- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
burun spreyleri aliskanlik yapiyor,belli zaman kullanmak lazim...canım çok geçmiş olsun çık üzüldüm benim kızmda zaten 2 buçuk aylıkken bir oldu o gün bu gündür hep sık sık oluyor havalardan mı bilkmiyorum bir iyi bir hasta ben alıştım artık ilşk zamanlar çok pinpirikleniyordum ama artık alıştım burnu zaten hep tıkalı o yüzden burun spreyimizz var her gün sıkıyorum hemen hemen ...artık ateşini önceden hergün 1 kaç kare ölçüyordum ama artık okadar üzerüne düşmüyorum alıştım galiba yoluna sokmaya başladım zaten eşimde dahil herkes çok aşırı üzerine düştüğümden bahsediyordu bişey olacak diye fazla abartıormuşum aşı zmanlarında hariç hep hürgün ateşini kontrol ediyoprdum abartıyormuşum ama artık düzene giriyorum ama yinefe evlet işte çok tatlı ne yapayım yinede yanından .ok ayrılamıyorum emmediği halde yapışık gibiyiz neredeyse ...geceleri halen düzene grmedi halen uykusuzum ...yarın kont.var dr.götüreceğim bakalım ne d,yecek...
tekrar geçmiş olsun canım acil şifalar..
gülşahcım nerelerdesin senide bayadır görmüyorum ..k.i.b.canım..a.s.
aradım hastaneyı tırnak yatagını gensıleterek yapıyoalrmıs sen cok acıdı deyınce korktum gıtmeye dr.a valla iğne yapılıp uyustugu haldemı keserken falan acıdı galıba bu yatagı genısletme yöntemı kansız dikişsizmiş cuma ögrenıcem bakalım benım aynı ayakta 2 parmak var hemde bıde ötekı ayagımda bırı yenı batmaya basladı kafayı yicem ya ssk harıcı 48 ytl fark alıyoalrmıs
denızcım gıdıcem bu hafta canım sende ötekı parmagı göster bıran evvel kızlar uyku tulumu kullanan varmı alsammı dıyorumda oglum acınıyor yatarken yada kollar hep yorganın dısında duruyor gögsü acık kalabılıyor
zr gunler yaşıyorummm. aral cok zor huysuz ıstanbula gıttık azıma ettı bıraktı arabada . salıncagı var bı akrabamız var onda sadece 2 gun durdu artık onda da durmuyor.. bısey yapamaz oldum allahtan kayınvalıdem hep yardım edıyor . ama cok zor yınede.. ıstanbuldan hıc bısey anlamadım. aılemı gordum mu gormedım mı hıc bısey anlamadım bugunse cok mutsuz uyandım aladım zırladım . ozlem gıderemedım cunku
denızcım malesef bızım bebekler tam bıze rahat vermıyecek zamanındalar 6 aylık olsunlar biraz rahatlarız dıye düşünüyorum benımkıde gittiğim hiçbiryerde huzur vermıyor birşey anlamıyorum bende dün dra gittim dr yokmus persembe gidicem tekrar ogün hemen yaparsa operasyon yaptırcam saan bişey sorcam dr operasyonu sonrası kac gün ayagının üstüne basamadın benım burda kımsem yok emıre ben bakıyorum tekbasıma esımın ızın günü 1 gün ozamana denk getırcem
aşımız wardı bugün ağlamadı çok şükür inş ateşide çıkmaz akşama. yaa bizimde tüm düzenimiz altüst oldu gündüz uyuyo akşamları uyumak istemiyo sersem oldum iyice.
kilo almıyo kızım ya gram gram gidiyoruz çook hareketli olmasına bağladı drumuz biimkide artık bağıra bağıra konuşuyo boğazı acıyo öksürüyo sonra bide biz ellerinden tutunca kalkmıyo ama kendi yatarken bi zorlanıyo nerdeyse oturcak bayaaa kalkıyo.ecede benim saçlarımı çok sewiyo hemen doluyo eline zaten bu aralar çok dökülüyo gündüz annem nereye yatırsa kucağına aldığında elinde hep saçım oluyomuş.yawrum heryerde buluyo anasına ait bişeykaydirigubbakcemile3
bu arada banada milupadan numune geldi nivea ıslak mendil pişik kremi muhallebi indirim kuponları bez mama filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?