2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pnömokok da rotavirüsle aynı zamanda çıktı nerdeyse ama sen bilirsin tabi herkesin doktoru farklı şeyler söylüyor.bizim doktorumuz hepsini yapıyor şimdidiğer aşıları yaptırıp da karmayı onda yaptırmamak olmaz diye mecbur ona yaptırıyoruz.sağlık ocağında bedava old.biliyorum ama her ay gitmişken doktor gerekenleri yapıyor işte.ben de güvendiğim için bişey demedim napalım alt tarafı birkaç ay veririz artık kaç paraysa..

biz 2.ay rotavirüse başladık 3.ay da pnömokok a o yüzden bu 4.ay 2.dozu da olduk.ben de zararlı olduğunu düşünmüyorum allaha şükür hiç birşey olmadı kızzımda gayet sağlıklı ama dediğin gibi bazı bebeklerde olabilir..ben ferrum veriyorum doktor irşey demedi verdikten sonra emziriyorum bazen ama önümüzdeki ay soracağım..bir de bu demir damlalarını ne zamana kadar kullanıcaz?

sormayın ya kızlar siteye grmeyeli uzun zaman oldu...
insallah artık burdayım kızm fırsat verdikçe...
nasılsın sen bebeişin iyi umarım bizim da 30 ekim asımız var:CüvCüv:

iyi canım ya..gerçi 2 gündür gece aniden uyanıp ağlıyor.ne yapsak susmuyor.sonra kendiliğinden kucağımda uyuyor.2 gecedir aynı saatte yapıyor bunu..
onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür...
bu arada rotavirüs 3 dozluk bir aşı yaptırmanızı tavsiye ederim..hiç bir aşının olumsuz bir yanı oldğunu sanmıyorum..

ayçacım artırıldığı hakkında hiç bir bilgim yok benim dr.günde 4 damla dedi s.ocağı 3 damla...

baya oldu girmeyeli nerelerdeydin ... bebişin nasıl bakalım...kaydirigubbakcemile2
sormayın ya kızlar siteye grmeyeli uzun zaman oldu...
insallah artık burdayım kızm fırsat verdikçe...
nasılsın sen bebeişin iyi umarım bizim da 30 ekim asımız var:CüvCüv:

Bende ferrum kullanıyorum ve son gittiğimizde doktor 10 damlanın bile az olduğunu hem kansız hem de kilolu olduğu için 10-15 arası vermemi söyledi garibime nasıl,ne oyunlarla yutturuyorum o damlaları bi bilseniz

canım testmi yaptı kansızlığı için bize 10 damla dedi test tahlil filan yapmadı ferrum yine daha iyi ya kolay yutuyo bizimki ferrosanol kötü diyolar

Önceki ay test yaptırmıştı bu ay bakarak karar verdi artırdım bakalım önümüzdeki ay ne diyecekBu arada ferrum ile ferro sanol arasında ne fark var tadı daha iyiyse ferrum ver canım.3-4 gün önce götürdüğümde hafif öksürüyor dedim ciğerlerini falan dinledi bişeyi yok ama artarsa antibiyotik ver dedi bende şimdi kararsız kaldım öksürük arttı ama minicik bebeğe de emin olmadan antibiyotik vermek istemiyorum gece öksürükten uyumadı aynen ayçanın dediği gibi kucağıma alıyorum uyuyakalıyor dişten mi, hastalıktan mı kafayı yiycem aranızda antibiyotik kullanan oldumu,sizce napıyım başka doktora mı götürsem kararsız kaldım bu gidişle doktor değiştireceğiz sanırım-tatlicadiarzu-

enfektion belirtisi ates kusma vs gibi olmadan üstelik tekrar muayene etmeden öksürügü artarsa antibiyotik basla bana biraz garip geldi..benim kiziminda huysuzlugu artti uyku kalitesi düstü bende dise bagliyorum

enfektion belirtisi ates kusma vs gibi olmadan üstelik tekrar muayene etmeden öksürügü artarsa antibiyotik basla bana biraz garip geldi..benim kiziminda huysuzlugu artti uyku kalitesi düstü bende dise bagliyorum

