2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sagolun varolun iyizz bişeyimiz yok ama o an dizlerimden aşağı sıcak bişeyler aktı gitti sankii .
buraya yazıyordum eşimde gelmezk uzereyedi kayınvalıdem aralı uyutup aşaı ınmıştı koltukta yatırmıştı salaldıgı yerde bırakmıştı yanlara yastık fln koymuş normalde hep sandalye koyar ama sanırım unuttu o da bende onun ve yenı uykuya dalmış olmasının vermış oldugu rahatlıkla bı ıkı satır bıseyler yazaym dedım brden aglama sesı duydum hemen koştm baktım aral koltukta yok yerde hemen koltugun aşağısındaydı.. onu oyle gorunce hemen titremeye başladım bende kendımı soguk kanlı sanardım..
neyse hemen sardım yavrumu ne yaapacagımı bılemez bı halde yuzune gozune burnuna fln baktım aglıyordu kucagımda evın gırışıne geldım sanırım annemlere ınıcektım durdum yere çöktum gucum kalmadı bırden hemen emzırdm aral yuzume baktı vee güldüü ayyy ama o ana kadar gecen bı kac dakıka ne kadar uzun geldı bana anlatamam hemen her yerını kontrol ettım sıze hbr vereyım dedım belkı bırınızden fıkır edınırım dıye belkı yapmam gereken bırsey vardır dıye o anda zil çaldı eşim geldi işte bende tekrar gıremedım alt kata ındık yemegımızı orda yedık kendıme gece geldım ve ancak sımdı hbr verebılrıyorum kusura bakmayın..
ben Aralı hıc gozumden ayırmıyorum normalde ama gozumden kacmıs sandalye olmadıgı etrafında bırde annem kalın yastıkta sallayıp uyanmasın dıye onunlada yatırmıs oldugu yere normalde uyanır ve ses cıkarırdı yastık kalın oluncada kafayı dıkmış olmalı huyu cunku uyurken bıle kafasını kaldırıyor kımı zaman.. aman aman Allahım korudu yavrumu

bnm halılarım kucuk pek yer kaplamıyor yerlerde taş ya halının olmadıgı yere çakılsaydı yavrum ...
uyumadan once halıyı cekmıstım koltuga dogru annemın ayakları yere basmasın dıye

Aral uyandı kızlar gorusuruz yıne arada yazarım artık hep yatagında yatırıcammm korkulukları var en azından

Son düzenleme:
deniz canım çok geçmiş olsun allah korumuş bebişini
ooy oyy yesinler Aralı bide annesine gülmüş kereta
aman canım çok sevindim iyi olmasına
allah hepimizin yavrusunu korusun canım

geçmiş olsun cemrecim çok dikkat etmemiz lazım hepimizin
artık hareketliler koltukta falan bırakmamak lazım

çok sevindim denizcim aralın iyi olmasına bende düşürdüm ilk dönmesin de kanepeden şimdi ya yatak odasında sallıyıp uyutuyorum yastıklar tabi yanlarda hep yada yere kat kat battaniye serdim oyun oynasın orda diye orda sallayıp uyutuyorum ama yinede çok dikkat etmeye çalışıyorum ben üstünü değiştirirken bile ter döküyorum resmen dönü veriyo dötünü bezini bağlamama izin vermiyo hareketten bende üstünü bazen o yüz üstüyken ters giydiriyorum kızıyo döndürünce şimdi allahtan gücümüz yetiyo küçükler büyüdükçe güçleniyolar napcaz bu haylazları bilemiyorum kızlar

aysegul senın doğacla bızımkı aynı o da cok dönuyor deuştırırkenn hıc durmuyor hıcc ıkı kısı gıydırıyoruz
bırde bnm aral kusan bı bekek zırt pırt ust deıştırıyoruz ve o bunu hıc servmıyorr hep çıplak dolanmak ıstıyorr

sevcecım haklısınn bı daha yatırmam orda ztn . cok guzel yapmışsın kızının resımlerını bendee ıstıyorummmmmmmm

geçmiş olsun denizcim Allah koruyo meleklerimizi düşe kalka büyücekler ama nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum kızım daha hiç düşmedi çok şükür ben hep yerde bırakıyorum yoksa gidiveriyo yuvarlanarak ayşegülün dediği gibi üst değiştirmek çok zorlaştı ben kucağıma otutturup giydiriyorum üstünü bezini zar zor bağlayıp ayakta giydiriyorum altınıda şekilden şekilden sokuyolar bizi haylazlar

yarın aşımız var kızlar bu aşı nerde vurluyorr sorada pnomokok u vurcaklar 1 hafta sorasına yani

denizcim kusan bebekler için milupanın yada sma nın ar diye bi biberon maması varmış o iyi geliyomuş koyu kıvamlıymış o deneyebilirsin her yerde satılmaz eczaneler bakabilirsin

hoşgeldın tanyerı nelerdesın kız senn valal cok arkaas var bızı terkeden kzııyorum he ınsan arada gelıp selam verır bee

