2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayçacım gecmıs olsun demek ıstıyorum cok zor battanıyeye koyup elde sallamak bız aralı 1 ay oyle salladık unutturana kadar neler cektık .. neysekı kurtulduk ba etmesı zor bır durum ellerımız kopuyordu sorma ..
sımdı ayakta salllıyorum ıyı oluyor bacaklarımada antreman :))

BU ARADAA KIZLAR BEN GIRP NEZLE OLDUM BURNUM AKIYOR BOGAZIM SIZLIYOR OGLUMA GECMEMESI ICIN NE YAPABILIRIM BILMIYORUM .. UMARIM GECMEZZ...

bana dogacak olan yegenım ıcın kız ısmı lazımmmmmmm
ıkı kardesı var abısının adı serhat ablasının adı buse .. sımdı dogacak olan yegenımın adı ne olsun abımlerle ısım araştırıyoruzzz karar veremedıkk

cemre aman dikkat et oğluna geçmesin.özellikle emzirirken doktorların ameliyatlarda kullandığı maskeyi kullanabilirsin.eczanelerde oluyor sanırım.ablam öyle yapıyordu..
buse ismine uygun burçin olabilir...

bu arada çoğunuz sallayarak uyutuyor anladığım kadarıyla..
bende sallanmadan uyusun diye çok direndim ama olmadı...beşik aldık beyfendiye çok güzel uyuyor,ama önce elimizde sallıyoruz sonra beşiğe,nasıl unutturucam bilmiyorum..
kulakları kepçe olmasın diye şapka takıyorum,birgün şapka gözlerinide kapatmıştı bende açmadım 6 saat aralıksız uyudu.bende uyuturken artık gözlerini kapatıyorum,etrafı izlemekten uyumuyor çünkü ve buda beni çok yoruyor,hiçbir iş yapamıyorum

benim minkte uyumuyor hep sallıyorum oda çok vaktimi alıyor ve beşiğine çok düşkün başka hiç bir yerde uyumuyor annelere giderken ile beşiğimizle gidiyoruz bende battaniyeye alışsında en azında başka yerlere gidince onda sallrım diye düşünmüştüm ama asla alışmadı ben istyememe rağmen zaten alışsada ben kendimim nasıl sallayacaksam artık...dün gece az kalsın çıklıdıracaktım tam akşamın 7 den sabahın 5 ne kadar bebeğimi salladık eşimle hep ağlıyor hep ilk zamanlar yok atlatırız düzel,r felan sinirlenmiyordum ama bu güb kızlar tamı tamına 4.gün ve halenm gece hiç uyumuyor uyumasıda mesele değil çok kötü fena bir şekilde de ağlıyor gündüzde kucaüımda geziyor 4 gündür ne gece ne gündüz inanın ki uyumuyorum bu gidişle annemlere taşınacağım sanırım bakamamaktan tarafa yakınmalarım başladı ki eşimde artık perişan bir halde beni bu halde görüncede üzülüyor ne yasak diye düşünüyor ne oldu bebişlere ya ....delirecektim az kalsın gece çok fena olduk biz artık tam bir cadı oldu çıktı miniğim...

canım çok geçmiş olsun bende de biraz havalardan mı bilmiyorum ma öksürük felan vardı ama şimdi iyiyim yalnız kızımda da zaten hafif bir soğuk algınlığı var demişti dr.umarım bebeğine geçmez canım.

