2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sormaaa bı yerlere gıttgımız ıçın oyle pışmanım kı..........
dıkkatlı olun aan haaa ..
bu arada ne oldu senın parmagın ebru?

aradım hastaneyı tırnak yatagını gensıleterek yapıyoalrmıs sen cok acıdı deyınce korktum gıtmeye dr.a valla iğne yapılıp uyustugu haldemı keserken falan acıdı galıba bu yatagı genısletme yöntemı kansız dikişsizmiş cuma ögrenıcem bakalım benım aynı ayakta 2 parmak var hemde bıde ötekı ayagımda bırı yenı batmaya basladı kafayı yicem ya ssk harıcı 48 ytl fark alıyoalrmıs

nasilsiniz hanimlar firsat bulup giremiyorum herkez sikayetci bayramda disari ciktigi icin bizimde duzenimiz bozuldu gunduz hic uyumuyor zaten gecede zar zor uyutuyorum
birde bana cok alisti emerek uyumak istiyor
cemrecim cok gecmis olsun insaallah kisa zamanda duzelir

burun spreyleri aliskanlik yapiyor,belli zaman kullanmak lazim...

benım kı spreyle olmustu ve cok ılerlemıstı.. ondan acıdı azcık .
sen korkmaa amaaa kaydirigubbakcemile5
benımkıde dıkıssız olmustu hemen ıyılesıyorsun ama ..
benım sımdıde dıger ayakımın parmagı acıyorr erken mudaheleylee kesılıp bıçılmeden bışey yapılamaz mı aceppp

arkadaşlar merhaba nasılsınız ben iyi sayılırım aslında çok gerginim hergün kaynatam geliyor kızımı çok hırpalıyor deli oluyorum

cok yoruluyorum ccokkk...
kizimla 2ay doluncaya kadar yanlizdik,türkiyeye gidisimiz 4 ucak yolculugu anneanne babaanne dedeler teyzeler amcalar dayisi vs derken kizim neye alisacagini sasirdi,o kadar havadegisimi oldu sükür hasta olmadi derken mütis huy degisimine ugradi..bütün gün degisiklik ariyor basinda birilerini ariyor,yoksa basiyor cigligi..ne yapacagimi sasirdim..:çok üzgünüm:

bizim ufaklıkta 2 günde bir kakasını yapıyor.resmen ıkınıyor çocuk.buda huzursuz ediyor.kakasını yaptığı gün saatlerce uyuyor.doktoru sabah akşam yarım çay kaşığı zeytinyağı verin dedi.biraz rahatlattı.
burnu sık tıkanıyor.burun aplikatörü aldık ama çokda iyi çekmiyor.aranızda kullanan varmı.belkide kullanamadık.

oğlumda nezle oldu neyseki hafif geçiriyo yinede mızmızlanıyo.off kaloriferlerde yanmıyo merkezi sistem de evimiz elektrikli ısıtıcıyla idare ediyorum ısıtıcı bir yatak odasına bir salona taşımaktan fenalık geldi çu mevsim geçişleri çok zor olacak bizim için.bu ara bebişimin yanaklartı eskisi kadar şişko değilBOYU UZADIĞI İÇİNMİ diye düşünüyorum yani kilo almıyomuş gibi geliyo sizde durumlar nasıl kızlar?

denızcım gıdıcem bu hafta canım sende ötekı parmagı göster bıran evvel kızlar uyku tulumu kullanan varmı alsammı dıyorumda oglum acınıyor yatarken yada kollar hep yorganın dısında duruyor gögsü acık kalabılıyor

Benim oğlum üstünün örtülmesine sinir oluyor bu yüzden uyku tulumu kullanıyorum tavsiye ederim çok rahat yatıyoruz gece aklım onda kalmıyor,bu arada bizim yanaklar da biraz indi heralde boya gidiyorlar ondan ve gün geçtikçe daha bir tatlı oluyorlar,ilgi arsızı oldu bizim Teo bey!acıktığında mem diye bağırarak ağlıyor ve uyurken eee eee yapıyor benimle ve bunu uzun zamandır yapıyor

zr gunler yaşıyorummm. aral cok zor huysuz ıstanbula gıttık azıma ettı bıraktı arabada . salıncagı var bı akrabamız var onda sadece 2 gun durdu artık onda da durmuyor.. bısey yapamaz oldum allahtan kayınvalıdem hep yardım edıyor . ama cok zor yınede.. ıstanbuldan hıc bısey anlamadım. aılemı gordum mu gormedım mı hıc bısey anlamadım bugunse cok mutsuz uyandım aladım zırladım . ozlem gıderemedım cunku

ebrucum selam canım ben ıstanbula gıttım yegenım kuafor ona bahsettım ıstee yarın dukkana gel dıgerlerı cok ılerlememıs ben hallederım dedı . musterılerıne de yapıyormus kımı zaman . o dondurucu spreyden bıle var kızda duşun sırnaşık şey
neysee gıttık esımle ascık acıdı ama dıger tırnak batıklarımı cıkardıı . kaydirigubbakcemile2 bakalım tekrar edıcekmı.. umarım sende hemen kurtulursun kış gelıyor ayakkabıl gıyemıyordum artık gıyıcem ınşallahhhhh:sm_cool:

2aydir göcebe hayati yasadik eve geleli 1 hafta oldu birde gelir gelmez asi yaptirdik bir huyusz oldu ki sormayin nihayet dünden beri eve alisti,daha iyiyiz ay beni onu yerim benim kizimda uykusu gelince eeeee yapiyo,büyüdükce daha bi sevimli oldu..uyku tulumunu bende tavsiye ederim..disari cikinca millet bi bana bi ona bakiyor,ben esmer o sarisin mavi gözlü..
bu arada dr arkadaslarla da konustum,ben kizimda böyle giderse yürütec kullanacagim suan erken 1ay bi gecsin 6 aya girelim yanliz cok zor kizlar en azindan pesimde gezer..birde mama sandalyesi arastiriyorum iyisi cokpahali 150 euro civari...

kızlar hero baby sıtesine üye olmustum cep tlfnuna msj yolluyolar sürekli beslenme uzmanları gecen gün eve paket yollayalımmı dıye msj geldi maılle adresimi yolladım bugün geldi paket 7-8 cesit yollamıslar ekgıda 4-5-6.aydan itivaren kullanılanları sagolsunlar :dance:

denızcım malesef bızım bebekler tam bıze rahat vermıyecek zamanındalar 6 aylık olsunlar biraz rahatlarız dıye düşünüyorum benımkıde gittiğim hiçbiryerde huzur vermıyor birşey anlamıyorum bende dün dra gittim dr yokmus persembe gidicem tekrar ogün hemen yaparsa operasyon yaptırcam saan bişey sorcam dr operasyonu sonrası kac gün ayagının üstüne basamadın benım burda kımsem yok emıre ben bakıyorum tekbasıma esımın ızın günü 1 gün ozamana denk getırcem

Bugün doktorumuza gittik herşey çok şükür yerinde hatta kilo ve boy fazlasıyla yerinde neredeyse 1 yaşındaki çocuğun boy ve kilosundaymışız sadece anne sütü almıyor olsa doktor teyzemiz rejim vercekti ve bu yüzden 6. aya kadar ek gıdaya kesinlikle geçme dedi meyve suyu,yoğurt vs..heveslenip verme çok kilolu olur dedi biz bir süre daha bekliyeceğiz ve kan damlasını 7-10 arası vermemi söyledi zaten Asrın bey zor içiyor ilacı napcaz bilmiyorum artık aç karnına veriyorum içince çok fazla çıkarmıyor.Bu aralar aşırı hareketlendi evde çığlıklar atıp duruyor sesini keşfetti sanırım bağırdıkça hoşuna gidiyor,gülüyor..Yeni saçlarımız da teşrif etmeye başladılar gerçi eskileri tam dökülmedi her yer halaa saç içinde ve oğluş da annesinin saçlarına bayılıyor bir de açık görmesin eline dolayıp çekiyor ve kahkaha atıyor sıpa!kaydirigubbakcemile

cnm amelıyathaneden yuruyerek cıktım ben ama topuk kısmıma bastım. uzerıne basıyorsun ama cok yuklenmeden
2 gun onemö ver bu duruma sora tamamen basabılırsın. ben oyle yaptım kı bnm kı cok ılerlemıştı dedıgım gıbı..

ınsallah hemen ıyıleşırsınnn a.s.

bize de gelmiş numune.herhalde bebişler 4 aylık olunca yolluyolar.hamileyken üye olmuştum ben:1rolleyes:

selam kızlar
1 haftadır annemdeyim
benim uzun zamandır omuzlarım ağrıyordu geçen hafta doktora gittim kaslarım çok gerilmiş kas gevşetici ilaç vermem gerekiyor dedi tabi zeynep (sütüm her nekadar az olsada ) zeynep emdiği için hap yazamadı
o yüzden bana 15 gün boyunca günde 1 saat fizik tedavisi verdi
zeynebe benim annem bakıyor bende gidiyorum
gidip gelmem 2 saati buluyor ve biliyormusunuz ben o kısacık süre içinde bile kızımı özlüyorum koşa koşa eve geliyorum
ayyyy çalışan anne arkadaşlarım allahım size sabır versin işiniz zor
bu arada zeynebin aşısınıda burda vurdurdum kızım 7.100 gram olmuş ve boyuda 65 cm
kızım için biran alışveriş yaptım bugün waikikiden çok güzel şeyler aldım
montta alıcaktım ama çok kararsız kaldım çünki 3-6 aylık olanlar tam zeynebin üzerine göre oluyor
6-12 aylık olanlar ise büyük oluyor
3-6 aylık alsam tam ama daha önümüzde en az 5 ay kış var o süre içinde küçük gelecek
büyüğüde emanet gibi duruyor çocukta kararsız kaldım yani
gerçi sadece waikikiye baktım biraz gezsem belki ara beden bulabilirim
sizler aldınızmı mont havalar soğumaya başladı
birde annemin interneti çok yavaş açmıyorum her zaman bir sayfa açılana kadar dakikalar geçiyor
giremeyebilirim hoşçakalınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…