ama bence böyle daha karizmatik oluyo ya ha şu saçlı bebek değilmi diyolar evet o diyosun falan bi farkı oluyo :roflol: hem dediğin gibi dökülüyo alnı açıldı bizimkinin saçlar filizlendi ordan ben arkadakini öne tarıyom kapatıyom saçı olmayan adamlar yapar ya hani bi tarafı uzatıp kel yeri kapatır onun gibi yapıyom güsel oluyo bence kaydirigubbakcemile3
cemrecim yazdıklarına sonuna katılıyorum senin dediğin ek besine başlama ayı 6.ay bunu biliyorumama bu sadece anne sütü ile beslenen bebekler için geçerli yani anne sütü yeterli ise tabiki 6. aydan önce başlanmmamalı ek besine
fakat bizim durumumuz farklı benim sütüm çok az damla şeklinde
doktorum mamaya başlamam gerektiğini söylemişti şimdi ben göz göre göre bebeğimin aç olduğunu bilerek onun ağladığını görerek nasıl mama vermem söylermisin
birde mama yiyen bebekler 4. aydan itibaren ek gıdaya başlayabilirler bunu doktorlar söylüyor araştırabilirsin hatta ilk verilecek gıdalar arasında yoğurt ve tarhana çorbası var tabiki abartmadan azar azar vererek
senin sütün maşallah yeterli demekki keşke benimde bol olsaydı ve bende mama vermek zorunda kalmasaydım
hiç emmeyenlerde var sonuçta ben azar azarda olsa emziriyorum kızımı
şimdi en azından anne sütünün yerini tutamasada ona en yakın mamalar var eskiden daha bebekler 1 aylık olmadan bile dayıyorlarmış pirinçunlu muhallebiyi dayıyorlarmış çorbaları
selam kizlar..umarim bebisleriniz ve sizler iyisinizdir..yine kürkcü dükkanindayiz..yazilanlari okumaya firsatim olmadi,bi selam vereyim dedim..
kızlar zeynepte bayramda çok huyzuzlandı
birde artık yabancılara gitmiyor ben ve babasından başkasına gitmiyor insanlar sevmek için alıyorlar başlıyor ağlamaya herkes bani sen kızını topluma sokmuyormusun neden yabancılık çekiyor diye sinir etti
halbuki havalar soğuyana kadar hergün dışarı çıkıyorduk
apartmanda hergün birinde toplanıyoruz
daha ne yapabilirimki gitmiyor işte yabancılara ana kuzusu oldu benim kız
bide bayramda eşimin babannesi senmi öğretiyorsun kızına bize gelmemesini demezmi iyce zıvanadan çıktım
el kadar çocuga nasıl öğretilir öyle şey dedim
dahada terslicektim hadi bayram dedim kırmayayım ama o beni kırdı
benzer şeyleri bende yaşadım
yok çocuğu kucağa alıştırmışlar
yok fazla uyumuyor
eve erken döndükte rahat ettik.evlendikten sonra şunu anladım annemin evide olsa insan kendi evinden başka hiçbirşeyde rahat edemiyor..
neyse kızlar siz bebişleri nasıl uyutuyorsunuz uyuturken sallıyormusunuz.evdeyken benim oğlum emzrdikten sonra yatağına koyuyordum kendi kendine uyuyordu.tatilde uyumadı.bütün düzeni bozuldu..çok huzursuzdu.hiç uyumadı..battaniyesinde salladık ve ona alıştı..zor bir durum alıştırmak istemedim ama hemen uyuyordu birkaç defa sallayınca hemen uyuyor ve saatlerce uyanmıyordu...eve geldik hala öyle uyuyor....yarın eşim işe başlıyor nasıl uyutucam bilmiyorum ...bir fikriniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?