oohoooo karamsarr yanmıssınız sız yaa ufss bende araa zor dıyordum ..
bu ıs boyle gıtmez bacım hemen bı caresını bulun gece uykusuzluk cok zor sukurler olsun ku bızımkı azcıkta olsa duzene gırdı.. karamsarcıgım rezene cayı versene 50 cc fln ben bır ıkı aksam verdım 30 cc kadar..ıyı uyudu gece yıne mızmızlandı emmek ıcın aldım emzırdım ama emzıksız uyudu ıyıydı yanı.. fakatt bu sabahh Aral ım pembemsii kırmızımsı kustuu sadece suyduu cok korktum once kan sandım annem kayınvalıdem yanı rezene dendır dedı rezeneymış yanı kustugu ..bende bugun vermedım.. oglum anne sutunden mamadan (kı cok nadır verıyorum) baska bırsey sevmıyorrr.. he bı ıkı kerede uzum surdum agzına bayıldıı bayıldıııı.. uzum yerken resmı bıle var :))

hastalıgım ıyıce fenalastı esımde gecmıss ıkımızınde burunları bırer cesmee mısalı akıyor :))
bugun ılk kez ayrı yatıcaz sanırım (( yan odamızda kalıcak esım bense oglumla aynı odada malum henuz odasını ayırmadık Aral ın.. dıkkat edıyorum ama gecermı yavrumada onu bılemıyorumm

Slm kızlar biz de bayramda yoktuk Antalya'ya gittik yazlığa çok iyi geldi havada güzeldi oğlumu bile beline kadar denize soktum Babaannesi ve dedesi çok özlemiş oğlumu ben sadece emzirmeden emzirmeye görebildim ve ayların acısını çıkardım biraz kafa dinledim...(şimdi dede ve babaannesini arıyor ben saatlerce oynayamıyorum,çocuk oynamaktan zayıfladı bayramda resmen )Bizim uykularımız düzene girdi sayılır gece 2 kez emmek için kalkıyor emip yatıyor ,uyuturkende hep farklı farklı uyutmaya çalışıyorum bi gün anakucağında ,bi gün kolumda sallıyorum başka bi gün pusette vs..o yüzden uykusu gelince zorlamıyor.bu arada ank.da havalar soğudu iyice ne giydireceğimi şaşırdım akşamları kombiyi yakıyoruz.Bu arada eller sürekli ağızda benim parmağımı yakalayıp ısırıyo ( nasıl kaşınıyorsa )yakındır ben diş bekliyorum

selam kızlarr hala gribim aman bana yaklaşmayın sızede bulaşmasın.. dun gece bnm ıcın cok cok zordu eşımde hastalandı aral sureklı uyandı sureklıııı...
nazar degdı sanırım guya duzene gırdı sanıyordum dun gece benı mahfettı olsun allahım beterınden saklasın hastalıgım ona bulasmasın da..
neysekı sabah 7,30 da hemen kayınvalıdeme ındık emzırdım attım aralı ona yattım baya bır kac saat uyumusum kayınvalıdem allah razı olsun kahvaltımı yataga getırdı . sımdı daha ıyıyım ama gece azıtıyor bu ıllet bogazımda hep acıyyoooo

arkadaşlar oğlum 4 aylık oldu.bu ay kan damlasına başlamamız gerekiyodu sanırım yanlış hatırlamıyosam. dr. bişey sölemedi.sizin bi bilginiz var mı? yarın aşıya gitcez olmazsa orda sorarım..

gecmis olsun canim..
gecenlerde bende baslamisti esimdede baslamisti hemen limon kaynatip yedik kesti,böyle seyleere pek inanamazdim c vitaminide kaynayinca bozuluyor diye biliyordum ama bizde ise yaradi..nezle grip baslangicinda bir limonu bütün kaynatip kabuguyla beraber yedik tavsiye ederim..

dun gece sabah kadar uyumadım ogluma nezle bulastııı yavrum hastaa cok kötuyum ..
sabah kadar gulşah geldı aklıma vede öykum..
mıcık agzıyla öksurdu durdu yavrum hep ara ara agladı yatay vazıyette burnu tıkalı oldgu ıcın nefes alamadı o yuzden cok rahatsız uyudu hep bende sureklı kalktım sabah 5,30 da eşım ayagına aldı oyle 1,5 saat uyumuşuuz sadece.. ondan oncede ben kucagımda dıkey yatırdım nefes alabılsın dıye agzından nefes aldıkca bogazı kurudu yavrumun hep öksurdu .. evdekılerde gectı sanırım yada bayramdakı o kalabalıktan..
bırazdan dr a gıdıyoruz.. hala gulucukler atıyor bebegım etrafa.. cnm bnm (((

