2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tek sevindiğim hala emzirebilmem,çünkü zayıf olsada sağlıklı olduğunu düşünüyorum..
şimdiy ekdar hiç rahatsızlanmadı çok şükür...

slm kızlar
meleğim için söölediğiniz güsel sözlere teşk.ederim. rabbim herkesin evladını bağışlasın
sevce meleğin çok tatlı canım yürütecide bayağı güselmiş canım güle oynaya binsin cabucak yürüsün inş.
cemredeniz canım evet mavi aldım şekerim ikinci kızım ve pembelerden bıktım artık artık canım buda bööle olsun dedim bide özellikle hafif istedim ki rahat kullansın kuzum sende canını sıkma Aral ın maşallahı var resimde gördüğüm kadarıyla dr. sağlıklı demiş önemli olan bu kilolu olup fos olmasından iyidir canım
handerya canım geçmiş olsun güzel düşün güzel olsun rabbim şifa
versin
ayşegül canım geçmiş olsun aşımızıda olmuşsunuz bizde perşembe günü gidicez ben 40 ım çıkınca 1 ay sonra regli oldum canım 1hafta falan gecikmeli oluyoo ama o stresi yaşamaktanda bıktım doğaç uyandı galiba yoksun
herkese güsel ve sağlıklı bi hafta geçirmeyi diliyorum

]

ben emziriyorum ama düzenli adette oluyorum zaten hep düzenliydi o yüzden bi gün gecikse panik oluyorum,lohusaliktan sonra her ay oldum..biraz genetik sanirim annemde ablamda halalarimda da öyleymis..
ben sirf emzirirken her ay en az 1 kilo alan kizim ek gidaya geceli 400gr 500gr almaya basladi,iyi yiyor cok sükür ama bu normal,artik heray 1 kilo alamaz,disimiz cikti,hareketler artti uyku daha az..
ya ben arkadaslarima dis bulguru dedim ama nete baktim bugdaydan yapilyiormus ben nerden bulurum bugdayi...benimkisi hatira kalsin..Denizcim benim özel ucagim emrine amade ne zaman istersen sen yeterki gel..sengözlerimebaksanab
günler ne hizli geciyor ufakliklar büyümüs yürüteclerde tur yapiyor..daha dün gibi ne zaman doguracagiz diye bekliyorduk..

ayyyy evet yaa yasemincimm simdi duygulandım yaaa ztn sulu göz oldum cıktım
dun sünnet düğününe gittik arala dedesi ve babaannesi baktı cocugu gorunce zırladım kendi oğlumu hayal ettim ne garip şey ANNE olmak...
burda neler paylaştık neler konuşup dertlerımıze ortak olup gun saydıkk.. şımdı ısee bebeklerımızı neredeyse beraber buyutuyoruz yıne bırbırımızden akıl alıyoruz.. valla hepınızı cokk sevıyorum kızlar..

tek uzuntum canm arkadaşım gulşahımın kızını kaybetmesı .. hala kendıne pek gelebılmış deıl onun ıcın hep dua edıyorum Allah kımseye evlat acısı vermesın.. Allah ona ve eşine sabır ve yenı bır melek versın..
benımde en buyuk ablam vefat ettı ardında ıkı erkek evlat bırakarak 18 yıl olmasına ragmen annemın hala ıçı yanar aglar.. bılırıım bu yuzden evlat acısını ..
neyse ya ıçınızı kararttım bugunler duygusalım havadanmıdır nedır ufsssssssss

ayçacım canını sıkma yenı gectın sende ek besıne hemen zırt dıye kılo almasını bekleme anacıgım :)
bırde doyması ıcın deıl alısması ıcın ugras ılk etapta

kızlarr fecı bısey oldu hala ellerım tıtrıyorr yukardakı yazıyı yazarken aral uyuyordu bırden oıt dıe bı ses ve aglama swesı duyup koştum baktım yattıgı yerde yok yavrum yere duşmuşş sardım hemen
sımdı cıkmam lazım kocam geldı yazıcam

cemre canım inş. Aral ın önemli bişeyi yoktur
yaz canım merak ettim
önce Aralı rahat ettirde

benim canavarım buda kendi etrafında dönerek ilerleme yöntemini tercih ediyor..yerde oyuncaklarıyla oyalanmaktan hoslanıyor..tabiki gezmekde en büyük zevki:)

Eklentiler

• $S6301034.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $S6301057.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $S6301040.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $S6301094.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 27
yaa arkadaşlar istanbulda olup da sağlık ocağında pnömokok aşısını olan var mı?biz bugün aşılarımızı olduk karma ve hepatit b.sordum daha gelmedi pnömokok dedi.bu ay içinde gelmezse 7. aya gircez ve biz faydalanamicaz sanırım ücretsiz aşıdan.ben de sevinmiştim bedava oldu artık diye.neden diğer illerde başladı da istanbulda başlamadı bilgisi olan var mı?

benim oğlum da 2 haftada 100gr almış.ek gıdaları da pek severek yemiyo.napcaz bakalım?

