hoşgeldin sevcecim
işte benimde tek sıkıntım o.doğduğundan beri yarım saat bile ayrılmadık.işe başlamama sadece 3hatam kalı ve onu nasıl bırakacağımı düşünüp duruyorum.
birde bakıcı sıkıntısı var tabi hala bulamadım.kafayı yiyecem...off...
allahım iyilerle karşılaştır.bir kadın buldum çokda sevindim düne kadar rahattım.kadının kızı bizim okuldaymış.öğretmeni arkadaşım ve kızı birkaçdefa hırsızlık yaparken yakaladığını onu yetişteren anneyide sen düşün deyince inanılmaz tedirgin oldum.zaten kadın oğlumu kucağına aldığında içim gitmişti.kimseye bırakamam ben oğlumu kızlar.ne yapıcam bilmiyorum
selam kızlar
1 haftadır annemdeyim
benim uzun zamandır omuzlarım ağrıyordu geçen hafta doktora gittim kaslarım çok gerilmiş kas gevşetici ilaç vermem gerekiyor dedi tabi zeynep (sütüm her nekadar az olsada ) zeynep emdiği için hap yazamadı
o yüzden bana 15 gün boyunca günde 1 saat fizik tedavisi verdi
zeynebe benim annem bakıyor bende gidiyorum
gidip gelmem 2 saati buluyor ve biliyormusunuz ben o kısacık süre içinde bile kızımı özlüyorum koşa koşa eve geliyorum
ayyyy çalışan anne arkadaşlarım allahım size sabır versin işiniz zor
bu arada zeynebin aşısınıda burda vurdurdum kızım 7.100 gram olmuş ve boyuda 65 cm
kızım için biran alışveriş yaptım bugün waikikiden çok güzel şeyler aldım
montta alıcaktım ama çok kararsız kaldım çünki 3-6 aylık olanlar tam zeynebin üzerine göre oluyor
6-12 aylık olanlar ise büyük oluyor
3-6 aylık alsam tam ama daha önümüzde en az 5 ay kış var o süre içinde küçük gelecek
büyüğüde emanet gibi duruyor çocukta kararsız kaldım yani
gerçi sadece waikikiye baktım biraz gezsem belki ara beden bulabilirim
sizler aldınızmı mont havalar soğumaya başladı
birde annemin interneti çok yavaş açmıyorum her zaman bir sayfa açılana kadar dakikalar geçiyor
giremeyebilirim hoşçakalınnnnnn
bıızm montlar fln ıngılterden geldı sagolsun teyzesı getırdı var. Ama sevcecım 6-9 aylık olanı al sora olmaz 3-6 aylık zeynepe
seni çok iyi anlıyorum ayçacım çok zor yaa birine emanet edip gitmek bizim babannemiz geldi Allah razı olsun gözümarkada değil keşke en azından yaşına kadar seninde annenlerden biri bakabilse. Gerçi bende başta onların gelmesini pek istemiyodum sonuçta uzun bi süre kayınvalidem kayınpederimle birlikte oturucaz ama ew aldık kredisini ödüyoruz filan bide bakıcıya para weremezdik onlar gelelim dedi sağolsunlar çok da iyi oldu çok iyi bakıyo annem açmı uyudumu ağladımı diye gözüm hiç arkada değil
Allah senide hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş iyi bi bakıcı bulursun
cnm amelıyathaneden yuruyerek cıktım ben ama topuk kısmıma bastım. uzerıne basıyorsun ama cok yuklenmeden
2 gun onemö ver bu duruma sora tamamen basabılırsın. ben oyle yaptım kı bnm kı cok ılerlemıştı dedıgım gıbı..
ınsallah hemen ıyıleşırsınnn a.s.
benim oğlum da iki çekiyo bırakıyo.etrafa bakıyo sonra devam ediyo emmeye.sütün azlığından değil bu artık etrafın farkına varıyolar bu aylarda.ek gıdaya başlamadık sadece emziriyorum.biraz biraz elma suyu tattırdım sadece o kadar.kızlar ben sadece anne sütü vermeye devamdiyorum.sağlıklı çok şükür ama çok yavaş ve az kilo alıyor.dün komşumuzun oğlu geldi.3 ay var aralarında oğlumla ama çocuğu yerden kaldıramadım (maşallah)tombiş tombiş olmasını çok istedim ama olmadı.sanırım olmayacakda.
anne sütüyle besleyen arkadaşlar ne zaman ek gıdaya geçmeyi düşünüyorsunuz..hiç mama verecekmisiniz..???
arda bey bu ara emip etrafına bakıyor,sonra azbirşey tekrar emip bağırıp tekrar çıkartıyor.yada ufak bir ses duysun yada ben eşimle konuşayım hemen çıkartıyor memeyi ağzından
sizce sütümmü az yada bu ufaklık memeyimi bırakacak???
bir fikriniz varmı.......
ddenizcim bende takvim istiyorum ya bana da yappp
bende geçen gün çok az nar suyu verdim acayip enerji verdi oğluma yaramazlık yaptı bir dahada vermedim en iyisi anne sütü.kızlar bebişler ne zaman dönmeye başlıyo benim oğlum 4.ayını doldurdu daha dönmüyo birde arasıra sesli gülüyo çok ağır takılıyoruz öyle bol kahkaha yok sizinkiler nasıl:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?