkıyo.yok karnı aç,yok gazı var,yok kulağı ağrıyo... ben diyorum kalabalıktan ama beni dinleyen kim sanki annesi ben değilim.hepten toplanıyolar başına oğlumun.ayrı odada yalnız kaldık biraz da uyuyabildi oğlum...

bizdede tam tersine daha çok düzene girdi sanki bayramda babannesindeydik oğlumun bana dediki benim yatak odası karanlık kara perde falan takmış baya karanlık orda uyut dedi ben öyle yaptım hep dedi bende denedim çok rahat uyumaya başladı artık eve geldik devam ediyorum o kadar karartamasamda baya iyi oldu uyuyo maşallah sadece akşamları çok ağlıyo direniyo uyumak istemiyo elimizde sallıyoruz ondada mecburen tek o zaman susuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…