- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ayçacım gecmıs olsun demek ıstıyorum cok zor battanıyeye koyup elde sallamak bız aralı 1 ay oyle salladık unutturana kadar neler cektık .. neysekı kurtulduk ba etmesı zor bır durum ellerımız kopuyordu sorma ..
sımdı ayakta salllıyorum ıyı oluyor bacaklarımada antreman :))
BU ARADAA KIZLAR BEN GIRP NEZLE OLDUM BURNUM AKIYOR BOGAZIM SIZLIYOR OGLUMA GECMEMESI ICIN NE YAPABILIRIM BILMIYORUM .. UMARIM GECMEZZ...
gecmis olsun canim..selam kızlarr hala gribim aman bana yaklaşmayın sızede bulaşmasın.. dun gece bnm ıcın cok cok zordu eşımde hastalandı aral sureklı uyandı sureklıııı...
nazar degdı sanırım guya duzene gırdı sanıyordum dun gece benı mahfettı olsun allahım beterınden saklasın hastalıgım ona bulasmasın da..
neysekı sabah 7,30 da hemen kayınvalıdeme ındık emzırdım attım aralı ona yattım baya bır kac saat uyumusum kayınvalıdem allah razı olsun kahvaltımı yataga getırdı . sımdı daha ıyıyım ama gece azıtıyor bu ıllet bogazımda hep acıyyoooo
11.10.07 de hamile olduğumu öğrendim ve haziran ayında kısmet olursa bebeğim olacak...çok ama çok mutluyum...sadece çok üzüldüğüm bebeişim çok ufak ultrasyonda görünmedi...
geçmiş olsun herkes hasta olmuş yaww bizde hastayız ama ben çabuk atlattım inş bebişime geçmez geceleri tutan öksürükler yokmu,emzirirken napcaamı şaşırıyorum korkuyo çünkü öksürünce sonra basıyo yaygarayı.bebişimi kaç gündür hava soğuk diye yıkamıyoduk ewe geldik kombiyi açtıkda yıkadık çok şükür yawrum bi uyudu nerdeyse 12 saat.işe gidicem diye uyurken aldım emzirmeye uyandı sözde ama tekrar uyumuş yavru kuşum.artık nasıl oyun oynuyolar yaa emerken üflüyo memeye sonra çıkarıyo ağzından bana bi bakışı war afacan afacan.ama kızlar kızım ne güzel dönmeye uğraşıyodu artık kalın giydiriyorum zor geliyo yapmıyo altını açarken hemen çıkartıyo pijamasını döndürüyo dötünü......ayyyyyy özledim kızımı akşam olsada gitsem:1rolleyes:
dun gece sabah kadar uyumadım ogluma nezle bulastııı yavrum hastaacok kötuyum ..
sabah kadar gulşah geldı aklıma vede öykum..
mıcık agzıyla öksurdu durdu yavrum hep ara ara agladı yatay vazıyette burnu tıkalı oldgu ıcın nefes alamadı o yuzden cok rahatsız uyudu hep bende sureklı kalktım sabah 5,30 da eşım ayagına aldı oyle 1,5 saat uyumuşuuz sadece.. ondan oncede ben kucagımda dıkey yatırdım nefes alabılsın dıye agzından nefes aldıkca bogazı kurudu yavrumun hep öksurdu .. evdekılerde gectı sanırım yada bayramdakı o kalabalıktan..
bırazdan dr a gıdıyoruz.. hala gulucukler atıyor bebegım etrafa.. cnm bnm(((
dun gece sabah kadar uyumadım ogluma nezle bulastııı yavrum hastaacok kötuyum ..
sabah kadar gulşah geldı aklıma vede öykum..
mıcık agzıyla öksurdu durdu yavrum hep ara ara agladı yatay vazıyette burnu tıkalı oldgu ıcın nefes alamadı o yuzden cok rahatsız uyudu hep bende sureklı kalktım sabah 5,30 da eşım ayagına aldı oyle 1,5 saat uyumuşuuz sadece.. ondan oncede ben kucagımda dıkey yatırdım nefes alabılsın dıye agzından nefes aldıkca bogazı kurudu yavrumun hep öksurdu .. evdekılerde gectı sanırım yada bayramdakı o kalabalıktan..
bırazdan dr a gıdıyoruz.. hala gulucukler atıyor bebegım etrafa.. cnm bnm(((
canımmm öyle üzüldüm ki;yürekten geçmiş olsun..geçsin gitsin hastalıklar;bir daha gelmesin...kıyamam yaa;son 2 günü geldi aklıma öykümün..insanın yavrusu hasta oldugunda nasıl üzülüyor!bana var Allahım o çok minik dayanamaz diye yalvarıyor..Allah şifa versin caanım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?