2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

demır damlasını nasıl verıyosunuz tek almıyolarmıs ya kötü diye tadı ben ek gıdaya gecmedım mecbur baslıcam meyvesuyuna damlayı vermek için heralde

yaa gerçekten tadı çok kötü şu damlanın.oğluma veriyorum ama içim gidiyo suratının halini gördükçe.ben bi tadına baktım ıyyyy ne berbat bişey o öyle.yazık kuzucuklarımıza yaa.. meyve suyuna falan karıştırılabiliyo mu acaba?bi sakıncası var mıdır?

Bizim doktor biraz pekmezle karıştırıp verebileceğimi söyledi ,ben eski vitamininden kalma damlalığı vardı bugün hafif pekmezle sulandırıp o şekilde verdim ,dilinin arkasına sıktım tadına bakmadan yuttu mecburen bir de aç verin mutlaka yoksa kusuyolar

nasilsiniz hanimlar biz oglusumla idare ediyoruz devamli ilgi istiyor kucak istiyor yatirdigim an basliyor aglamaya
daha oglum donemiyor neden cunku hic karin uzeri yatmak istemiyorki donsun
biz yavas yavas ek gidaya basliyoz ee artik 5 aylik olduk

benim kızımın maşallahı var tadına bakmadan yutuyor demir damlasını da hele devit i görünce kendi açıyor ağzını ama bugün biraz kustu...bir de bu ay ki aşıyı olduk karma ve rotavirüs 2..sizler rotavirüs yaptırıyormusunuz?ne kadar ödüyorsunuz ona biz her seferinde rotavirüse 150ytl karmaya da 50 ytl veriyoruz ama helal olsun bebişime ne yapalım....kızım çok akıllı bütün gece uyuyor gündüz de yarım saatten 4 defa uyuyor özellikle banyodan sonra uyumaya alıştı..ama uyanık olduğu saatler bir saniye durmuyor hele tv kumandası ve klavye tuşlarına basmaktan çok hoşlanıyor sonunda bozacak olacağı o.kafamçokkarıştı..ay ben ona kurban olurum ya....yeni anne adaylarının hepsini tebrik ederim emin olun çok iyi bir iş başardınız çok mutlu günler sizi bekliyor.....:CüvCüv:a.s.

rota virüs aşısını yaptırmadım düşünmüyorumda bizim aşımızda kasımda yapılacak... kan damlamız berbat benim zaten kızıma vereceğim her şeyin tadına bakma huyum var ilaçlarda dahil berbat ya nasıl içiyor yazık yavrum kıyama zaten kusuyor bazen de dr.söyleyeceğim ya yarım saat sonra yada 1 saat sonra kusuyor lekesi oluyor tabi bu lekede çıkmıyor kızlar ....

slm kızlar nasılsınız ben helen baska bir isimle üye olmak zorunda kaldım
cemredeniz, gülşah, handerya kızlar iyisiniz umarım uzun zaman oldu konusmayalı

ferro sanol un lekesi çıkmıyo malesef.ilk başta biraz kıyafetlerini batırdık ama şimdi alıştım artık bi kerede tıkıyorum ağzına.üstümüz batmıyo..

biz de ferrum kullanıyoruz lekesi çıkıyor..rotavirüs ile pnömokok yaptırmayan başkaları da var mı?ben ikisini de yaptırıyorum bi zararı mı var ki?

biz de ferrum kullanıyoruz lekesi çıkıyor..rotavirüs ile pnömokok yaptırmayan başkaları da var mı?ben ikisini de yaptırıyorum bi zararı mı var ki?

Ben sadece pnömokok yaptırıyorum rota virüsü aşısı konusunda kararsız kalmıştım bir kaç yerden de olumsuz şeyler duydum henüz yeni bir aşı olduğu için şimdilik yaptırmamaya karar verdim arkadaşımın doktoru kendi bebeğine bile yaptırmamış bebeklerde bağırsak problemlerine neden oluyormuş..Bu arada karma aşıya neden ücret ödüyorsun sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor

slm kızlar nasılsınız ben helen baska bir isimle üye olmak zorunda kaldım
cemredeniz, gülşah, handerya kızlar iyisiniz umarım uzun zaman oldu konusmayalı

Merhaba helencim uzun zamandır yoktun kızımız rahat bırakmıyor seni anlaşılan...-tatlicadiarzu-Biz bu aralar huysuzuz biraz sanırım diş çıkaracak acayip bir tükürük var bu yüzden uyuyamıyor bile genzine kaçıyor sanırım öksürerek uyanıyor hasta oldu sanıp korkuyorum ama tükürükten umarım hasta değildir yani babamız 1 haftadır grip çocuğu nasıl kaçıracağımı şaşırdım,babamızı ayrı odaya gönderdik yaklaştırmıyoruz kış geldi başladı hastalıklar nasıl geçecek bu kış yaaa...

rotavirüs zaten ağızdan veriliyor bir şırınga ile...

ben rotavirüsü 3.ayda pnomokokla beraber yaptırdım 5.aydada 2.dozunu yaptırcaz ben zararlı oldugunu düşünmüyorum aksıne zehırlı ıshal cok kötü bir hastalık asısı olması güzel cok kişiden duydum cocukalrı rotavirüse yakalanmıs yan etkı herseyde var bagırsakta bir problem olmadı allahtan nadıren olur tabı bsıey dıyemem allaha şükür olmadı bende demır damlası ferro sanol kullanıyorum bende tattım berbat kokuyor benımoglumda aglıyor agzına verınce kasıkla damlayı biraz tutuyor agzında sonra yutmak zorunda kalıyor garıbım bıde 2 saat ememeyınce garıbım elllerını yıyor ona dıkkat edıyomusunuz kızlar vermeden önce 1 saat verdıkten sonra 1 saat anne sütü verılmıcekmıs bana öyle dedilersositososito

rota virüs bende yaptirdim daha dogrusu yaptilar,burda rutin bir asi..demir damlasida kullanmiyoruz henüz..

selam kızlar
ben sadece pnömokok yaptırıyorum rotavirüs yaptırmadım daha doğrusu doktorumuz önermedi
ben kan damlası ferro sanol kullanıyorum
kızıma mamada verdiğim için doktorumuz mamanın içine 4 damla koymamı önerdi
öyle yapıyorum hiç sorun olmuyor çıkartmıyor zaten her beslemeden sonra gazını kolayca çıkardığı için kusma sorunumuzda yok

diş cıkarıyordur canım endişelenmene gerek yok
benim kızımda da aynı eyler oluyor ama nedenini bilmiyorum
sürekli bir tüürük salgıı ve bogazına kacıyor
bebeği naıl alıstırırsan öyle olur aman hassas alıstırma
onra hatalıklardan kurtulmak zor olur

helencim hoşgeldin canım ya nerelerdesin..
rotavirüsle prömokoku yaptırıyorum ben.biri 110,diğeri 130 ytl..kuzenimin kızı rotavirüse yakalanmıştı.mnicik kzı serum bağlanmış olarak hastanede görünce yaptırmaya karar verdim..
doktorumuzda önerdi.her doktor birşey söylüyor ilginçtir.bunlar aynı eğitimi almıyorlarmı ya...
biz henüz kan damlasına başlamadık.deviti kaç damla veriyorsunuz bu arada.büyüdükçe damla sayısını artırıyormusunuz...

ayçacım deviti başladığımızdan beri 3 damla veriyorum
büyüdükçe arttırılıyormu bilmiyorum
bildiğim sadece 1 yaşına kadar kullanıldığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…