2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senağlama bugun aşı oldukkk hüaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama
butun gece dışım agrıdı dun eşim aıle dişcilerine goturdu benı bı dışımı kanal tedavısı ve dolgu yapıcak 250 tl dedi herif ozel muayahane oldugu ıcınmıdır nedır cok pahalı yaaa
dışıme vurdu acıyormu vurunca dedı evet dedım o zaman apse var dedı largopen verdı emzırdıgımı soyledım fln ıste 12 saatte bı al cuma aksam 7 de gel gecıktırme dedı tamam dedım cıktık gece sabaha kadar bogazım sızladı oksurmek ısteyı oksuremedım acıdı tahrış oldu bogazım ayrıca dış agrısından kıvrandım parol ıcebılıyorum emzıdrıgım ıcın sadece bırde ıste largopenı almıstım burun gecem kabustu.. oglumda oksurmeye basladı kızlar yavrum hasta ama hıc bellı deıl oksurmesı dısında ..
bugunde aşıya gıttık ıkı bacagından aşı oldu bebegım agladı bende agladım offf ne zor yaa ne zor.......... :çok üzgünüm:
bırde agızdan poli midir nedir onu verdiler 2 saat boyunca anne sutu dısında bısey vermek yasak
pnomok un ılk dozunu ve bırde karma aşısını vurdular haftaya yıne gıdıyoruz o zamanda hepatıt ın son dozu vurulucakmıs . kıyamıyorum hıc evladıma ama onun ıyılıgı ıcın oldugunu bılmek benı rahatlatıyor :çok üzgünüm:
bu arada 7 kılo 550 gram olmuşuz almış kılo yavrum bnm

hoşgeldin tanyeri
senin kızınında resmini görmek isterim merak ediyorum
yalnış hatırlamıyorsam doğum günleri zeyneple aynıydı
29 mayıs

deniz doğru hatırlıyo walla helal olsun sevcecim 10 haziranda geldi bizim zeynep de 1 hafta gecikmeli
bizde babymax aldık mama sandalyesini ama onda yemiyo ki daha biz yerken oturuyo oynuyo sıkılıyo hemen bağlanmayı hiç sevmiyo kızlar yaa nasıl alışcak bilmem o kadar da para werdik
bu arada biz hala yatarak yiyoruz siz alıştırdınızmı oturarak yedirmeye çok dökülüyo kapatıyo ağzını

geçmiş olsun deniz aralada sanada
bebişlerin hasta olması çok zor derdinide anlatamıyo yavrucaklar
bizimde cuma aşımız war ama bize hepsini bi kerede yapcaklarmış 4 aşı birden inş ateşlenmez sizinki ne iyi 1 hafta arayla,bizimde dr kontrolünde 7 buçuk kilo 68 boy geldi bakalım sağlıko cağında ne gelicek

geçmiş olsun deniz oğluşunla sana biiti bitiyo aşılar baya bi ara verilcek artık 1yaşına kadar rahat olcaklar diş olayı ihmale gelmez acısı kötü oluyo evet ücretleri pahalı oluyo ama sağlık napcaksın

ben geldim bebeğim 20 günde 145 gr.almış yine azama aylık ortalaması iyiymiş ne yapalım çıtıpıtı olacak sanırım...

sagolun kızlar dişim hala agrıyor bugunde mısafilerim var . Buruncugumda akıoo biz mama sandalyesi henuz almadık aralı hafıf yatırırı vazıyette babaannesıyle beslıyorum o oyunlar oynuyor bende yedırıyorum oturarak her yere sacılıyor hala zamanla herşey amannnnn. şu diş agrımı bi atlatamda
aralın dun resmini cektim koyuyorum buraya hanımlar

BEBEĞİM EMZİĞİ EMMŞYOR AELİNİ EMİYOR EMZİĞİ ASLA AĞZINA ALMIYOR DENEDİM AMA BEN YOKKEN ANNEMLER YEDİRMİŞ OLSUN SAĞLIKLI YA ARTIK SAĞLIK BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ KIZLAR BENİMİÇİN BEBEKLERİNİZE SARILIN ANNELERİNİZEDE ŞUAN BUNU TÜM İÇTENLİĞİMLE DİYORUM BİR DAHA GÖREMEMEK KORKUSU ÇOK ZOR ...ŞU AN AĞLIYARAK BUNU SÖYLÜYORUM ...:1no2:

kızlar eşim çok güzel bir photoshop programı indirmiş
burdan resimlerle oynamalar yapabiliyorum
çok zevkli oluyor
öneririm

ewet sevcecim bende çok eğleniyorum zeynep in fotolarıyla oynarken
seninkide maşalaah kocaman olmuş tombik kız bizimki çıtııptı nariin :)

maşallah deniz büyüttük yaramzları yaa ne çabuk geçiyo zaman
sevcenin dediği program photoscape olabilir ben onla yaptım
buda benim kızım maşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar maşallah maşallahh cok guzeller yaahuu ama şu dogac ın bılmış havalarına bayılıyorum yahuu euheheh capkın olucak hazıran erkeklerı bencee
bnmkı oyle sımdıden cunku ..
bu arada AraLımın gozlerı mavı yeşıl tam cozemedık bnm gozlerım yeşıL sanırım yeşıle donucek gunden gune

Son düzenleme:
maşallah rabbim nazarlardan esirgesin çok tatlılarrrrrrrrrrrr
hepsine hayırlı mutlu sağlıklı ve sevdikleriyle uzun ömürler versinnnnnnnn

ayşegülcüm maşallah doğaça çok yakışıklı
videosunuda izlemiştim çok hareketli bir çocuk
emeklemeye çalışıyormu dogaç bizimkinde henüz bir ilerleme yok hala geriye doğru gidiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…