aynen bende oturtarak gıydırıyorum bazen
o ıslak mendıllerı varya onlarla oynamaya bayılıyor onu verıom elıne 5 sanıye kadar oyalıo onu hahahaha bu arada neresını gıydırırsem kar oluyor
en zok ust kısmı gıydıırırken zorlanıyorum az once deıştırım uzerını tam gıydırdım kustu oysakı yenıde yememıstı bende tekrar sıl bastan deıştırdım ıykkk gıcık oldum gıcıkkk tek basıam neler cektım yahuu

denizcim kusan bebekler için milupanın yada sma nın ar diye bi biberon maması varmış o iyi geliyomuş koyu kıvamlıymış o deneyebilirsin her yerde satılmaz eczaneler bakabilirsin

bı sorarım aysegul dun daha gıdıp oglumun mamasını deıştırdım bebelac kullanıyordum yıne ılk mamasına döndum mılupa aldım keskee onceden bılseydın o dedıgınden alırdım olsun onuda bı arastırırız

cok sagol gamyoncuiremsu

haklısın walla zaman bulup giremedik uzun süre taşındık int bağlattık derken anca düzene girdi herşey artık burdayım hihoyyyt
aralın fotosu yok mu deniz onu hiç görmedim ben geçen sayfalarda yazmışlar ama göremedim ben koyarmısın tekrar bakalım büyüdüler fıstıklar artık sevilme zamanlarına geldiler
kusma problemimiz bizim hiç olmadı ama işte bizimki memeye karşı bi çocuk emziğide biberonuda memeyide sewemedi gitti sıpa anca okşıcak sevcek göğsümde yatcak koklaya koklaya :teytey: kaşıkla werince yiyo biberona koyuyoruz almıyo en sonunda kayınpederimde meme işte kızım o da meme gibi sevmiyo bu çocuk dedi:roflol: bıraktık kendi haline

hoşgeldin tanyeri
senin kızınında resmini görmek isterim merak ediyorum
yalnış hatırlamıyorsam doğum günleri zeyneple aynıydı
29 mayıs

yok yok sevcecım tanyerıde bnm gıbı gec dogurduyduu o da bende gun sayıp mrk edıyordukk sonunda bıgun hbr verıp doguma gıttıydı senden cok sora hazıran ortası gıbı bacım

ay kızlar mılupa aldım dedım ya bebelac ı artık bıraktık neysee bugun komsumun annesının vefatı nedenıye okuması vardı 7 si işte oraya gıttım okumaya orda yaptım mamayı bı guzel emdıkı 90 cc yı daha da ıstedı ben daha fazla ıstemez dıye 90 cc lık yapmıstım gerısını evde bırakmıstım neyse dahada ısteyınce meme takvıyesı yaptım mecburen ama sonucta yıne kustu ara ara kustu hep orda da ksutu eve gelınce de devam ettı ne kadarı ıcınde kaldı bılemıyorum artık

karamsarrrr bısey dıyıcem canım gırdıgınde okursun umarım bugun ben arala meyve puresının ıcıne ev yogurdu kattım ıcıne 2 etı cıcı bebe kırdım ceyrekte yumurta koydum ve bı kandırma yontemıyle yedırdım onu sende oyle yap .
emzıgı verdım yavas yavas agzından cıkardım emzıgı uzaktan gosterdım tam agzıı acarken emzık ıcın pat kaşıkla (çay kaşıgı kullanıyorum ben) yaptıgım mamasını verdım agzına . ve hep aynı yontemle neredeyse hepsını yedırdım her kaşıkla mamasını agzına soktuktan sora emzıgını verdım uzerıne emdı bıraz her yere ve emzıge bulastı pure ama olsun sonunda oglumun agzını yuzunu emzıgını yıkadım
sende oylee yap canımm bı dene bakalım

cemre aynı yöntemi bende deniyorum.ağzını başka türl açmıyor çünkü benimkide..
ya bu arad a ben resim koyamıyorum kızlar

Bu kusma problemi ilk doğduğuı günden beri bizde de var önceleri fazlasını atıyor sanıyordum ama büyüdü hala devam ediyor emdikten sonra gazını çıkartmazsam kesin kusuyor her gün çamaşır yıkıyoruz,üst değiştiriyoruz bana da sinir geldi giydirirken üşütcem diye korkuyorum bu arada siz kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz bebişlere,ben artık haftada bir yaptırıyorum korkumdan.Dün uzun araştırmalardan sonra karar verip mama sandalyesi aldık çok sevdi böcüğüm almayanlara tavsiye ederim çok sağlam ve kullanışlı bu da resmi

Bu da bizden bir kolaj ilk doğduğu zamanlardan hatıra olsun diye yapmıştım büyütüp odasına astım

çok güzel bi kolaj handerya ya senin meslek icabı yapabiliyosun sanırım bunları ben hiç anlamam böyle şeylerden ama anlamak isterdim doğrusu :sm_confused: mama sandalyesini aldık biz baya oldu chicconun happy snak modeli bende memnunum doğrusu beni kurtarıyo gerçekten doğaçta anlıyo yemek yiyeceğini oturunca istemiyosa toksa ağlıyo oturtma boşuna diye bende oturtmuyom iletişim sağlandı onun sayesinde:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…