sızler kahvaltısını nasıl verıyorsunuz . mamasına mı katıyorsunu yumurtasını tuzu alınmıs peynırını fln ???
ya yine ben bişey sorcam hanımlar hep unutuyorum sormayı adet düzeniniz nasıl ben 40ımda oldun sonra 3.5 aylıkken oldum hala beklemedeyim insan korkuyo ya 2. olur falan kazara diye karnım çoook şişti rahtsızlık veriyo baya olsada kurtulsak offfff
hadi hayırlısı kızlar ne güzel dişler çıkıyor bizim kız aşırı chuysuz oldu ama diş felan yok sizin damakllar nasıldı bir bilgi verir misiniz ....nasıl görünüyordu ....
ya yine ben bişey sorcam hanımlar hep unutuyorum sormayı adet düzeniniz nasıl ben 40ımda oldun sonra 3.5 aylıkken oldum hala beklemedeyim insan korkuyo ya 2. olur falan kazara diye karnım çoook şişti rahtsızlık veriyo baya olsada kurtulsak offfff
Az önce doktordan geldik biz de aşıları oldu ve kan tahlili yaptı doktor 6 ayın sonunda yapılması gerekiyormuş ,bizimki kilolu ve damarları ince olduğu için zor buldular damarları ağlattılar oğlumu o ağladı ben ağladım resmen..bizim kilo ve boy gelişimi çok iyi gidiyor hatta doktor kilo yapacak şeyler verme dedi obez olcak diye korkuyorum. bizim doğumdan beri kalpte üfürüm var bugün baktı doktor hala devam ediyor dedi tekrar çocuk kardiyoloğuna götürcez dua edin kızlar masum olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?