Denizcim bizi haberdar et önemli bir şeyi yoktur umarım Aral'ın..artık çok hareketlendiler bir dakika boş bırakmaya gelmiyorlar benimde tek korkum bu,wc ye bile beraber gidiyoruz mecburen.Allah onları korusun ve bizlere bağışlasın!

ohhh beee sonunda uyu Ada hanım
yatağına koyunca inş. uyanmaz
sizlere tatlı ve deliksiz uykular
cemre inş. canım Aralınla birlikte mışıl mışıl uyuyosundur çok merak ettim canım eee gel hadi Aralın iyi olduğunu söölee
İYİ GECELERRRRRRRRRRR

Yazını okumadan az önce Gülşah'ı düşünüyordum onun için dua etmiştim Allah sabır versin acısını hafifletecek mutluluklar versin diye çok zor çokkk.. birbirimizi tanımıyoruz ama kimler neler yapıyor,bebişler nasıl gerçekten hep aklımda normal arkadaşlarımdan farkınız yok kızlar yüzyüze tanışmasak da dünyamdasınız yaklaşık bir senedir ,hep beraber anne adaylığından anneliğe teşrif ettik bu anlamlı zamanda hep yanyanaydık bir şekilde şimdiyse özellikle bu sınırlı, ufalan dünyamda iyi ki varsınız!a.s.

handerya iyi geceler
uzun zamandır takip ediyordum ama 4 ay önce üye oldum
gerçekten herkes çok sıcak
bende mutlu oluyorum burada
sevgiler

günaydın arkadaşlar uzuuuun zaman oldu yazmayalı hatırladınızmı beniii kaydirigubbakcemile3 arada bir okuyorum son zamanalrda yine şenlenmiş biraz buralar neydi öyle yaa kaç ay hiç bişey yazamadık nerdeyse bebişlerden zaman kalmıyoki...
biz de artık 6 ayımızı doldurduk çok şükür herşey yolunda dün kontrolümüz vardı bıngıldağının yawaş kapandığını kemiklerinin biraz yawaş geliştiğini söyledi kemik iğnesi werdi onu kullanıcaz 1 kerelik ama onu hiç önemsemiyorum erken kapanmasının tehlikeli olduğunu duymuştumda ne kadar geç kapanırsa o kadar iyi derler bide görümcemin oğlunun 2 yaşında kapandı dr a götürdü dr benim oğlum 2 buçuk yaşında daha kapanmadı demiş önemli değil demiş işte öyle ...bizim kızımız çok kötü alışkanlıkla edinmişti uyku düzensizliği yüzünden uykuya dalamadığında battaniyede salladık ona alıştı; ben işe başladığımdan eri babanne ve dedesi oynaya oynaya yediriyolardı 2 kişiyle yemeye alıştı gece saat başı uyanıyo gündüz öğlene kadar hatta bazen akşama kadar uyuyodu ............ şimdi düzen oturtmaya çalışıyoruz öğleden sonra uyutmuyoruz uyusada öpe öpe uyandırıyorum çok tatlı oluyo sonrada 10 da uyuyo gece 2 kere filan kalkıyo inş düzelicek
yemeside şimdilik iyi çok şükür bizimki mamadan memeden çok çorba etliyi tatlıyı seviyo inş hep böyle gider

şimdiye kadar hasta oladık çok şükür bi tek bayramda fıttır fıttrı gezerken nazar değdi kuşuma ateş oldu 39 bi gece bi fitil bi şurup ertesi güne geçti gitti neydi o anlamadık diş de gelmedi 7. ayı bulur dedi drumuz hayırlısıyla gelsin inş.
sizin bebişelrde iyidir umarım ek gıda başlarınnda biraz problem oluyo ama geçiyo zamanla dert etmeyin kızlar Allah sağlık sıhhat bol iştah wersin bebişlere
ne çok şey warmış yazcaaaam yaww bitmedi
öpüyorum sizleri ve bebişleri bundan sonra daha sık görüşmek umuduyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…