cemrecim benim ufaklıkta aynı
inanılmaz üzülüyorum.15 günde100gr almış.ek gıdaya yeni başladık,mama vermeye başladım ama almıyor ya..
pediatri portalı sitesinde doktora sordum.diş çıkarıyor olabilir yazmış ama hiç öyle bir durumu yok.damakta şişme yada patlama gibi...
dün patates,havuç,pirinç ve mercimek karışımı çorba yaptım.yemez diye çok korktum.ama çok güzel yedi.o yiyince ben yemişim gibi oluyorum çok seviniyorum...
6.ayını doldurunca kontrolü var bakalım ne diyecek.......
resimlerini koymaya çalışıcam,yorumlarınızı bekliyorum.zayıfmı sizcee
ayyyy evet yaa yasemincimm simdi duygulandım yaaaztn sulu göz oldum cıktım
dun sünnet düğününe gittik arala dedesi ve babaannesi baktı cocugu gorunce zırladım kendi oğlumu hayal ettim ne garip şey ANNE olmak...
burda neler paylaştık neler konuşup dertlerımıze ortak olup gun saydıkk.. şımdı ısee bebeklerımızı neredeyse beraber buyutuyoruz yıne bırbırımızden akıl alıyoruz.. valla hepınızı cokk sevıyorum kızlar..
tek uzuntum canm arkadaşım gulşahımın kızını kaybetmesı .. hala kendıne pek gelebılmış deıl onun ıcın hep dua edıyorum Allah kımseye evlat acısı vermesın.. Allah ona ve eşine sabır ve yenı bır melek versın..
benımde en buyuk ablam vefat ettı ardında ıkı erkek evlat bırakarak 18 yıl olmasına ragmen annemın hala ıçı yanar aglar.. bılırıım bu yuzden evlat acısını ..
neyse ya ıçınızı kararttım bugunler duygusalım havadanmıdır nedır ufsssssssss
ayçacım canını sıkma yenı gectın sende ek besıne hemen zırt dıye kılo almasını bekleme anacıgım :)
bırde doyması ıcın deıl alısması ıcın ugras ılk etapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?