11.10.07 de hamile olduğumu öğrendim ve haziran ayında kısmet olursa bebeğim olacak...çok ama çok mutluyum ...sadece çok üzüldüğüm bebeişim çok ufak ultrasyonda görünmedi...

şekerciğim çok sevindim bende haziran annesi olacağım inşallah ama üzülme çünkü normalmiş bu inşallah birdahaki dr gitmende görürsün :CüvCüv:

serpilcim sen çalışıyormusun.. nasıl yapıyorsun kım bakıyor bebege.. bu arada soyledıklerını aral da yapıyor altı acılınca hemenn donuyor ..

canımmm öyle üzüldüm ki;yürekten geçmiş olsun..geçsin gitsin hastalıklar;bir daha gelmesin...kıyamam yaa;son 2 günü geldi aklıma öykümün..insanın yavrusu hasta oldugunda nasıl üzülüyor!bana var Allahım o çok minik dayanamaz diye yalvarıyor..Allah şifa versin caanım...

canım çok geçmiş olsun çık üzüldüm benim kızmda zaten 2 buçuk aylıkken bir oldu o gün bu gündür hep sık sık oluyor havalardan mı bilkmiyorum bir iyi bir hasta ben alıştım artık ilşk zamanlar çok pinpirikleniyordum ama artık alıştım burnu zaten hep tıkalı o yüzden burun spreyimizz var her gün sıkıyorum hemen hemen ...artık ateşini önceden hergün 1 kaç kare ölçüyordum ama artık okadar üzerüne düşmüyorum alıştım galiba yoluna sokmaya başladım zaten eşimde dahil herkes çok aşırı üzerine düştüğümden bahsediyordu bişey olacak diye fazla abartıormuşum aşı zmanlarında hariç hep hürgün ateşini kontrol ediyoprdum abartıyormuşum ama artık düzene giriyorum ama yinefe evlet işte çok tatlı ne yapayım yinede yanından .ok ayrılamıyorum emmediği halde yapışık gibiyiz neredeyse ...geceleri halen düzene grmedi halen uykusuzum ...yarın kont.var dr.götüreceğim bakalım ne d,yecek...
tekrar geçmiş olsun canım acil şifalar..
gülşahcım nerelerdesin senide bayadır görmüyorum ..k.i.b.canım..a.s.

bitanem senı uzmek ıcın yazmadım ozur dılerım ..
dr a gıttık aral daha ıyı burnu akıyor.. bogazı bıraz kızarık dedı dr bi surup verdı aferın 3 kez tok karnına onu kullanıcam.. rezene vermeye basladım ben Aral a dr devam edebılırsın dedı. uykusu oyle hafıf oldukı hep aglayarak uyanıyorr bgun. bakalım gece ne yapıcaz.. moralım sıfır.

gülşah bu arada neden msn açmıyorsun okuldakı cocuklarından artık bızı unuttun :mymeka:

DENIZCIM GECMIS OLSUN bizim alt komsu söyledıde aktarlarda nane lımon aromalı dıye böyle oralet gıbı bısey satılıyomus sıcak suyla karıstırıp içiyomussun bogazı yakıyomus ama hemen gecırıyomus kokladım böyle okalıptus gibi mentollu kokusu bile içimi actı alıcam bende evde bulunsun benımde esım hasta cocuga gecmesın dıye farklı odada yatıyor ilac kullanıyor ınsallah gecmez bayramlarda falan dıkkat etmek lazım daha cok küçükler gerekırse evde kalmak en ıyısı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…