Ben sadece pnömokok yaptırıyorum rota virüsü aşısı konusunda kararsız kalmıştım bir kaç yerden de olumsuz şeyler duydum henüz yeni bir aşı olduğu için şimdilik yaptırmamaya karar verdim arkadaşımın doktoru kendi bebeğine bile yaptırmamış bebeklerde bağırsak problemlerine neden oluyormuş..Bu arada karma aşıya neden ücret ödüyorsun sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor
ben rotavirüsü 3.ayda pnomokokla beraber yaptırdım 5.aydada 2.dozunu yaptırcaz ben zararlı oldugunu düşünmüyorum aksıne zehırlı ıshal cok kötü bir hastalık asısı olması güzel cok kişiden duydum cocukalrı rotavirüse yakalanmıs yan etkı herseyde var bagırsakta bir problem olmadı allahtan nadıren olur tabı bsıey dıyemem allaha şükür olmadı bende demır damlası ferro sanol kullanıyorum bende tattım berbat kokuyor benımoglumda aglıyor agzına verınce kasıkla damlayı biraz tutuyor agzında sonra yutmak zorunda kalıyor garıbım bıde 2 saat ememeyınce garıbım elllerını yıyor ona dıkkat edıyomusunuz kızlar vermeden önce 1 saat verdıkten sonra 1 saat anne sütü verılmıcekmıs bana öyle dedilersositososito
helencim hoşgeldin canım ya nerelerdesin..
rotavirüsle prömokoku yaptırıyorum ben.biri 110,diğeri 130 ytl..kuzenimin kızı rotavirüse yakalanmıştı.mnicik kzı serum bağlanmış olarak hastanede görünce yaptırmaya karar verdim..
doktorumuzda önerdi.her doktor birşey söylüyor ilginçtir.bunlar aynı eğitimi almıyorlarmı ya...
biz henüz kan damlasına başlamadık.deviti kaç damla veriyorsunuz bu arada.büyüdükçe damla sayısını artırıyormusunuz...
sormayın ya kızlar siteye grmeyeli uzun zaman oldu...
insallah artık burdayım kızm fırsat verdikçe...
nasılsın sen bebeişin iyi umarım bizim da 30 ekim asımız var:CüvCüv:
canım testmi yaptı kansızlığı için bize 10 damla dedi test tahlil filan yapmadı ferrum yine daha iyi ya kolay yutuyo bizimki ferrosanol kötü diyolar
enfektion belirtisi ates kusma vs gibi olmadan üstelik tekrar muayene etmeden öksürügü artarsa antibiyotik basla bana biraz garip geldi..benim kiziminda huysuzlugu artti uyku kalitesi düstü bende dise bagliyorumÖnceki ay test yaptırmıştı bu ay bakarak karar verdi artırdım bakalım önümüzdeki ay ne diyecekBu arada ferrum ile ferro sanol arasında ne fark var tadı daha iyiyse ferrum ver canım.3-4 gün önce götürdüğümde hafif öksürüyor dedim ciğerlerini falan dinledi bişeyi yok ama artarsa antibiyotik ver dedi bende şimdi kararsız kaldım öksürük arttı ama minicik bebeğe de emin olmadan antibiyotik vermek istemiyorum gece öksürükten uyumadı aynen ayçanın dediği gibi kucağıma alıyorum uyuyakalıyor dişten mi, hastalıktan mı kafayı yiycem aranızda antibiyotik kullanan oldumu,sizce napıyım başka doktora mı götürsem kararsız kaldım bu gidişle doktor değiştireceğiz sanırım-tatlicadiarzu-
enfektion belirtisi ates kusma vs gibi olmadan üstelik tekrar muayene etmeden öksürügü artarsa antibiyotik basla bana biraz garip geldi..benim kiziminda huysuzlugu artti uyku kalitesi düstü bende dise bagliyorum
baya oldu girmeyeli nerelerdeydin ... bebişin nasıl bakalım...kaydirigubbakcemile2
canım alında site yönetimiyle sorunum oldu...
bir daha hiç girmeyi düşünmüyordum...
sonra bir sürü arkadasım oldugu için yeniden kayıt olup girmeyi denedim...
herhangi bir sorundA hemen cıkıcam girmemek üzere...
tuanam iyi büyüyor cadı...
sen nasılsın karamsar hayat nasıl gidiyor bakalım...gamyoncuiremsu
hersey bıraktıgım gibi mi
arkadaşlar merhaba, benim bebeğim de 7 haftalık :) yarın kalp atışını duymaya gidicez inş. :)
sanki şimdiden elmi karnıma koyduğumda kalp atışını hissediyorum gibi geliyor.Ama bana öyle geliyor sanırım :)
canım alında site yönetimiyle sorunum oldu...
bir daha hiç girmeyi düşünmüyordum...
sonra bir sürü arkadasım oldugu için yeniden kayıt olup girmeyi denedim...
herhangi bir sorundA hemen cıkıcam girmemek üzere...
tuanam iyi büyüyor cadı...
sen nasılsın karamsar hayat nasıl gidiyor bakalım...gamyoncuiremsu
hersey bıraktıgım gibi mi
kızlar bebeğim uzun zamandır huysuz tahlil yaptırdım demiştim ya eşim bu gün dr.a göstermiş tahlili ve idrar yollarında enfeksiyon olduğunu söylemiş sizlerdede huysuzluk varsa bi test yaptırın isterseniz geç kalmayın sonuçlar kötü olabilir benimkinde en büyük belirti altını açınca susup mama yemesi diğer zamanlar hem huysuz hemde mamasını yemeyen bi bebek bide idrarı biraz değişik kokuyo sizlerde kontrol edin
paylasabilirim canım...nasıl ya site yönetimimi seni çıkardı.özel değilse paylaşabilirmsin merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?