Başka hiç bir belirti yok canım sadece öksürük var ve ağlarken sanki nefessiz kalıyor ses ciğerlerden geliyo gibi..içim içimi yiyor ben en iyisi senin de dediğin gibi başlayım sonra Allah korusun daha şiddetli bir hal alır,şu dişler bi çıksa da rahatlasak yaaa:çok üzgünüm:

kızlar bendede aynı dert var benim oğlumda huysuz bu ara gündüz çok az uyuyo ve ağlıyo öksürüyo arada ,salyası akıyo çok fazla benim çenemi ısırıyo hemde koparırcasına damakları sertleşmiş ama diş gözükmüyo daha dişse eğer bir aya kadar çıkar sanırım ha bide altını açınca susuyo sizde deneyin enteresan bişey korktum dr.a götürdüm ilk başta sünnet derisimi dar acaba demiştimank. dr. öyle demişti takip et demişti bu dr. normal dedi dar değil dedi idrar tahlili ve kültürü istedi idrarıda alana kadar geberdim erkek bebekler için torba var yerleştiremedim bi türlü bi açıyorum beze geçmiş torba boş çok zor idrar almak bebekten hele kız bebeklerinki daha zormuş

baya oldu girmeyeli nerelerdeydin ... bebişin nasıl bakalım...kaydirigubbakcemile2

canım alında site yönetimiyle sorunum oldu...
bir daha hiç girmeyi düşünmüyordum...
sonra bir sürü arkadasım oldugu için yeniden kayıt olup girmeyi denedim...
herhangi bir sorundA hemen cıkıcam girmemek üzere...
tuanam iyi büyüyor cadı...
sen nasılsın karamsar hayat nasıl gidiyor bakalım...gamyoncuiremsu
hersey bıraktıgım gibi mi

nasıl ya site yönetimimi seni çıkardı.özel değilse paylaşabilirmsin merak ettim...

tebrik ederim cnm..ilk haftalar öyle olur elini karnına koyarsın orda birşey pıt pıt atar..ay ne güzell bir şey hatırlayınca bi garip oldum şimdii...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah..o kadar çabuk büyüyorlar ki daha dün doğdu kucağımda kayboluyordu..şimdi emzirirken kkucağıma sığdıramıyorum kıpraşıp duruyor yerim ben onu yaa..annesi kurban olur bebeğine....

ya artık eskilerden kimse takılmıyo bebekler fırsat vermiyo sanırım benim içinde geçerli tabi eee bebişler artık abi ve abla oldular sayılır değilmi :))

canım inan çok üzüldüm çünkü seni çok meraketmeye başlamıştım uzun bir süre girmeyince korktum doğrusu neyse artık burdasınya her ne olduysa kafana takma umarım birdaha olmaz tabi bende merakettim senin giremeyeceğin kadar bu önemli şey nedir yani yanlış bir anlaşılma mı ki...
canım kızım büyümekte çok şükür erken oldu ama bir tek sorunumuz emmesi oldu işte her zamanda dediğim gibi ne yapalım nasip artık ne kadar sen istesende olmuyor şimdilerde ise yine kilo alamamaya aşladı mamasını değiştirmişti dr.yaramadı sanırım bende dr.muzu değiştirdim başaka dr.götürdüm tahalil yapılacak umarım bir sorun çıkamazdır dualarını eksiketme canım....bebeğim premetüre sayılıyormuş erken doğoduğundan dr.çok akıllı olduğunu söyledi bir problem yok muayenelerde dedi ama işta bakalım kilo ne olacak... kendine iyi bak öp benim için meleğimi...:ecrin_bebek:

kızlar bebeğim uzun zamandır huysuz tahlil yaptırdım demiştim ya eşim bu gün dr.a göstermiş tahlili ve idrar yollarında enfeksiyon olduğunu söylemiş sizlerdede huysuzluk varsa bi test yaptırın isterseniz geç kalmayın sonuçlar kötü olabilir benimkinde en büyük belirti altını açınca susup mama yemesi diğer zamanlar hem huysuz hemde mamasını yemeyen bi bebek bide idrarı biraz değişik kokuyo sizlerde kontrol edin

evet canım aynıları bende de var yarın yapılacak inşallah iyi çıkar sonuçlar....bizim ki baya bi kapsamlı bir tahlil kemik ölçümünada bakılacak ultarason felan var ....

geçmiş olsun ayşegülcüm
bebeklerde hep oluor bu enfeksiyon..bende cumartesi yaptırıcam bakalım bizim ufaklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…